bugün
- beyazsemsiyeliyabanci38
- haysenin1212
- yorgun mermi23
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- gammazlama yapmamak10
- aziz yıldırım7
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz5
- sözlüğe messi trasfer olmuş3
- beybi leydi den hoşlanıyorum ne yapmalıyım3
- bu köyden olsam ne olacak7
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- en gey özelliğiniz15
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- sydney sweeney'in memeleri2
- gina carano13
- yapay zeka moderatörü14
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- kilis2
- kavgacı yazarlar3
- baba olmak istemeyen erkek4
- 90 yaşında adamı espri yaptı diye tutuklamak2
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın4
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- isimsiz orospu çocukları3
- diamond bosphoruss denen yazar7
- gammaz çetesinin mağdur ettiği yazarların hakkı2
- melis sezen'in memeleri3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sözlüğün kırbacı8
- karton toplayan çocuk4
- anın görüntüsü21
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- m r e r e c t o2
- koç holding binalarına saldırı2
- katatespizartmasi15
- en son ne yediniz12
- buddy dude17
- 7 haziran 2026 otokoç binasına silahlı saldırı2
- gocu bak bi3
- taciz başkan fenerbahçe şampiyon2
- kılıçdar'ın chp'nin oyunu yükselttiği yalanı5
- mocu4
- alman pastası2
- cennet hurilerinin özellikleri2
- geleneksel son nefes2
- g35
- kız tavlayamamak2
trajedi ve sevgiyi anlatan unutulmaz piazolla parçasıdır. Oblivion, Astor Piazzolla tarafından yapılan en ünlü Tangolardan biridir ve en iyi tangolarından biri olmaya devam etmektedir.
Astor Piazzolla Oblivion'ı bir oda müziği olarak 1982 yılında bestelenmiştir. Bu güzel müzik parçası Astor Piazzolla'nın en ünlü Tangolarından biriydi, ve çoğunlukla Marco Bellochio'nun filmi Henry IV, Mad King soundtrack'i olarak yayınlandığı zaman popüler olmuştu. oblivion'un, klezmer klarnet, saksofon dörtlüsü, obua ve orkestra için yeniden birçok farklı sürümleri de kaydedilmiştir.
Oblivion, piyano solo ile başlar. sonra derinden ve hafifçe yükselen bir tonda bandeneon girer. sanki derin bir acıyı fısıldar. 'seviyorum, özlüyorum' der uzun uzun. yaylı bölümü, ince, arpej eşliğinde girer melodiye. eserin melankolik havasını zirveye taşır. orası sevginin ve hüznün en yoğun hissedildiği yerdir. bandeneon o zirvedeki hüznü aşka dönüştürür ve piyano ile hüzün ve sevgiyi öpüştürür.
sonra aşkın kollarındaki dans hafif bir hüzün belki de kısa bir ayrılık ile kesilir, bandeneon fısıldar özlemini keman o özlemi hasrete dönüştürür. bandeneon şahittir hepsine. inişli çıkışlı bir aşktır, ve tekrarlanır tüm aşk serüveni, kalplerimize kazınması için. piyanonun kemanı tesellisi ile son bulur.
Astor Piazzolla'nın Oblivion'u hemen hiçbir caz veya rock etkisi olmadan yazdığı bir tangodur. piazzola'nın kökleri sarmalar bu orjinal tangoyu. sofistike bir harmoniye sahip, bir aşk hikayesidir, dinleyenin ruhunu istila edip, kendine aşık eder.
http://www.youtube.com/watch?v=0adwx5hDcVs
Astor Piazzolla Oblivion'ı bir oda müziği olarak 1982 yılında bestelenmiştir. Bu güzel müzik parçası Astor Piazzolla'nın en ünlü Tangolarından biriydi, ve çoğunlukla Marco Bellochio'nun filmi Henry IV, Mad King soundtrack'i olarak yayınlandığı zaman popüler olmuştu. oblivion'un, klezmer klarnet, saksofon dörtlüsü, obua ve orkestra için yeniden birçok farklı sürümleri de kaydedilmiştir.
Oblivion, piyano solo ile başlar. sonra derinden ve hafifçe yükselen bir tonda bandeneon girer. sanki derin bir acıyı fısıldar. 'seviyorum, özlüyorum' der uzun uzun. yaylı bölümü, ince, arpej eşliğinde girer melodiye. eserin melankolik havasını zirveye taşır. orası sevginin ve hüznün en yoğun hissedildiği yerdir. bandeneon o zirvedeki hüznü aşka dönüştürür ve piyano ile hüzün ve sevgiyi öpüştürür.
sonra aşkın kollarındaki dans hafif bir hüzün belki de kısa bir ayrılık ile kesilir, bandeneon fısıldar özlemini keman o özlemi hasrete dönüştürür. bandeneon şahittir hepsine. inişli çıkışlı bir aşktır, ve tekrarlanır tüm aşk serüveni, kalplerimize kazınması için. piyanonun kemanı tesellisi ile son bulur.
Astor Piazzolla'nın Oblivion'u hemen hiçbir caz veya rock etkisi olmadan yazdığı bir tangodur. piazzola'nın kökleri sarmalar bu orjinal tangoyu. sofistike bir harmoniye sahip, bir aşk hikayesidir, dinleyenin ruhunu istila edip, kendine aşık eder.
http://www.youtube.com/watch?v=0adwx5hDcVs
güncel Önemli Başlıklar