bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz26
- islamda namaz yoktur7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- benkimki9
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım10
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- kırmızı tuborg2
- gocu29
- hamas2
- türkiye8
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- motorin2
- 0 0 716
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- yaşar dinleyen erkek8
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- anın fotoğrafı6
- humus3
- bir dönem popüler olan bölümler2
- avm gezme kültürü7
- tuğralı doblo3
- gocu kaç yaşında7
- seyyid kutub4
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- kendin gibi biriyle olmak4
- beşiktaş9
- günün en güzel kızı3
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- kahvaltı9
- dedem abdülhamid gah gah2
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- 11 eylül 2026 beşiktaş erzurumspor maçı5
- güne bir şarkı bırak5
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- ak partililerin apoya villa yaptırması3
- sevilmek3
- boyumun 2 cm kısalması22
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
entry'ler (39)
sağlık bakanlığında çalışanların şikayet edilebildiği sistem.üniversite hastanesinde bir sorunla karşılaştığınızda dekanlığa ulaşmanız gerekiyor.
cehaletler ülkesidir.Adam karısının kafasına bardak koyup ateş edecek,kavga ettikleri anda arabayla ezecek,ilçe yargıcının kafasına sıkacak kadar piskopat bir insan.Gelmişler birde onurlu,yürekli,yiğit gibi sıfatlarla kahramanlaştırıyorlar birde bunları yazanlar sözde kadın hakları ve humanizm konusunda nutuk atanlar.Aslında daha da kızmam lazım ama her zaman biliyorum toplumun yüzde 95 i aptal o yüzden çok takmamak lazım her önüne gelenin söylediğini.
tıpa girene tıpa girmesidir.
sefiller.
amerikada dahi program yapsa yine onu zirveye taşıyacak olan bir kitle var.biz bu kitleye aptal sabalak kitlesi diyoruz.acunun kendisininde ifade ettiği gibi programları o çıkarmıyor yurtdışında popüler olanları(aptal sabalak olanları) ithal ediyor.aptallığın ırkı olmadığına göre acunun halka ettiği türkiye aptalları ile dünya aptalları arasında bir köprü kurmak. bizim aptal sabalak kitlemizin acuna ettikleri ise bir giydiği çorabı bir daha giymemeye ya da bir ısırık aldığı yemekten bir daha ısırık almamaya teşvik etmek.kutumda büyük hissediyorum ne kutuysa.
komediyi biraz fazla kaçırdıklarını düşünüyorum ilk 10 dakikalık bölümde cücelerin bilbonun evini dağıtması, trollerin saçma hareketleri yada goblin kralının şarkı söylemesi lotr serisindeki o havayı bozmuş ancak filmin çok güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 10 yıl önceki anılarımı hissetmem ayrıca tüylerimi diken diken etti.
evim sensini izleyip alzheimer benzeri bir hastalığa yakalandığını düşünen hastamdır.
south park 16.sezon 9.bölümde dalga geçilen küçük kız. ailesinin kesinlikle psikolojik sorunları var.
silvanlı bülenti vurur ardından;
bülent: niye?
silvanlı: içimden öyle geldi
bülent: niye?
silvanlı: içimden öyle geldi
kadir inanırın kahveciyken yeraltı dünyasındaki hızlı yükselişini ve sonrasını anlatan mafya filmi. kurtlar vadisinde izlediğimiz birçok sahne ve baba filminden sahneler filmde geçmektedir. filmin müziğide ayrı güzeldir.
tıp 6 yıl değil ömür boyudur. akli melekelerini kaybedene kadar yada elden ayaktan düşene kadar doktorsundur. senin üstüne yapışır bir dahada çıkmaz.
saat 12 den sonra gece 2-3 gibi mobesenin olmadığı sokaklarda erkeğe arkadan yaklaşılarak gazlı bezimiz koklatılır. siyah plakası olmayan şahine apar topar bindirilerek eve atılır. unutmadan bıçağı kasap ahmet abiye biletin artık insanlardan solucan mı yaparsınız kırkayakmı ben bilemem.
dam üstünde un eler
tombul tombul memeler
ibrahim tatlıses-tombul tombul memeler.
tombul tombul memeler
ibrahim tatlıses-tombul tombul memeler.
adolf hitler.
ağzınıza almayın eğer ki alırsanız kimseye anlatmayın arkanızdan erkekler ağır konuşuyor.
aklınız fikriniz uçkurunuzda o zaman eklem zarını, beyin zarını diken doktor yandı.
the hobbit.
itiraf ediyorum hayatımdaki en büyük vurgunu yaptım ama o kadar tedirginimki hala tam olarak itiraf edemiyorum affedin.