bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz18
- benkimki9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri23
- gocu29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak2
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım9
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- islamda namaz yoktur2
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- anın fotoğrafı6
- humus3
- türkiye7
- yaşar dinleyen erkek8
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- tuğralı doblo3
- seyyid kutub4
- avm gezme kültürü7
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
- gocu kaç yaşında7
- dedem abdülhamid gah gah2
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- günün en güzel kızı3
- güne bir şarkı bırak5
- kendin gibi biriyle olmak4
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- ekonomi2
- ak partililerin apoya villa yaptırması3
- sevilmek3
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- mazot 100 tl olacak2
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- kahvaltı9
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- gokyuzunun silinen rengi2
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- nakit para taşımamak4
- moğol cb'nın 100 kg ağırlıkla 20 tekrar yapması3
- 2 maça evi arabayı basmak2
- boyumun 2 cm kısalması22
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- boya teknolojisi2
- yeni parti tüzüğü5
- atatürk diyor ki3
hayranlıkla izlediğim bir yazar arkadaşımız. hayır bir de format diye bir şey olduğunu hatırlasa süper olacak. şu entry'lerin hepsi ayrı bir zeka ürünü sanki. *
hakkında biraz inceleme yapayım dedim. çok zevk aldım. işte herkesin merak ettiği soru, kim bu swastika ?? ve sözlüğümüze neler kattı ?? inceliyoruz.
(#1195687) : sırf birisine laf sokmak için başlık açan ve bunun için sözlüğü kirletmekte bir sakınca görmeyen ruh hâli.
(#1196655) : bir başlık açıp neden bu kadar entry yazıldığını anlamadığını belirterek forum tarzı yazılarda sakınca görmeyen rahat bir karakter.
(#1196686) : "yuuuhhh devenin bale pabucu" yazacak kadar sicak ve samimi.
(#1196693) : "ama kekstranın tadı süperrr" diyerek sözlükle sohbet etme gereksinimi duyan, acaba sevgiye mi ihtiyacı var diye merakta uyandıran bir ruh.
(#1196509) : burada fikirlerini kahvehaneden yazıyor gibi rahat bir hava var.
(#1194982) : solak insanların toplumda yaşadıkları sorunları bir nebze olsun gidermek amacıyla kuracağım dernek kurma gereği görmüş. harikasın !! bu ne duyarlılık !! oh tanrım.
(#1195450) : anket konusunda ben de varım diyor, iddialıyız.
(#1196236) : buradaki ipne tanımına hayran kalmamak elde değil.
(#1194790) : başlıklarda küfür pek hoş olmuyor, bu konuda bilgilendirilmesi gerek. bilgi eksikliği yaşayan bir oluşum.
(#1194284) : bu son örneğimizde ise "soru başlığa cevap entry'si" girilmesinin önünü açarak bize ayrıca "devrimci" bir kimliğe sahip olduğunu gösteriyor, yeni format maddeleri istiyor sanırım. "sözluk bize ne kazandiriyor". önemli bir tanım(!) başlığıdır sonuçta.
sonuç : harika bir yazar. tam bir tez ödevi konusu. yürü be. *
hakkında biraz inceleme yapayım dedim. çok zevk aldım. işte herkesin merak ettiği soru, kim bu swastika ?? ve sözlüğümüze neler kattı ?? inceliyoruz.
(#1195687) : sırf birisine laf sokmak için başlık açan ve bunun için sözlüğü kirletmekte bir sakınca görmeyen ruh hâli.
(#1196655) : bir başlık açıp neden bu kadar entry yazıldığını anlamadığını belirterek forum tarzı yazılarda sakınca görmeyen rahat bir karakter.
(#1196686) : "yuuuhhh devenin bale pabucu" yazacak kadar sicak ve samimi.
(#1196693) : "ama kekstranın tadı süperrr" diyerek sözlükle sohbet etme gereksinimi duyan, acaba sevgiye mi ihtiyacı var diye merakta uyandıran bir ruh.
(#1196509) : burada fikirlerini kahvehaneden yazıyor gibi rahat bir hava var.
(#1194982) : solak insanların toplumda yaşadıkları sorunları bir nebze olsun gidermek amacıyla kuracağım dernek kurma gereği görmüş. harikasın !! bu ne duyarlılık !! oh tanrım.
(#1195450) : anket konusunda ben de varım diyor, iddialıyız.
(#1196236) : buradaki ipne tanımına hayran kalmamak elde değil.
(#1194790) : başlıklarda küfür pek hoş olmuyor, bu konuda bilgilendirilmesi gerek. bilgi eksikliği yaşayan bir oluşum.
(#1194284) : bu son örneğimizde ise "soru başlığa cevap entry'si" girilmesinin önünü açarak bize ayrıca "devrimci" bir kimliğe sahip olduğunu gösteriyor, yeni format maddeleri istiyor sanırım. "sözluk bize ne kazandiriyor". önemli bir tanım(!) başlığıdır sonuçta.
sonuç : harika bir yazar. tam bir tez ödevi konusu. yürü be. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar