bugün

lasminal

(#11143831) entrysi ile kendisini benimle kıyaslamaya çalışmıştır ama dikkat etmemiştir ki kendi karmaları -100 lerde sürünürken benim karmamın kaç olduğunun farkında bile değildir. açtığım başlıklara istatistiksel oranlarını falan yazmış. ama girdiğim entrylerin hiç birisini okumamış herhalde. amacı herhalde reklam falan yapmaya çalışan bir yazarımsı. ben açtığım başlıklarda siyasi konulara falan değinmemeye özen gösteriyorum ama sen bunun farkına bile varamayacak kadar entryleri okumamışsın.

girdiğin entryler sonucu : -100 küsür bir karman var.

girdiğim entryler sonucu +100 civarı karmam var herhalde gereken cevabı almışsındır ve susarsın.

ve son olarak sürekli girdiği entrylerden bazıları günün en kötü entrylerine seçilen bir yazar gelip nick altıma kendisini çok bilge, çok kültürlü gibi tanıtan reklam kokan hareketler peşinde koşan bir trollcük.

yok ben susmam yine saçmalamaya devam ederim diyorsan ne mutlu sana ait olduğun troll grubu seni bekler görüşmek üzere yazar.

notumsu : baktım da çaylan olan yazardır. hala kendisini benimle kıyaslayacak mı meraklar içerisindeyim. bir de karması -130 lara ulaşmış helal durmak yok yola devam troll.