bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu26
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek14
- uyudun mu mesajı12
- arabada sevişmek6
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar9
- boyumun 2 cm kısalması21
- sözlük yazarlarına güvenmek15
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması10
- fazla samimiyet9
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü22
- prenses gibi büyüyen kızlar4
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- mossad'ın kullandığı gizli ağ3
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- gece 3 te boş bir sokakta taksi beklemek4
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- otelde sevişmek8
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- kanepede sevişmek3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- anın görüntüsü26
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- marmara depremi için ezber bozan açıklama2
- duygusal yorgunluk2
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak4
- nev10
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- küpe takan bıyıklı2
- elidor4
- mal mıyım sorunsalı13
- kiraz cicegi kolonyasi41
- sabah ezan i okunurken entry girmek2
- küpe takan adama kız vermem diyen baba4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı8
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- umudumuz mançur2
- gece zurna dürüm söylemek3
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- küt saçlı hatun12
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- ismail kartal34
- sözlük yazarlarının saatleri8
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
entry'ler (29)
iddaa'da 50 tla verip 115 tl kazandıran takılm.
ayrıca almanların balonunu söndürmüş takımdır,orta sahası zayıf arjantin'i yenince vay efendim almanlar cükertcek,mikecek demedi demeyin diyen futbolu sadece alınan skorlarla değelendirenlere ders vermiş günümüz futbolunda; orta sahası kuvetli olanın bir adım daha önde olduğunu göstermiştir.
almanynın da hakkını yememek lazım arjantine dört ingiltereye dört atmak kolay değil ama bunu abartıp dünyanın en iyi takımı almanya diye yorumlamak da akıl karı değil çünkü; oynadıkları takımlar tamamen şişirilmiş balondan ibaretti .ingiltere gurubunda sadece slovakyayı yenerek gelen turnuva bitsede evimize dönsek modunda olan bir takımdı;arjantin ise tam olarak takım olamamış sadece forvetlerinin hatta messinin insiyatifine kalmış bir takımdı.
ispanya bence dünya üzerinde en iyi futbolu oynayan milli takımdır;milli takımdır diyorum çünkü onlardan bir gömlek üstnü barcelonadır, zaten takımın bel keğini de bu takımın oyouncuları oluşturmakta puyol,pique,busquest,xavi,iniesta,pedro ve takıma yeni katılan villa bu da onların en iyi olmalarındaki ana nedenlerden bitanesidir yıllarca aynı takımda oynadıkları için kimin ne yapacağını çok iyibilmekte ve bununda avantajıyla rakıbi pasa boğarak ve topu kapırdıklarında ileride bütün takım yardımlaşmalı pres uygulayarak rakibi alt üst etmekte bunun en en iyi göstergeside son otuz iki maçta sadece iki kere yenilmeleridir.
ayrıca almanların balonunu söndürmüş takımdır,orta sahası zayıf arjantin'i yenince vay efendim almanlar cükertcek,mikecek demedi demeyin diyen futbolu sadece alınan skorlarla değelendirenlere ders vermiş günümüz futbolunda; orta sahası kuvetli olanın bir adım daha önde olduğunu göstermiştir.
almanynın da hakkını yememek lazım arjantine dört ingiltereye dört atmak kolay değil ama bunu abartıp dünyanın en iyi takımı almanya diye yorumlamak da akıl karı değil çünkü; oynadıkları takımlar tamamen şişirilmiş balondan ibaretti .ingiltere gurubunda sadece slovakyayı yenerek gelen turnuva bitsede evimize dönsek modunda olan bir takımdı;arjantin ise tam olarak takım olamamış sadece forvetlerinin hatta messinin insiyatifine kalmış bir takımdı.
ispanya bence dünya üzerinde en iyi futbolu oynayan milli takımdır;milli takımdır diyorum çünkü onlardan bir gömlek üstnü barcelonadır, zaten takımın bel keğini de bu takımın oyouncuları oluşturmakta puyol,pique,busquest,xavi,iniesta,pedro ve takıma yeni katılan villa bu da onların en iyi olmalarındaki ana nedenlerden bitanesidir yıllarca aynı takımda oynadıkları için kimin ne yapacağını çok iyibilmekte ve bununda avantajıyla rakıbi pasa boğarak ve topu kapırdıklarında ileride bütün takım yardımlaşmalı pres uygulayarak rakibi alt üst etmekte bunun en en iyi göstergeside son otuz iki maçta sadece iki kere yenilmeleridir.
çirkin bir kıza aptal olduğunu söylemekten farkı olmayan eylemdir.
abazanlığın dışa vurumunun son noktası olarak sarfettiği sözleridir .
konuşmak varken saçmalayan insan modelinin bir üst modelidir gelişmişidir.
Saçmalamayı konuşma zanneden; konuşmak için konuşan, amacı olmayan insan modelidir .
anneni sevmiyorsun galiba .
vur dedik öldürdün gibi birşeydir.
koparılmaya çalışıldıgında muazzam derecede acı veren kıllardır.
hayvanın pijleri insan olun lan...
bekleneni bir türlü veremeyen beşiktaşli futbolcu.
sevişen insanların ölmesi.
fenasi kerim 361 your name is too too sexy!
türklerin türke benzemeyip, yobaz insanlarmış gibi gösterildigi komik birkaç sahnesi dışında pek hoşuma gitmeyen film.
içenlerin çikolata kokusu ve tadını verdigini iddiaettikleriamerikan sigarasi içmeyen yani benim için se diğersigaralardan farkı olmayan sigara.
okurken insanın gözlerini yoran biraz da insanın kendinden geçmesine sebep olan yani mayıştıran entryler.
t.a.k den başka akılda kalan bi şarkısı olmayan gurup
ya hep son maçtan yatıyorum toplasam 100 olur ben böyle şansın....
galiba Mehmet Ali ErbiliN oynadığı tüm filmler.
tutulan takıma göre değişen kız gurubudur, bu sevgilisinde ilgiç bir rahatlama duygusu uyandıra bilir boşalmaya kadar giden .