türkiye nin suriye ye müdahale etmesi gerekliliği

eğer türkiye yine nato ve onun iğrenç pisliklerine yardım ederse 2. ırak olayı olur! ırak savaşında abd'ye yardım ettik ne oldu? milyonlar öldü adamım! kendine gel emperyalizmle iş birliği yapmıyoruz biz. sen yap sen kendini sat. teslim et iğrenç natoya ama biz etmiyoruz. bizim hala halk kardeşliği onurumuz var! orada ki halkı tanımadan laf ediyorsun. esad hükümeti berbat olabilir. reform gerektirebilir. kötü yönetebilir. ama 2-3 "muhalif" adın da isyancılar ile tüm halkın esad karşıtı olduğunu iddia etmek ve iddiadan yola çıkara "suriye'ye müdahale de bulunmak" iğrençliğini kimse bize yaptıramaz.

mısır'da gördük. devrimi asıl başlatan sefil halktır. sefil halkı öldüren polisler bugün yeni hükümet ile serbest bırakıldı! devrimci halk unutuldu. ne oldu? darbe oldu. mısır ın başın asker geçti. bir tarafınızı yırtıyorsunuz kendi ülkeniz de asker bir işe karışınca. dahası o askerler israil yanlısı.

bugün libya da ise aynı senaryo dönüyor. abd nin desteklediği müslüman kardeşler gibi bir takım örgütler terör estiriyor. muhalif olmayanları öldürüyor. bunları türk basınından duymak imkansız. çünkü onları emperyalizmin iğrenç oyunlarını bize yutturmakla, savaş senaryoları yazdırmakla meşguller. aç bak suriyenin en köklü haber sitelerine. neler dönüyor. neler oluyor. abd nin ve onun pis yardakçısı nato nun ne boklar yediğini gör. sonra senin ülkene sıra geldiğin de ne bok yersin bilemiyorum.

suriye deki muhalifler melek sanmayın efendim. orada manzara hiç türk basının anlattığı gibi değil. ben kendim gitmedim suriye ye ama giden 45 tanıdığım insan var. orada gözlem de bulundu. halkın derdini anladı. orada ki halk türk hükümetine lanet yağdırıyor. niçin? emperyalistlerle işbirliği yaptığı için!

sonradan gelen edit;

libya'lı muhalifler hakkında;

--spoiler--
ingiltere Savunma Bakanı: Muhalifler yenemez, bize yeni hainler lazım
Bu tabloya tam oturan bir açıklama, ingiltere Savunma Bakanı Liam Fox'tan geldi. ABD'yi ziyaret edip Leon Panetta'yla görüşmeden önce bir radyo programına konuşan Fox, yardım almalarına rağmen muhalif güçlerin kara gücü potansiyelinin çok sınırlı olduğunu ve savaşı kazanamayacaklarını, çözümün ancak Kaddafi'nin yakın çevresinden birilerinin taraf değiştirmesiyle gelebileceğini söyledi.
--spoiler--

muhaliflere türkiye den silah kaçıranları da unutmadık!