bugün
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- eski işyerine tekrar başlamak4
- sabaha kadar okunacak kitap4
- x in memeleri3
- eski eşle tekrar evlenmek4
- genç görünmeye çalışmak6
- 19 yaşında kızla yatmak2
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- gitme diye yalvarmak5
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- sözlük yazarlarının babalarını dinlediği konular2
- uludağ sözlüğün boşalması3
- demet akalın'ın kırmızı elbisesi2
- şarapçı bey koala birader3
- demet akalın'ın beyaz mayosu2
- arşivlenmesi gereken resimler3
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- alkolü bırakmak2
- yalnız değilsiniz esra erol var2
- son bir sigara içelim2
- 33 yaşında olmak3
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi2
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- gece ekmek arası kaşar cola'nın üstüne 2000 yakmak2
- sıcaktan ağlamak4
- uludede3
- genç olmanın en güzel yanı3
- deniz göktaş4
- whynot2
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili2
- öldükten sonra bana ne olacak5
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- neden herkes aynı anda yürüyor2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı30
- bu sıcakta penisi asfalta sürtmek4
- içtim şarabı13
- anın görüntüsü22
- sözlükteki gizli düşmanım10
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- kadir inanır22
- ilgi manyağı2
- coca cola2
- hootsuite2
- sözlüğün kırbacı3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- bir şeyin adını koyamamak2
- türkiye9
- tamar tanrıyar'ın berat albayrak'ı tehdit etmesi3
isviçreli bilim adamları tarafından psikolojik sorunları olduğu tespit edilen yazardır. (!)
(#9833021)
ilgili mesaj şikayet üzerine silik duruma geçince piç kelimesini tip olarak değiştirdim. anarşi ile çözüm sağlayacağını düşünen insancıklar içinse düşüncem değişmedi. ben bir ideolojiyi savunan tüm kesime karşı bir hakaret veya küfür ile cevap verme durumunda değilim. anarşi ve teröre bulaşanlara baba parasıyla ideolojik kavgalara bulaşanlaradır lafım. şahsıma doğrudan hakaret eden şahsa(!) da "piçlik yapana piç dediğimi" söyledim. ben lafımı ortaya söyledim ona denk gelmiş.
aldığım ceza özel mesaj yoluyla hakaretti. ama söz konusu özel mesajda da hakaret yoktu. moderasyondan ısrarla sormama rağmen diyemediler şu cümlende hakaret içeriği var diye. geniş açıklama şurada bulunmaktadır.
(#10051380)
şimdi benzer bir mantıkla bütün pkklılara küfredilen bir başlıkta adamın birisi çıksa özel mesajla sensin bilmemne dese küfretmiş kişiye, mantık bunun neresinde? savunması da hazır. "nereden bileceksin benim veya arkadaşlarımın da pkk lı olmadığını?"
yapılan yasadışı bir gösteri. benim cebimden çıkan paralarla alınmış masa, sandalye, camlar kırılıyor. ben de bunu sineye çekeceğim öyle mi?
yav get işine. yoksa da bir iş bul kendine. uzak dur benim vergimle alınan eşyadan, maldan.
(#9833021)
ilgili mesaj şikayet üzerine silik duruma geçince piç kelimesini tip olarak değiştirdim. anarşi ile çözüm sağlayacağını düşünen insancıklar içinse düşüncem değişmedi. ben bir ideolojiyi savunan tüm kesime karşı bir hakaret veya küfür ile cevap verme durumunda değilim. anarşi ve teröre bulaşanlara baba parasıyla ideolojik kavgalara bulaşanlaradır lafım. şahsıma doğrudan hakaret eden şahsa(!) da "piçlik yapana piç dediğimi" söyledim. ben lafımı ortaya söyledim ona denk gelmiş.
aldığım ceza özel mesaj yoluyla hakaretti. ama söz konusu özel mesajda da hakaret yoktu. moderasyondan ısrarla sormama rağmen diyemediler şu cümlende hakaret içeriği var diye. geniş açıklama şurada bulunmaktadır.
(#10051380)
şimdi benzer bir mantıkla bütün pkklılara küfredilen bir başlıkta adamın birisi çıksa özel mesajla sensin bilmemne dese küfretmiş kişiye, mantık bunun neresinde? savunması da hazır. "nereden bileceksin benim veya arkadaşlarımın da pkk lı olmadığını?"
yapılan yasadışı bir gösteri. benim cebimden çıkan paralarla alınmış masa, sandalye, camlar kırılıyor. ben de bunu sineye çekeceğim öyle mi?
yav get işine. yoksa da bir iş bul kendine. uzak dur benim vergimle alınan eşyadan, maldan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar