bugün
- mor semsiyeli yabanci16
- sigara içen kızla öpüşülür mü13
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum9
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor13
- kadınlar hakkında bazı mülahazalar4
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- sözlükte kavga etmek7
- ona bir şey söyle11
- supergirl'den hoşlanmak3
- seni yeşerteceğim diyen erkek2
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- anın görüntüsü16
- yazarların parfümleri2
- cilgincapkin219
- kocamı çalıştırmam diyen kadın3
- 5 taneden fazla makyaj malzemesi sayabilen erkek5
- memeleri füze gibi kadın13
- buddy dude21
- kabuksuz kaplumbaga7
- insanlarda bıraktığımız iz5
- karton toplayan abi7
- çok kişilikli biri olmanın dayanılmaz dramı2
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- bisiklet marka tavsiyesi10
- bana wp den yazdı3
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- mermi abla4
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- kızıl cin4
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- gecenin şiiri4
- bir kızı bin kişi ister bir kişi alır2
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- chp'nin hali ne olacak46
- rüzgarın yönünün terse dönmesi4
- musallada duran kendini beğenmiş tabut3
- enayimiknatisii12
- afrika'ya kurban bağışı furyası2
- artık online sayısını göremiyor olmamız4
- sözlüğün kırbacı10
- yazarların göbek adları3
- yaz insanları vs kış insanları3
- gocu25
- masklavi'nin düşünceleri18
- sizleri seviyorum çiçeklerim4
entry'ler (29)
iddaa'da 50 tla verip 115 tl kazandıran takılm.
ayrıca almanların balonunu söndürmüş takımdır,orta sahası zayıf arjantin'i yenince vay efendim almanlar cükertcek,mikecek demedi demeyin diyen futbolu sadece alınan skorlarla değelendirenlere ders vermiş günümüz futbolunda; orta sahası kuvetli olanın bir adım daha önde olduğunu göstermiştir.
almanynın da hakkını yememek lazım arjantine dört ingiltereye dört atmak kolay değil ama bunu abartıp dünyanın en iyi takımı almanya diye yorumlamak da akıl karı değil çünkü; oynadıkları takımlar tamamen şişirilmiş balondan ibaretti .ingiltere gurubunda sadece slovakyayı yenerek gelen turnuva bitsede evimize dönsek modunda olan bir takımdı;arjantin ise tam olarak takım olamamış sadece forvetlerinin hatta messinin insiyatifine kalmış bir takımdı.
ispanya bence dünya üzerinde en iyi futbolu oynayan milli takımdır;milli takımdır diyorum çünkü onlardan bir gömlek üstnü barcelonadır, zaten takımın bel keğini de bu takımın oyouncuları oluşturmakta puyol,pique,busquest,xavi,iniesta,pedro ve takıma yeni katılan villa bu da onların en iyi olmalarındaki ana nedenlerden bitanesidir yıllarca aynı takımda oynadıkları için kimin ne yapacağını çok iyibilmekte ve bununda avantajıyla rakıbi pasa boğarak ve topu kapırdıklarında ileride bütün takım yardımlaşmalı pres uygulayarak rakibi alt üst etmekte bunun en en iyi göstergeside son otuz iki maçta sadece iki kere yenilmeleridir.
ayrıca almanların balonunu söndürmüş takımdır,orta sahası zayıf arjantin'i yenince vay efendim almanlar cükertcek,mikecek demedi demeyin diyen futbolu sadece alınan skorlarla değelendirenlere ders vermiş günümüz futbolunda; orta sahası kuvetli olanın bir adım daha önde olduğunu göstermiştir.
almanynın da hakkını yememek lazım arjantine dört ingiltereye dört atmak kolay değil ama bunu abartıp dünyanın en iyi takımı almanya diye yorumlamak da akıl karı değil çünkü; oynadıkları takımlar tamamen şişirilmiş balondan ibaretti .ingiltere gurubunda sadece slovakyayı yenerek gelen turnuva bitsede evimize dönsek modunda olan bir takımdı;arjantin ise tam olarak takım olamamış sadece forvetlerinin hatta messinin insiyatifine kalmış bir takımdı.
ispanya bence dünya üzerinde en iyi futbolu oynayan milli takımdır;milli takımdır diyorum çünkü onlardan bir gömlek üstnü barcelonadır, zaten takımın bel keğini de bu takımın oyouncuları oluşturmakta puyol,pique,busquest,xavi,iniesta,pedro ve takıma yeni katılan villa bu da onların en iyi olmalarındaki ana nedenlerden bitanesidir yıllarca aynı takımda oynadıkları için kimin ne yapacağını çok iyibilmekte ve bununda avantajıyla rakıbi pasa boğarak ve topu kapırdıklarında ileride bütün takım yardımlaşmalı pres uygulayarak rakibi alt üst etmekte bunun en en iyi göstergeside son otuz iki maçta sadece iki kere yenilmeleridir.
çirkin bir kıza aptal olduğunu söylemekten farkı olmayan eylemdir.
abazanlığın dışa vurumunun son noktası olarak sarfettiği sözleridir .
konuşmak varken saçmalayan insan modelinin bir üst modelidir gelişmişidir.
Saçmalamayı konuşma zanneden; konuşmak için konuşan, amacı olmayan insan modelidir .
anneni sevmiyorsun galiba .
vur dedik öldürdün gibi birşeydir.
koparılmaya çalışıldıgında muazzam derecede acı veren kıllardır.
hayvanın pijleri insan olun lan...
bekleneni bir türlü veremeyen beşiktaşli futbolcu.
sevişen insanların ölmesi.
fenasi kerim 361 your name is too too sexy!
türklerin türke benzemeyip, yobaz insanlarmış gibi gösterildigi komik birkaç sahnesi dışında pek hoşuma gitmeyen film.
içenlerin çikolata kokusu ve tadını verdigini iddiaettikleriamerikan sigarasi içmeyen yani benim için se diğersigaralardan farkı olmayan sigara.
okurken insanın gözlerini yoran biraz da insanın kendinden geçmesine sebep olan yani mayıştıran entryler.
t.a.k den başka akılda kalan bi şarkısı olmayan gurup
ya hep son maçtan yatıyorum toplasam 100 olur ben böyle şansın....
galiba Mehmet Ali ErbiliN oynadığı tüm filmler.
tutulan takıma göre değişen kız gurubudur, bu sevgilisinde ilgiç bir rahatlama duygusu uyandıra bilir boşalmaya kadar giden .