bugün

emre aköz ün sosyalistlere çakması

yazısında bahsettiği nezaket ve terbiye seviyesini televizyonda ellerini şaklatarak yaptığı hareket ile açıkça gösteren kapı kulunun el kol hareketleri. (bkz: önce o elini bi indir)

bir de aklınca "isviçre çakısı'nın 5. bilmemnesi gibi" diyerek bir yerlere gönderme yapıyor. dostum, o isviçre çakısını alırlar, o senin yaptığın gibi şak diye adamın gözüne gözüne sokarlar, dikkat et.

o değil de; harbiden siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilader?

vergileri (mesela akaryakıttan %66, hatta verginin vergisini) toplarken dibine kadar devletçi ol, hak dağıtmaya (bkz: eğitim hakkı) gelince su katılmamış liberal. oh ne güzel, suyundan da koy.

"başkalarının verdiği parayla nasıl okursunuz" diyor, bah bah bah! ulan, bu miletin hepsi, çocuklarını okutmak için, o yaladığın adam gibi, kendine sponsor bulamıyor, ne yapsın lan? gariban millet, eşşek gibi vergisini veriyor ki devlet baba ona eğitim, sağlık, adalet, yol, su, elektrik versin bunun karşılığında.

bir de çökmüş sistem bla bla bla diyor. bir kriz daha yesin de göreceğiz o zaman o yere göğe koyamadığınız liberal ekonomiyi. ahanda buraya, sinek sıçmadık yere yazıyorum. çok değil, 10, bilemedin 20 sene sonra inşallah hayatta oluruz da, kapitalist sistemin hem kendini hem de milletin anasını nasıl diktiğini hep beraber görürüz.

sakin ol, sakin ol, sakin ol *. lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîm...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar