bugün
- nervio abla16
- haklı olduğu halde susan insan6
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- sedat pekmez42
- müsavat dervişoğlu4
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları9
- m r e r e c t o22
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron14
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat5
- sabahat akkiraz'ı çok seviyorum ne yapmalıyım2
- toyota rav 42
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı3
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı3
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- meriç2
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan4
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- carl gustav jung2
- schopenhauer'un kadın nefreti6
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- larisalisa öldü mü6
- bu ne zeytini2
- küfürbaz haydo6
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- gocu26
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- 10 haziran 2026 otokoç'a silahlı saldırı yapılması4
- fakir ve cahilken doğurmak7
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir29
- sek sevilen şeyler4
- anhedonist3
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- karton toplayan abi3
- chp'nin hali ne olacak34
- dua4
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- çelik erişçi4
- altının düşüşü7
- kafa iyiyken başlık açmak2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği5
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması3
- yemek ücreti2
- kısa şort giyen şişman kız5
- annesizlik8
şükela butonunda karşıma çıkan ilk entryden sonra tanıştığım kişi. aman efendim nasıl bir insan bu. canım benim yaa, pek bir sempatik, sevimli, kader dedikleri bu olsa gerek. sen kalk sözlüğe gir, şükela olarak karşına çıkan entryde farket cüneyt'i, vuhuu diyorum sayın seyirciler, vuhuu...talibim efendim. beni de red etmesini can-ı gönülden istiyorum.
adam resmen bozuk olan psikolojisini düzeltmeye, sönmüş egosunu şişirmeye çıkmış oraya. hala program yayınlanıyor mu? bilmiyorum. program yayınlanıyor ve bu cüneyt denen herif hala kendisine eş arıyor mu? onu da bilmiyorum. ama adamın esprisine bak yahu. önüne çıkan her kadınla eğlenmiş. ailesi her zaman bir şeyler hissettiği için hayır demiş. zart. zurt. geçiniz bu ayakları. adamın doğru düzgün bir maaşı, işi bile yokç kaldı ki birkaç kadından para yardımında bulunması için talepte bulunmuş. evet az önce yaptığım araştırmalar sonucu ulaştım bu bilgilere. hıı bir de sen cüneyt benim bu kadar tuşa tıklamama neden oluyorsun ya, ne diyeyim ben sana. bir de şu kadını kabul etmediğin için o küçücük kafanı taşlara vurmalısın, taş yetmez dağlara vurmalsın;
http://www.yeni1blog.com/...-gokce-hanimin-dansi.html
süper kadın, yılan gibi kıvrak, hem de azeri imiş. allah'ından belanı mı arıyorsun bre gafil.
adam resmen bozuk olan psikolojisini düzeltmeye, sönmüş egosunu şişirmeye çıkmış oraya. hala program yayınlanıyor mu? bilmiyorum. program yayınlanıyor ve bu cüneyt denen herif hala kendisine eş arıyor mu? onu da bilmiyorum. ama adamın esprisine bak yahu. önüne çıkan her kadınla eğlenmiş. ailesi her zaman bir şeyler hissettiği için hayır demiş. zart. zurt. geçiniz bu ayakları. adamın doğru düzgün bir maaşı, işi bile yokç kaldı ki birkaç kadından para yardımında bulunması için talepte bulunmuş. evet az önce yaptığım araştırmalar sonucu ulaştım bu bilgilere. hıı bir de sen cüneyt benim bu kadar tuşa tıklamama neden oluyorsun ya, ne diyeyim ben sana. bir de şu kadını kabul etmediğin için o küçücük kafanı taşlara vurmalısın, taş yetmez dağlara vurmalsın;
http://www.yeni1blog.com/...-gokce-hanimin-dansi.html
süper kadın, yılan gibi kıvrak, hem de azeri imiş. allah'ından belanı mı arıyorsun bre gafil.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar