atatürk ırak ta doğsaydı ne olurdu sorunsalı

ak koyun kara koyunun belli olacagı sorunsaldır. aman durun lan kemoşlar atatürk'e hakaret etmedim gerçeklerin ortaya çıkmasını kastettim hemen anayasa mahkemesine gitmeyin.

merak ettim hakkaten bizim kurtarıcımız olmasaydı olmazdıcımız atatürk acaba ırak'ta olsa ne olurdu? amerika'ya karşı halkı örgütleyip muhteşem bir savunmayla amerika'yı ülkeden çıkartırdı dimi. ya da ne bileyim 7 düveli 7 cüceye çevirirdi sanırım.
geyigi bırakmak gerekirse hakkaten atatürk ırak'ta doğsa varlık gösterebilir miydi? şu türkçü faşistler kendilerini bir bok sanıyorlar sürekli türkler şöyle böyle diyorlar acaba milyonlarca litre petrol olsa ve bir atatürk gibi lider olsa ırak bu hale gelir miydi? bana sorarsanız tabi ki peygamber hariç robot yaratıp koysanız yine dayanamaz varsa petrolünüz amerika karşısında.

bizim ülke mis gibi anasını satayım kimsenin ipledigi yok ortada dursun tatlıya tuzluya karışmasın zaten bişey yapmayacagız diyor şerefsizler. gerçi biz de karışmıyoruz ya. acaba petrolümüz olsa atatürk ne yapardı.