bugün
D
dramaking11 yıl önce
türkiye de ihtiyaç duyulan bürokrasi tanımı
bu ülkeyi yöneten insanlarca(şu an mecliste bulunan herkes tarafından) apaçık ihtiyaç duyulandır. vay efendim "memur kemal" imiş, "tayyip efendi" imiş, "anası" imiş, "amı" imiş... içeride hadise böyledir. vay efendim "one munitsss" imiş, "kimse gü… devamını gör
D
dramaking12 yıl önce
solcu kızların sütyen kullanmaması
ahlaktan, terbiyeden nasip almamış solcu kızların, memelerini hoplata hoplata gezmesine olanak sağlayan hareketleridir. recmleri vaciptir.
D
dramaking12 yıl önce
yürüyen merdivende solda bekleyen insan
efendim çoğumuzun bildiği, bilmeyenlere de bilenlerin anlattığı gibi yürüyen merdivende sağda beklenir soldan acele işi olan bir kişi veya sporla kafayı bozmuş manyak ruhlu insanlar yürürler/koşarlar. soldan bekleyen insan önce uyarılır, sonra küfred… devamını gör
D
dramaking12 yıl önce
cahil
Bilgisiz kişi.
D
dramaking13 yıl önce
sözlüğün giderek incileşmesi
incisözlükteki abazan ruhunun giderek yayılmaya başladığı gerçeğidir. Her 5 entryden 2'sinde kız , kadın , kezban geçmesi bunun en büyük örneğidir. Yapmayın beyler kezban kezban dediğiniz kızlar için ölüyorsunuz. Bilinç altınızda muazzam bir yer kap… devamını gör
D
dramaking13 yıl önce
rüzgar erkoçlar
Nil erkoçların yeni ismi. Ayrıca gelen gideni aratır sözünün canlı kanıtı. Özlüyoruz nil reyiz. edit; o değilde en çok tutan başlığım bu oldu herhalde. ehehe.
D
dramaking13 yıl önce
rüzgar erkoçlar
Nil erkoçların yeni ismi. Ayrıca gelen gideni aratır sözünün canlı kanıtı. Özlüyoruz nil reyiz. edit; o değilde en çok tutan başlığım bu oldu herhalde. ehehe.
D
dramaking13 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
D
dramaking13 yıl önce
dumlupınar üniversitesi güzel sanatlar fakültesi
Web sayfasındaki öğrenci çalışmaları beni benden alan , yurdumun güzel sanatlar konusunda nerde olduğunu gösteren güzel sanatlar fakültesi. --`spoiler`-- Göz var nizam var be kardeşim. O pencerenin olmadığını bilmek için üniv. okumaya yüksek lisans… devamını gör
D
dramaking13 yıl önce
dumlupınar üniversitesi güzel sanatlar fakültesi
Web sayfasındaki öğrenci çalışmaları beni benden alan , yurdumun güzel sanatlar konusunda nerde olduğunu gösteren güzel sanatlar fakültesi. --`spoiler`-- Göz var nizam var be kardeşim. O pencerenin olmadığını bilmek için üniv. okumaya yüksek lisans… devamını gör
D
dramaking13 yıl önce
müslüm babanın çocuğunun olmaması
süleyman demirel (baba), orhan baba'da örnek olarak gösterilebilir. dipppnot: baba lakabı genellikle çocuğu olmayan kişilere takılır. dağılabilirsiniz.
D
dramaking13 yıl önce
her gün 30 km bisiklet süren izmirli kız
istese bisikletle yozgata bile gider ama gitmez.
D
dramaking13 yıl önce
her gün 30 km bisiklet süren izmirli kız
istese bisikletle yozgata bile gider ama gitmez.
D
dramaking13 yıl önce
necip fazıl kısakürek
nefret duygusunun şairi.
© copyright 2005 - 2026