bugün
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz14
- sözlük yazarlarına bir şey söyle7
- arkadaşlar nasılsınız9
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması14
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi18
- bir erkeğe en çok yakışan şey3
- kendine bir soru sor5
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi3
- yeni parti pkk için imza atarsa nah oy alır3
- cansever18
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri4
- gratisin içini merak etmek4
- bana gel film izleriz diyen erkek11
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- insan sevmemek6
- merfulu2
- pkklı anaları3
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler3
- sözlüğün kırbacı5
- mekke anlaşması10
- kitabını sikerim2
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- küçük bir ilçede yaşamak2
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam2
- kafamın içindeki sesler5
- tavuk pilav4
- simko317
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- nick vermeden bir yazara seslen3
- behzat ç şule2
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- muzlu süt içen erkeğin namusu3
- bazı boklar yenildi2
- hewal ebo9
- sarapci koala7
- victor osimhen9
- kek yiyen erkek3
- futbol24
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- günlük tutan erkek13
- ümit özdağ6
- en sevdiği şehir istanbul olan insan3
- samsunspor4
- öldükten sonra hiçbir şey olmama inancı3
- tai lung16
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
- gemini2
- bir bela geliyor2
- kamos5
- bir fenerbahçeli ile tartışmak5
ortada bir polis şiddeti varsa sorumlularından yargı önünde hesap sorulması gerekir. bu her zaman temel kaidedir. özellikle varsa diyorum çünkü şehir eşkiyalarının sözlerine tek başına itibar etmiyorum. polis de bu eşkiyalar gibi davranıp o şekilde şiddete başvurmuşsa ispatlasınlar cezasını adalete verdirsinler.
yalnız bir anda kahraman ilan edilen bu şahıs hastanelik oldu diye elinde sopa ile panzerin sütüne çıkıp polise sopa sallamasını alkışlamamızı beklemeyin. sonuçta ulusalcı-faşist çetelerin (kendilerine solcu derler ama bildir yazmak dışında yolun solundan dahi yürüdüklerini görmedik) eyleminde polise karşı şiddet uygulamaya kalkışan bir şahıs var.
görsel
kendisine karşı polis şiddeti uygulanmışsa bu onu masum göstermez elbet ama bu şahısın kendisi de farklı değil. halkevleri denilen taşlı-sopalı faşizan çetelerin eşkıyalığına alkış tutmak da eşkıyalıktır. kimsenin elinde taşla sopayla ortalığı birbirine katma hakkı olamaz. özgürlüklerin de bir sırını vardır! o sınır benim özgürlüğüme tecavüze yeltenilmesinin engellendiği noktadır.
şimdi ulusalcı-faşist çete mensupları, işbirlikçileri, sempatizanları bana çemkirecek, bazı aklıevveller eşkıyalığa vurgu yaptım diye beni iktidar yanlısı ilan edecek vs. vs. çok da umurumda sanki. ne derseniz diyin yukasrıdaki resimdeki görüntüyü yok edemeyeceksiniz. orada şehir eşkiyalığına soyunmuş bir grubun polise sopayla saldıran bir üyesi var.
yalnız bir anda kahraman ilan edilen bu şahıs hastanelik oldu diye elinde sopa ile panzerin sütüne çıkıp polise sopa sallamasını alkışlamamızı beklemeyin. sonuçta ulusalcı-faşist çetelerin (kendilerine solcu derler ama bildir yazmak dışında yolun solundan dahi yürüdüklerini görmedik) eyleminde polise karşı şiddet uygulamaya kalkışan bir şahıs var.
görsel
kendisine karşı polis şiddeti uygulanmışsa bu onu masum göstermez elbet ama bu şahısın kendisi de farklı değil. halkevleri denilen taşlı-sopalı faşizan çetelerin eşkıyalığına alkış tutmak da eşkıyalıktır. kimsenin elinde taşla sopayla ortalığı birbirine katma hakkı olamaz. özgürlüklerin de bir sırını vardır! o sınır benim özgürlüğüme tecavüze yeltenilmesinin engellendiği noktadır.
şimdi ulusalcı-faşist çete mensupları, işbirlikçileri, sempatizanları bana çemkirecek, bazı aklıevveller eşkıyalığa vurgu yaptım diye beni iktidar yanlısı ilan edecek vs. vs. çok da umurumda sanki. ne derseniz diyin yukasrıdaki resimdeki görüntüyü yok edemeyeceksiniz. orada şehir eşkiyalığına soyunmuş bir grubun polise sopayla saldıran bir üyesi var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar