bugün

kemal kılıçdaroğlu

kim ne derse desin, ana muhalefet partisinin başına yakışmayan bir adamdır. o meydanlarda konuşurken resmen utanıyorum. yalancılığını inandırıcılığını geç, her daim eğitimiyle gurur duyan chp seçmenine embesil muamelesi yapıyor. ve bu adam yüzünden meydan akpartiye kalıyor. altyapısı yok, karizması yok, kitleleri etkileme gücü yok. parti başına geldiğinden beri bi dolu köşe yazarı hergün kendisini destekleyen yazılar da yazsalar, ne kadar iyi niyetimi muhafaza da etsem bu adama güvenmiyorum.liderler değişmeden toplumun değişmesi düşünülemez. yaşını başını almış, tüm verimli çağını tüketmiş , kendine ait bir görüşü olmayan bir adam ana muhalefet partisi lideri olmamalı. hem chp, hem akp ,hem de seçmen kemal kılıçdaroğlundan çok daha iyisini hakediyor. 30 sene önceki repliklerle çağı yakalayamıyor ve ben chpnin başına mesela bir şavak paveyin geçmesini tercih ederim.

edit: milletin meraktan gittiği mitinglerin kalabalığını görüp kitleleri etkilediğini sananların lideri. ayrıca yarasına basılmışlardan anladık ki kılıçdaroğluna sadece sosyal bilimler uzmanları oy veriyormuş(?) milleti cehaletle suçlamaktan yalama olmuşlar kendilerinden başkasına eğitimli olmayı lüks gördüklerinden bazen böyle baltayı taşa vuruyorlar.
© copyright 2005 - 2026