bugün

world of warcraft

4.1.0 patch'i ile zul'aman ve zul'gurub heroic dungeon olarak geri dönecek alınan bilgilere göre. buralara giriş için min ilvl 346 olacak ve 353 lvl epic item düşecek.

ayrıca ek olarak;

7 Yeni binek,
2 Yeni achi,
5 Yeni companion,
2 YEni tabrad.

- Mage class nerf yiyor yine ha gayret.
- paladin coşuyor, (heal spelleri için mana cost düşmüş),
- priest class nerf yiyor,
- rouge'u coşturuyor blizz bu pacth'le. direkt imba olup çıkacaklar.
- shaman class için spell ve talent iyileştirmeleri geliyor.
- warlock, allahım nasıl oldu da imba bir class'a dokunulmadı.
- warrior'a da güzellik yapmışlar. hoş intercept'in stun'ı 3sn yerine 1sn oluyor ama gelenlerin yaninda esamesi olmaz.

-hunter class'ı bi yandan alıp öte yana vurmuşlar. maksat değişiklik yapmak herhal.

-druid
-death knight iki nerf yiyen class olarak son belirtilenler. zaten son patch'le uçup gitmişlerdi, hotfix yemediklerine hayret ediyordu insan.

ha gayret blizz. yüz yılda bir battleground'a giren bir mage olarak iyice nefret ettim rouge class'tan. bu ne lan, bir takıma 2'den fazla aynı class oyuncusu girmesin artık yeter. 2 warrior'u kovalayabiliyorken neden 1 rouge görünce çaresiz kalıyor mage. hayır eziğiz ezelden. cloth giyiyoruz. üstüne o pezevenkler stealth geliyor ki. bu patch'le adamın stealth cooldown'u iyice düşürülmüş. adamı görsek de görmesek de copu tuttuk. o değil ben birinden şikayet ediyorken düşünün karşınıza 4 tane rouge geldiğini. düşünün, düşünün. siz düşünün blizz. ben tecavüze uğruyorum nasılsa.

şu oyunu pvp ve pve sunucularını ayrı ayrı ve birbirine karıştırmadan uygulayabilse keşke blizz. ne güzel pve hikayesine uygun olarak düşman ırkla hikaye gereği savaşımız olsun haftalık günlük aylık yıllık. yahu az buçuk eli yüzü düzgün bir item almak için ne diye senin kendini tatmin etmek için rouge denilen mage düşmanı(bakınız anti değil düşman) bir karakterin hunharca tecavüzüne uğrayayım ki? yahu ben pvp kabızıyım belki amnskym. istemiyorum oğlum pvp. kaydolmuşum taş gibi pve sunucusuna. sığır sen bana daha niye pvp diye diretiyorsun ki. götünüze gire o pvp ile verilen staff. knight online'dan kayan casual oyuncuları memnun etmek adına wotlk ile kendine bağladığın 20 yaş altı kitleyi memnun etmek adına şu oyunu hikayesi için oynayan nice insanı heder ettiniz anasını satayım. bu ne lan, oyunculuğumuzun sınırlarını az zorlayıp öne geçtiğimizde hemen sopayı yapıştırın kırın elimizi ayağımızı, malız nasılsa. bi şekilde kaptırdık kendimizi sikebildiğiniz kadar sikin. sesimiz çıkmıyor nasılsa. çok dertliyim sözlük, bıktım nerf yemekten mage olarak.