bugün

kemal kılıçdaroğlu

Kendisine Lider değil dediğimizde kızıyorlar, tamam dostum, senin dediğin gibi olsun, gandi kemal istifa etsin chpden sıfırdan bir parti kursun, bak bakalım %5 oy alabiliyor mu, zaten kemik bir seçmen kitlesine sahip bir partinin başına dedem gelse en kötü ihtimal barajı aşar, liderlik bu değil ki, dün milletvekili iken senin hemşerilerine sövdüler, katlettik iyi yaptık dediler, sesin çıkmadı, sende lider vasfı olsa ortalığı yıkman lazım, ama düzenin adamısın işte, bir şeye ses çıkarmazsın, cesurca adım atamazsın, bir makama gelince de kaplan kesilirsin, bir kaset olayı oluyor, genel başkan istifa ediyor, medyadan üç beş tane gaz makinesi gazı veriyor, hop genel başkanlık koltuğuna oturuyorsun, sonra da ülkeyi yönetmeye talip oluyorsun, ne kadar kolaymış bu işler ya, ecevitin hayatını oku bakalım, ecevit, ecevit olduysa inönüye kafa tuttuğu için olmuştur, tayyip erdoğan sıfırdan parti kurdu, üstelik erbakanı karşısına alarak, liderlik böyle bişey kemalciğim.

Haa bir de 1970 yılından kalma, halkın partisi, halkın iktidarı muhabbetini bırak ya, internet çağındayız, neyi nasıl yapacağını izah et, arkadaşlar çalışıyordur o konuda biliyorum, bu seçimde yolsuzluk havuzlu villa muhabbeti yapmazsan ayrıca seviniriz, aynı şeyleri duymaktan biz bıktık sen bıkmadın, iftira ve çamur olayına ayrı bir boyut kattın hakkını yemeyelim şimdi.
© copyright 2005 - 2026