bugün

aarhus

danimarka nın ikinci büyük şehridir. nüfus üçyüzbin mertebelerinde olup, yarısı aarhus üniversitesi nin uluslararası öğrencilerinden oluşur.

küçük izmir de diyebiliriz bu şehre; deniz kenarında, kanalboundaki kafe barları ve güzel kızları ile, temizliği ve güvenli birşehir olması ile izmir i andırır.

train isimli diskoteği çok meşhurdur. ancak cumartesi geceyarısından sonra gidilmesi gerekir. öncesinde kupe isimli lounge bara takılabilirsiniz. barmenlerden birisi Türk tür.
ana tren istasyonunun içerisinde marmaris büfe türk mutfağını özleyenlere nefis dürümler hazırlamaktadır.

kanalboyundaki kafelerde gün boyu oturup güzel insanları seyredebilir, çekinmeden onlarla sohbet edebilirsiniz. dan kızları düşünüldüğünün aksine çok sıcak kızlar olup amma velakin iskandinav erkeklerinden başkasını sevgili olarak kabul edecek bünyeye sahip değildirler, sohbet seviyesini buna göre ayarlarsınız.

haftaiçi saat 6 dan sonra sokaklar boşalır, mağazalar kapanır, sigara bile bulamaz hale gelirsiniz. tedbirli olunması gerekir yani. ama her milletin restaurantları hizmettedirler. tren istasyonuna yakın brezilya mutfağı önerilir.

bir kere gidildimi sonrasında tekrar gidilmek istenen şehirler arasında yerini alır.