bugün
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- gocu meriç7
- birader ne demek7
- tai lung18
- nervio burak demirbilek evliliği6
- yeni parti46
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
- baş meriç7
- bir erkek yazara instagramdan ulaşmak4
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kız nick altı meriçleri13
- ismet gürbüz7
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım2
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- kafiyesiz şiir saçmalığı2
- sular kesikken gelen kaka3
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- parayla limon almak3
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- beni seven yazarlar10
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- bırakın kavgayı maç başlıyor7
- cesur yürek mansur yavaş nerede2
- mehdi ile islam gariplikten çıkacak2
- arkadaşlar sizce ben5
- öykü serter8
- görselle duygu durumu anlatmak2
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- sözlük yazarları nasıl hissediyor3
- gocu bey meh meh reyiz2
- sözlük yazarlarının çayları12
- göz makyajı2
- sersem herif2
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum11
- aslan eti4
- hatırladığınız en eski anı7
- online yazarlar neden yazmıyor12
- bu kitabı okuyum mu4
- sanat sepet tayfa6
- kemal kılıçdaroğlu11
- uludağ sözlük için öneriler8
- sizi en iyi anlatan şarkı2
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak6
- gammazlar adam mıdır sorunsalı6
- debe'nin nick altı entry dolması7
- evli erkeklerin kadınlara daha çekici gelmesi5
geneve (cenevre) havaalanından trene (havaalanının hemen yanında, 2. sınıf 45 chf) binince yaklaşık 1 saat 15 dakika sonra ulaşılan avrupa'nın en pahalı yerlerinden bir tanesi. isviçre'ye bağlı bir il (il denilebilir mi bilinmez, çünkü değişik bir idari yapılanmaları var, daha fazla bilgi için google'a müracaat edilmeli). de la gare'da inince oteller bölgesine ulaşmak için taksiye binmeye hiç gerek yok. eğer valiziniz ağır değilse oteller bölgesine 15 dakikada ulaşılabilirsiniz.
otel fiyatları inanılmaz derece yüksek. 3 yıldızlı sabah kahvaltısı olan tek kişilik bir oda yaklaşık 150 chf (1 euro=1.21 chf) daha uçuk fiyatları yazmaya gerek yok ancak yüksek fiyatlara rağmen rezervasyonsuz yer bulmak bir o kadar zor. bir fenerbahçeli olarak ezeli rakibimiz ebedi dostumuz gs'nin neuchatel xamax hatırasına saygı göstermek adına la maladiere center'a uğranmalı. la maladiere'in içinde alış veriş yerleri var ama pek alış veriş yapılmasını tavsiye etmem, fiyatlar uygun değil sadece swatch saatlerinin fiyatları uygun. şehrin merkezinde iyi lokantalar var alkol kullanmadığım için o konuda yorum yapamam ama balık iyiydi. tatlıları güzel. ancak yemek öncesi gelen jambon, füme balık ve tanımlayamadığım diğer yiyecekler bana uygun değildi ve yemedim tavsiye de etmem. ayrıca dönerciler de tüm avrupa'da olduğu gibi ulaşılabilir durumda.
google map/earth'den görüleceği üzere küçük bir şehir gezmek için 4-5 saat yeter de artar bile. konaklamaya hiç gerek yok. boşyere tonla otel parası vermeyin. ingilizcenize güvenip rahatça alış veriş yaparım zannetmeyin, mümkünse isviçre frangı bulundurun yanınızda çünkü mağaza görevlisi arkadaşların kur gibi bir dertleri yok 1 chf=1 euro mantığıyla hareket ediyorlar. halkın bildiği ingilizce berbat veya aksanlı. ancak gişe, otel görevlilerinin ingilizcesi idare eder. mağazalarda çalışan personelin de pek ingilizcesi yok. fransızca hakim dil ve az da olsa almanca konuşuluyor.
edit: düzeltme ve ekleme yapılacaktır.
otel fiyatları inanılmaz derece yüksek. 3 yıldızlı sabah kahvaltısı olan tek kişilik bir oda yaklaşık 150 chf (1 euro=1.21 chf) daha uçuk fiyatları yazmaya gerek yok ancak yüksek fiyatlara rağmen rezervasyonsuz yer bulmak bir o kadar zor. bir fenerbahçeli olarak ezeli rakibimiz ebedi dostumuz gs'nin neuchatel xamax hatırasına saygı göstermek adına la maladiere center'a uğranmalı. la maladiere'in içinde alış veriş yerleri var ama pek alış veriş yapılmasını tavsiye etmem, fiyatlar uygun değil sadece swatch saatlerinin fiyatları uygun. şehrin merkezinde iyi lokantalar var alkol kullanmadığım için o konuda yorum yapamam ama balık iyiydi. tatlıları güzel. ancak yemek öncesi gelen jambon, füme balık ve tanımlayamadığım diğer yiyecekler bana uygun değildi ve yemedim tavsiye de etmem. ayrıca dönerciler de tüm avrupa'da olduğu gibi ulaşılabilir durumda.
google map/earth'den görüleceği üzere küçük bir şehir gezmek için 4-5 saat yeter de artar bile. konaklamaya hiç gerek yok. boşyere tonla otel parası vermeyin. ingilizcenize güvenip rahatça alış veriş yaparım zannetmeyin, mümkünse isviçre frangı bulundurun yanınızda çünkü mağaza görevlisi arkadaşların kur gibi bir dertleri yok 1 chf=1 euro mantığıyla hareket ediyorlar. halkın bildiği ingilizce berbat veya aksanlı. ancak gişe, otel görevlilerinin ingilizcesi idare eder. mağazalarda çalışan personelin de pek ingilizcesi yok. fransızca hakim dil ve az da olsa almanca konuşuluyor.
edit: düzeltme ve ekleme yapılacaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar