bugün

rüyasında evlenebildiğini gören bakire olmayan kız

evet efendim...

şimdi uzaklardaaaaasııııın,
gönül hicranla doldu...

açtım bi zeki müren dinliyorum hafiften. aklıma bir şey geldi bu arada, bakire olmayan kızın evlenebildiğini, rüyasında gördüğünü düşündüm aklımda. acaba nasıl bi duygudur, dakikalardır merak ediyor, evlenebilme düşüncesini bile gülünç buluyor, diyorum evlenemez kanımca.

zaten bir tek rüyasında görebilecek olan kendini erkeklere peşkeş çekmiş ve yüce allah'ın ona emanet ettiği vücudunu hunharca kullanmış olan ve vakit evlilik çağına geldiğinde aklı başına gelerek evlenecek erkek arayan, fakat patlak olması münasebetiyle hiçbir akıllı erkeğin almadığı ve bu nedenle de ortada kalarak ıstıraplara yelken açan ve her gece rüyasında evlendiğini, mutlu mesut bir yuva kurduğunu hayal eden kızdır. ne yani rocco mu herkes 8 saat ereksiyonda kalsın ki bir ayrıcalığı olsun altına yatacak kadar.

rüyaları bile abestir aslında. kim alır ki patlak kadını? hangi keriz evlenir okşanmış bir kadınla?

ben düşünemiyorum bir erkek çıkıpta patlak bir kadını alsın nikahına. düşünsenize yarın öbür gün çocuğunuzun emeceği memeleri başka bir hanzo emmiş, sürtmüş, amerikan saksosu yapmış, fışkırtmış ayıptır söylemesi arkadaşlar. yahut sokaktasınız, gezmeye çıkmışsınız az ilerde 2-3 erkek muhabbet ediyor, karınız üzülüyor hafiften, erkekler size pis pis bakarak cinsel organını avuçlayarak hahahahaha nidalarıyla götüyle gülüyor adeta. yani benden söylemesi karışmam, elin namusu eledir. beni ırgalamaz heğri ama bu ülke ak partili dürüstlerin ülkesidir, kardeşlerimize laf atarlarsa işin rengi değişir.

bence patlak kadınla evlenmeyin, nasıl aldılarsa öyle çıkarsınlar.