bugün

3 temmuz 2011 futbolda şike soruşturması

Umarım yargılanır ve gerçekten anaların ak sütü gibi tertemiz çıkarlar, boş beleş atıp tutanlarda hala daha ağlamaya devam eder. Yanlız bir iki şeyi merak ediyorum şu an buraları dolduran yazarlar nedense bunları çok çabuk unutmuş, nedense bunlar önemsiz herhalde;

- 4 sene üst üste alınan kupalardaki özellikle ilk 3 senesindeki haluk ulusoy kupaları
- bjk-fener türkiye kupası finali 2 sene üst üste birebir aynı hakem katliamı
- bjk-bursa ve ts-bursa maçları ile bursanın şampiyonluğu
- denizli'de kaybedilen şampiyonluktaki maçta 20dk oyunun durması
- bjk-gs maçında son saniyede cordoba'nın gs'li oyuncunun direk ayağına attığı topun gol olması (son maçta denizli vakası ile gs şampiyon oldu)
- basketbolda efes pilsenin resmi olarak şampiyonluğu dopingli bir oyuncu ile kazandığının belgelenmesi ama birşey olmaması
- 2010-2011 sezonundaki ikinci yarının özellik 10. haftasından sonraki bütün maçlarında ts ile oynayan oyuncuların açıklamaları ve futbolları. Nedense fener şampiyon olunca hepsi sus pus oldular da ne çabuk unutuldu 3 futbolcunun fener maçı öncesi "ts için oynayacağız" demesi ve hemen ardından 1 hafta sonra ts ile oynuyor olması.

bunların herhangi birini açıklayabilecek adam elbetteki bugünkü olayı da açıklar. ha yok tek bildiğiniz fenere atıp tutmak kendi takımınızı sütten çıkmış ak kaşık sanmak ise, iyi günler dilerim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar