bugün
- bana onu sormayin14
- bana onu sormayin tatlışlığı10
- yarragi olan adam10
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak6
- sarapci koala hatayi7
- iltica27
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları8
- game of thrones taki kerhaneci12
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi5
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi11
- yarayı ateşle dağlamak2
- doğum yapmanın hücreleri 11 yıl yaşlandırması4
- patlak tekerleğe bijon anahtarı uzatmak3
- sizi sözlükten soğutan yazar gerçek dostunuzdur6
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak5
- fatma betül sayan kaya51
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar4
- zulüm2
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar11
- cevheri güven3
- fon vurgunu akpli seçmene nasıl anlatılıyor3
- gulmekicinyaratilmis2
- paket buket2
- allah'ın çocukları olarak insanlık2
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- ingiliz valisi ile gizlice buluşan cb adayı ekrem5
- gunluklerim aylik olmus12
- yasin kol8
- yobaz kudurtan kıyafetler6
- silvermist15
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- sözlükte sevmediğiniz yazar6
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması5
- ak parti'nin halk düşmanı uygulamaları top 54
- ak partililerin apoya villa yaptırması11
- sizi kiskandiğini tespit ettiğiniz yazarlar4
- ruh hastalarını donuzlamak2
- sözlük kızları göreve7
- keşke benim olsa denilen şeyler8
- efsane olmuş replikler2
- türk dizileri bizim için yapılmıyor5
- 60 yaşında diskoya giden adam7
- rachel teller2
- gammaz sözlük kızları3
- yogartiksen11
- omzunda teyple gezen efsane nesil4
- usual emmi gel bakalım buraya7
olayı dramatize etmek için söylemediğimi baştan belirteyim ancak samimi bir yazı olacak bu.
saat 03:59, film henüz bitti ve son bir adet sigaram kaldı. word dosyasına yazmak çok bunaltıcı geldi birden bire, o nedenle sözlüğün turuncu tonlu teması eşliğinde yazacağım bu film hakkında düşündüklerimi. sürekli şarkıları değiştiriyorum en uygununu bulmak için ancak bir türlü karar veremiyorum ve suratımda engel olamadığım aptal bi gülümseme var.
konuyu fazla dağıtmadan filme dönelim. öncelikle şunu söylemeliyim sanırım bu filmi anlatmaya başlarken "umut dolu" demeliyiz, en azından benim için öyle. birbirinden güzel indie rock parçalarıyla süslenmiş bi "her şey yoluna girecek" filmi.bir çok ilah gruptan bahsediyor film, hatta bir yerinde beatles'ın ilk singleı hakkında konuşuyorlar. çok hoşuma giden bir nokta oldu beatles'dan bahsetmeleri ancak ben olsaydım seçeceğim cümle farklı olurdu...
here comes the sun
nick ve norah'ın yaşadıklarına gelince beklediğimin aksine hiç basit olmamış. gerizekalı amerikan filmleri gibi sadece kalçaları ve memelerinin etrafında dönmüyor yahut bunları tamamen dışlayan saçma bi duygusallıkla bayılmamış ilişkileri adeta bi fransız festival filmi edasında. yeri gelince saçına dokunduğu an için saplantılı olduğu kadını bırakabiliyor yeri gelinceyse gayet hoş olduğunu hissettiren bir sevişme seansına giriyor çiftimiz.
umut diyorum çünkü hepimiz ucundan kıyısından "modern" dünyanın içerisinde yaşıyoruz ve kullan at mantığıyla karşı karşıyayız ne yazık ki ve bundan bi an olsun sıyrılmaya gerçekten ihtiyacımız var.
sigaramı yaktım ve çalacak gruba karar verdim kings of convenience.
tamam abartıyor olabilirim biraz ancak şuan cidden abartmaya ihtiyacım var. her zaman güçlü durmaya çalışan, ağlasa bile duşa girip göz yaşlarını şehrin kanalizasyon sistemine karıştıran ben istiyorum ki birisi kafamı tutsun ve göğsüne yaslasın ve evet abartıyorum. abartıyorum çünkü bu filmi izledikten sonra bi gün norah'ım ile tanışacağımı düşünüyorum aptal bi şekilde.
saat 03:59, film henüz bitti ve son bir adet sigaram kaldı. word dosyasına yazmak çok bunaltıcı geldi birden bire, o nedenle sözlüğün turuncu tonlu teması eşliğinde yazacağım bu film hakkında düşündüklerimi. sürekli şarkıları değiştiriyorum en uygununu bulmak için ancak bir türlü karar veremiyorum ve suratımda engel olamadığım aptal bi gülümseme var.
konuyu fazla dağıtmadan filme dönelim. öncelikle şunu söylemeliyim sanırım bu filmi anlatmaya başlarken "umut dolu" demeliyiz, en azından benim için öyle. birbirinden güzel indie rock parçalarıyla süslenmiş bi "her şey yoluna girecek" filmi.bir çok ilah gruptan bahsediyor film, hatta bir yerinde beatles'ın ilk singleı hakkında konuşuyorlar. çok hoşuma giden bir nokta oldu beatles'dan bahsetmeleri ancak ben olsaydım seçeceğim cümle farklı olurdu...
here comes the sun
nick ve norah'ın yaşadıklarına gelince beklediğimin aksine hiç basit olmamış. gerizekalı amerikan filmleri gibi sadece kalçaları ve memelerinin etrafında dönmüyor yahut bunları tamamen dışlayan saçma bi duygusallıkla bayılmamış ilişkileri adeta bi fransız festival filmi edasında. yeri gelince saçına dokunduğu an için saplantılı olduğu kadını bırakabiliyor yeri gelinceyse gayet hoş olduğunu hissettiren bir sevişme seansına giriyor çiftimiz.
umut diyorum çünkü hepimiz ucundan kıyısından "modern" dünyanın içerisinde yaşıyoruz ve kullan at mantığıyla karşı karşıyayız ne yazık ki ve bundan bi an olsun sıyrılmaya gerçekten ihtiyacımız var.
sigaramı yaktım ve çalacak gruba karar verdim kings of convenience.
tamam abartıyor olabilirim biraz ancak şuan cidden abartmaya ihtiyacım var. her zaman güçlü durmaya çalışan, ağlasa bile duşa girip göz yaşlarını şehrin kanalizasyon sistemine karıştıran ben istiyorum ki birisi kafamı tutsun ve göğsüne yaslasın ve evet abartıyorum. abartıyorum çünkü bu filmi izledikten sonra bi gün norah'ım ile tanışacağımı düşünüyorum aptal bi şekilde.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar