bugün
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- gocu26
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı9
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- karşı cinste hayran olunan özellik8
- arda güler8
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek2
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- karısını döven erkekler2
- sevgilisine ayı diyen kız5
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı4
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi2
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- milli maçı izlemeyen erkek22
- enayimiknatisii10
- bardağı taşıran son damla7
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- almanya 7 curaçao 12
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- elmas bey birader bay bey biraderdir3
- biraderane2
- birader2
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- vincenzo montella9
- başıboş köpek sorunu4
- kadınlar neyden hoşlanır10
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- trump'ın netanyahu'ya tepkisi2
- kötü insanların ortak özellikleri4
- bungalov ev ücretleri3
- avustralya9
- zamanda yolculuk4
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- merih demiral3
- en iyi antidepresan19
- mantra grubu2
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- ipkis2
- türkiye de doğurganlık hızının 1 42'ye düşmesi3
- türkiye12
- herkesin bir yerde yanlış olduğu4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı3
- sevgilisini döşü kıllım diye seven kız3
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık6
entry'ler (7)
Kelime : Cemaat
( Benim anlayamaz,bilemez bali makara olsun diyerek salladığım bir şeydi bu cevabı bende beklemiyordum, zaten sonra oynayamadım. )
- 7 Kişi toplandık fatiha yı patlattık
* Cemaat
( Benim anlayamaz,bilemez bali makara olsun diyerek salladığım bir şeydi bu cevabı bende beklemiyordum, zaten sonra oynayamadım. )
- 7 Kişi toplandık fatiha yı patlattık
* Cemaat
Dostoyevski'nin kısaltılmış hali, bir nevi olan hayranlığı ve aslında şuan var olmayan bir canlıyı onun kitaplarındaki gibi en sıcak hali ile yaşayıp, yaşatıp benimsemektir "Dosto" demek, mahallede koşup top oynadığın, salçalı ekmek yediğin, beraber eriğe daldığın arkadaşın olarak görmektir. Hatasız dostoyevski yazan her canlı benimle arkadaş ola bilir lakin ona kısaca "Dosto" diyen benim çanım ciğerimdir.
Dip Not: Dostoyevski'nin adı Fyodor dur yani Dostoyevski adamın soy adı bilinmesi gerek bununda çok karıştıran gördüm, yarın bir gün karşınıza bir narsist çıkıp " Sen daha Fyodor diyemezsin be ne hayranlığı kih kih kih" derse yapıştırın cevabı " Ben zaten Maria Dostoyevski'nin hayranıyım." Maria kim diye düşünür durur sonra.
Dip Not: Dostoyevski'nin adı Fyodor dur yani Dostoyevski adamın soy adı bilinmesi gerek bununda çok karıştıran gördüm, yarın bir gün karşınıza bir narsist çıkıp " Sen daha Fyodor diyemezsin be ne hayranlığı kih kih kih" derse yapıştırın cevabı " Ben zaten Maria Dostoyevski'nin hayranıyım." Maria kim diye düşünür durur sonra.
O zaman Allah benim belamı versin napmışım ben böyle.
Eskidendi tabi bu kopya muhabbetinin olmadığı günlerde, içeri annemin evden çıkarken son anda elime tutuşturduğu su şişesi ve kalemlerim ile girdim. Sınavın ortalarına doğru bende dank etti anneme yeni zemzem suyu getirilmişti komşular tarafından bidon bidon, dedim aha annem kesin zemzem suyu koydu buna içmedim tabi sol çaprazımda mini etekli sarışın bir kız oturuyor e haliyle gözde kayıyor içermiyim elim ayağım büzüşür şerefsizim. Neyse işte bir yandan sorularla boğuşuyorum bir yandan ölücem susuzluktan bir yandan şişede zemzem bana " Gel gel " der gibi bakıyor son 30 dakika baktım çokta soru var daha yapmadığım dedim ya Allah diktim ben şişeyi kafaya benim gözler parladı o mini etekli kız oldu rahibe kafamı kaldırmıyorum, soruları da nasıl çözüyorum varya sanki ilahi bir güç yardım ediyor 30 dakikada kırkı aşkın soru yaptım. Sonra işte çıktım sınavdan sırıtarak eve gidiyorum girdim eve soru çözümleri var televizyonda zemzemin gazıyla yaptığım tüm soruları doğru çıkıyor o doğru şu doğru bu doğru nasıl mutluyum. Dedim anneme " Anne iyi ki koymuşsun o zemzemi" dedi " Ne zemzemi zemzemi baban akşam yanlışlıkla içmiş " sonra gülsem mi o kadar kavrulduğu ma ağlasam mı bilemediydim. Kıssadan hisse iman gerek ama her şey kafada bitiyor arkadaş.
Aynısı başıma geldi, kız bir öptü neyse baktım işi abartıyor "Git lan" dercesine itledim, arkadaki gençler "Yuh olan var olmayan var" dercesine baksalar da sesleri çıkmadı. Rahat olun zaten ciddi düşünmüyordum.
yalnızlıktan haz almak demektir, yazmak kadar okumanında eğlenceli olduğunu gösterir. Aslında ufak yaşlardaki çocuklara göre bir sözlük olsa fena olmaz okuyan bir toplum gelişir.
"ilk ders boş, hocayı dövmüşler bırak beş dakika daha uyuyayım. "
"Şuna da versem geçicem. "
"Şuna da versem geçicem. "