bugün
- gulmekicinyaratilmis7
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler5
- pahalıyı dayanıklı sanmak3
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- güzel kızların her zaman haklı olması3
- erdogan'a yarayacak diye mizmızlanmak4
- hükümet değişse ülke düzelir mi3
- çocukların sürekli abur cubur istemesi3
- büyünce sürekli çikolata yiyeceğim fikri2
- aşkını bir sır gibi senelerce saklamak3
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi4
- sokakta 1 lira isteyen emo2
- çerçeve yasa8
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi6
- flört uygulamaları3
- midilli adası8
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- nickten isim tahmini yapmak10
- başkasının diş fırçasıyla dişlerini fırçalamak2
- guinness birası5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- internetin artık ölmesi2
- mazot fiyatlarının suçlusu3
- 7 ağustos 20262
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- zorunlu eğitim9
- sözlüğün boşalması3
- sinem dedetaş11
- haramidere de haramilik yapmak5
- batıl inançlar7
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- orjinalinden iyi coverlar2
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- the blair witch project2
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- mason greenwood11
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- kilolu olmak5
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
4. bölüm finalinde akbaba nın söylediği hastası olunan cümle.
harun: nası ya? bana bi söyle nası ha? abi söyle. söyle ben böyle bişi yapmadım de. söyle abi. o selim piçi anlattı müfettişe de. söyle. abi bi bana bak bi bana. ben, ben konuşmadım desene. sen mi konuştun? ben yaparmıyım oğlum bana yakışır mı böyle şeyler desene. he? selim yaptı dimi. selim yaptı. söylesene abi niye susuyosun ha? tahsin amirim mi yaptı? söyle, tahsin amirim mi yaptı. he? eda, bi bana bak eda eda benim edam mı konuştu ha? iyi kız ama kadın sonuçta söyle o mu yaptı. ha? bi bana, bak bi bana. susma söyle kim yaptı. ben yapmadım desene. ulan ayıp be ayıp. yıllarca yediğimiz içtiğimiz ayrı mı gitti seninle ha? durmadan yüzyüze baktık. anamdan babamdan çok gördüm seni. ben sikerim böyle hayatı. hiç bişey umrumda değil o zaman benim. ben niye, ne anladım ben senden lan.
hayalet: anlatsana abi
akbaba: müfettiş kadın...
harun: ya ne kadını be. ne kadını?
akbaba: ihraç ederim dedi. meslekten atarım dedi
harun: ee bize de dedi aynı şeyleri. bi tane şerefsizi omzundan vurduk diye mi yaptı bunu ha? hem adam ölmedi bile
akbaba: müfettiş ölene kalana bakmıyo. atarım diyo.
harun: hassiktir be ordan. aynı şeyleri bize de dedi. biz konuştuk mu? konuşmadık. bak ona konuşmadı? ben, konuşmadım.
akbaba: sizle ben aynı diiliz tamam mı. siz akademilisiniz.
harun: ne alakası var be?
akbaba: çok alakası var. ikiniz de gençsiniz. bi kıdem tenzili, küçük bi kınama yırtarsınız. ha? behzat amirin abisi var. onu kollayanlar var. onun arkadaşları var, çevresi var. benim kimsem yok tamam mı. benim kimsem yok. bende bitek cinayet var tamam mı. cinayet ben oldum cinayet anladın mı? ben cinayet oldum anladın mı ha? cinayeti benden alırsan hiçbişeyim kalmaz biterim. meslekten atarım dedi konuşmazsan. tamam mı? ha? ha? meslekten atarım dedi. konuşmazsan atarım dedi.
aha bu da link:
http://www.youtube.com/watch?v=GuBuzhOkBXY
harun: nası ya? bana bi söyle nası ha? abi söyle. söyle ben böyle bişi yapmadım de. söyle abi. o selim piçi anlattı müfettişe de. söyle. abi bi bana bak bi bana. ben, ben konuşmadım desene. sen mi konuştun? ben yaparmıyım oğlum bana yakışır mı böyle şeyler desene. he? selim yaptı dimi. selim yaptı. söylesene abi niye susuyosun ha? tahsin amirim mi yaptı? söyle, tahsin amirim mi yaptı. he? eda, bi bana bak eda eda benim edam mı konuştu ha? iyi kız ama kadın sonuçta söyle o mu yaptı. ha? bi bana, bak bi bana. susma söyle kim yaptı. ben yapmadım desene. ulan ayıp be ayıp. yıllarca yediğimiz içtiğimiz ayrı mı gitti seninle ha? durmadan yüzyüze baktık. anamdan babamdan çok gördüm seni. ben sikerim böyle hayatı. hiç bişey umrumda değil o zaman benim. ben niye, ne anladım ben senden lan.
hayalet: anlatsana abi
akbaba: müfettiş kadın...
harun: ya ne kadını be. ne kadını?
akbaba: ihraç ederim dedi. meslekten atarım dedi
harun: ee bize de dedi aynı şeyleri. bi tane şerefsizi omzundan vurduk diye mi yaptı bunu ha? hem adam ölmedi bile
akbaba: müfettiş ölene kalana bakmıyo. atarım diyo.
harun: hassiktir be ordan. aynı şeyleri bize de dedi. biz konuştuk mu? konuşmadık. bak ona konuşmadı? ben, konuşmadım.
akbaba: sizle ben aynı diiliz tamam mı. siz akademilisiniz.
harun: ne alakası var be?
akbaba: çok alakası var. ikiniz de gençsiniz. bi kıdem tenzili, küçük bi kınama yırtarsınız. ha? behzat amirin abisi var. onu kollayanlar var. onun arkadaşları var, çevresi var. benim kimsem yok tamam mı. benim kimsem yok. bende bitek cinayet var tamam mı. cinayet ben oldum cinayet anladın mı? ben cinayet oldum anladın mı ha? cinayeti benden alırsan hiçbişeyim kalmaz biterim. meslekten atarım dedi konuşmazsan. tamam mı? ha? ha? meslekten atarım dedi. konuşmazsan atarım dedi.
aha bu da link:
http://www.youtube.com/watch?v=GuBuzhOkBXY
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar