bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler6
- karınızı kucağınızda taşır mısınız13
- ismail kartal26
- pavli panayırı2
- yazarların beğendiği kadın tipleri6
- anın görüntüsü29
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası16
- haşlanmış yumurta3
- ona bir şey söyle4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- parasetamol2
- openai'ın yapay zekasının kontrolden çıkması3
- platon un mağara alegorisi8
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- karanlıkta bi şey var hissi9
- çorapların tek eşleşme sorunu2
- kiraz cicegi kolonyasi28
- sözlük sapıkları12
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- dünya iyi midir9
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- match sonrası ilk mesaj algoritması3
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- flört11
- kızılay avm11
- 6668
- kendini çok önemli sanan yazar14
- jennifer lawrance8
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- ağır müslüm gürses sözleri9
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- fenerbahçe18
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak5
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- üniversiteli eskort kadınlar10
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- maddi dünyanın prensi şeytandır3
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- ben troll üm7
dün akşam işten çıkıp eve giderken genç bir çocuk gördüm 17, 18 yaşalarında falan. yol kenarlarına dikilen çiçeklerden kopartıyordu. sessizce yanına yaklaşıp ' kolay gelsin genç' dedim. çekindi biraz suratı düştü, utandı. dedim niye koparıyorsun bu çiçekleri, ayıp değil mi?
+ şeyy abi benn
- ney sen?
+ abi sevdiğim kıza kopardım valla. kötü bi niyetim yok.
- nasıl yani sevdiğin kıza, herkes sevdiğine çiçek koparsa burda yapraktan başka ne kalır ?
+ haklısın da cebimde param yok be abi ve bugün onun doğum günü, şimdi parkta beni bekliyor.
bu lafı duyunca bir tuhaf oldum. çocuk haksızdı ama kurduğu cümleler ve mimikleriyle kendini haklı çıkarıyordu. serseri tipli birisi de değildi. içimden geldi ve cebimden 20 lira çıkardım ' al bunu dedim, git manitanla birer kahve falan iç, ne bileyim istersen ona incik boncuk falan al, kızlar sever böyle şeyleri' dedim.
o an elimdeki parayı itekleyip bir adım geri kaçıldı. kaşları düştü, suratı ekşidi, sert bi mizaca büründü.
+ abi sen beni ne sandın?
- niye kızdın ki, içimden geldi.
+ gelmesin abi, ben sana içimi döktüm sen bana cebini döküyorsun.
- .....
+ ben böyle de mutluyum abi.
- yanlış anladın beni. ben de geçtim o yollardan, bilirim aşkın nasıl bir şey olduğunu.
+ farklı şeyler biliyoruz demek abi. aşk içinden geleni yapmaktır, başkasının içinden geleni değil. benim içimden bu geldi bunu yaptım, ama gönül ister ki daha çok şeyler yapayım. ama buyur ben buyum.
buyur ben buyum derken iki elini havaya kaldırıp kendini gösterircesine alta doğru indirip çiçeği yere fırlatmıştı. o an utandım lan, harbi çok utandım. iyilik yapayım derken çok güzel posta yemiştim. hemi de yarı yaşımda bir veletten. çocuk gerçekten çok zeki bir çocuktu. lisede okuyormuş, ileride büyük bir adam olacağı izlenimi yarattı bende.
sevgilisiyle beraber mutluluklar diledim. sonra gönlünü alıp ayrıldım yanından, hâlâ elimde tuttuğum 20 lirayla mahallemizdeki büfeye daldım, bi kara poşet bira alıp çıktım evime, oturdum koltuğa, her yudumda eski aşklarımı düşündüm, her fırtımda yalnızlığımı...
yoldan bir çiçek, parkın bankında bekleyen bir sevgili. ne yalan söyleyeyim o çocuk benden daha neşeli...
+ şeyy abi benn
- ney sen?
+ abi sevdiğim kıza kopardım valla. kötü bi niyetim yok.
- nasıl yani sevdiğin kıza, herkes sevdiğine çiçek koparsa burda yapraktan başka ne kalır ?
+ haklısın da cebimde param yok be abi ve bugün onun doğum günü, şimdi parkta beni bekliyor.
bu lafı duyunca bir tuhaf oldum. çocuk haksızdı ama kurduğu cümleler ve mimikleriyle kendini haklı çıkarıyordu. serseri tipli birisi de değildi. içimden geldi ve cebimden 20 lira çıkardım ' al bunu dedim, git manitanla birer kahve falan iç, ne bileyim istersen ona incik boncuk falan al, kızlar sever böyle şeyleri' dedim.
o an elimdeki parayı itekleyip bir adım geri kaçıldı. kaşları düştü, suratı ekşidi, sert bi mizaca büründü.
+ abi sen beni ne sandın?
- niye kızdın ki, içimden geldi.
+ gelmesin abi, ben sana içimi döktüm sen bana cebini döküyorsun.
- .....
+ ben böyle de mutluyum abi.
- yanlış anladın beni. ben de geçtim o yollardan, bilirim aşkın nasıl bir şey olduğunu.
+ farklı şeyler biliyoruz demek abi. aşk içinden geleni yapmaktır, başkasının içinden geleni değil. benim içimden bu geldi bunu yaptım, ama gönül ister ki daha çok şeyler yapayım. ama buyur ben buyum.
buyur ben buyum derken iki elini havaya kaldırıp kendini gösterircesine alta doğru indirip çiçeği yere fırlatmıştı. o an utandım lan, harbi çok utandım. iyilik yapayım derken çok güzel posta yemiştim. hemi de yarı yaşımda bir veletten. çocuk gerçekten çok zeki bir çocuktu. lisede okuyormuş, ileride büyük bir adam olacağı izlenimi yarattı bende.
sevgilisiyle beraber mutluluklar diledim. sonra gönlünü alıp ayrıldım yanından, hâlâ elimde tuttuğum 20 lirayla mahallemizdeki büfeye daldım, bi kara poşet bira alıp çıktım evime, oturdum koltuğa, her yudumda eski aşklarımı düşündüm, her fırtımda yalnızlığımı...
yoldan bir çiçek, parkın bankında bekleyen bir sevgili. ne yalan söyleyeyim o çocuk benden daha neşeli...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar