bugün
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- tai lung vs gocu22
- teslimiyet4
- asrın soygunu5
- sözlükte kavga olacak hissi4
- özel den turgutlu saldırısı öğrencilerine telefon2
- true nickli yazar18
- bu ne soğuk amk5
- sözlüktekiler kaç yaşında10
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- habire1227
- kürtler asimile edilmelidir11
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- tuvaletin evin dışında olması6
- kadınların reddedemediği teklifler6
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- gocusuz bir sözlük5
- 22 eylül istanbul gecesi2
- krt tv4
- botswana2
- sözlükten soğumak için fırsat gözleyen yazarlar3
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- et döner dürüm9
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- ecevit döneminin kepazeliği5
- manisada okul saldırısı17
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- sarı poşet kudurtması13
- kendinden bile sakladığın şey5
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- sözlüğün embesillerle dolu olması4
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- evliliği ayakta tutan güçler13
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- gocu'nun çaylak olması3
- şaka maka yeni bir günün başlaması2
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- varlık sebebimiz3
- çorap kokusu2
- şanlıurfa2
- silinen entry2
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- kızlar geri gelsin kampanyası2
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek9
- ikizler burcu kadını olmak7
- apocalypse tank3
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
vikipedi:
"...schaffer ve forman amadeusun hiçbir zaman mozartın gerçek biyografisi olarak sunmak istemediklerini anlamış, filmin dvd sunumunda da, dramatik anlatımın incildeki habil ve kabil hikâyesinden esinlendiğini anlatmıştır - bir kardeş tanrı tarafından sevilir, diğeri hor görülür."
şincük:
filmi geçenlerde akif bekinin bir köşe yazısında duymuştum. indirdim, izledim ve biraz evvel bitirdim filmi. 172 dk. sürüyor film. ama nasıl geçtiğini inanın anlamadım. olay örgüsü, hikayenin anlatımı muhteşem. müzikleri süper*. oyunculuklar da süper. yalnız adım gibi eminim ki insanların yüzde 90ı için çok çok çok sıkıcı bir film bu. bunun iki sebebi var:
1. filmin mozartın hayat hikayesini anlattığı algısı oluşacaktır insanlarda-bana ne lan mozarttan diyebilir insan-. yalan bu. bir kıskançlık anlatılıyor filmde. bunu da mozart üzerinden yapmışlar.
2. film çok uzun bir film, aksiyon yok, vurdu kırdı yok... basit izleyiciler için basit bir film. zaman kaybı olarak görürler bu filmi onlar.
bu kadar. güzel filmdi. ayrıca akif bekinin o yazısı için:
http://tinyurl.com/65jxzb6
"...schaffer ve forman amadeusun hiçbir zaman mozartın gerçek biyografisi olarak sunmak istemediklerini anlamış, filmin dvd sunumunda da, dramatik anlatımın incildeki habil ve kabil hikâyesinden esinlendiğini anlatmıştır - bir kardeş tanrı tarafından sevilir, diğeri hor görülür."
şincük:
filmi geçenlerde akif bekinin bir köşe yazısında duymuştum. indirdim, izledim ve biraz evvel bitirdim filmi. 172 dk. sürüyor film. ama nasıl geçtiğini inanın anlamadım. olay örgüsü, hikayenin anlatımı muhteşem. müzikleri süper*. oyunculuklar da süper. yalnız adım gibi eminim ki insanların yüzde 90ı için çok çok çok sıkıcı bir film bu. bunun iki sebebi var:
1. filmin mozartın hayat hikayesini anlattığı algısı oluşacaktır insanlarda-bana ne lan mozarttan diyebilir insan-. yalan bu. bir kıskançlık anlatılıyor filmde. bunu da mozart üzerinden yapmışlar.
2. film çok uzun bir film, aksiyon yok, vurdu kırdı yok... basit izleyiciler için basit bir film. zaman kaybı olarak görürler bu filmi onlar.
bu kadar. güzel filmdi. ayrıca akif bekinin o yazısı için:
http://tinyurl.com/65jxzb6
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar