bugün
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası18
- siz siz olun aşık olmayın9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri20
- aldatan erkek8
- ateistler insan değildir17
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları15
- karl marx ın sakalsız hali8
- arkadaşlar neden entry girmiyorsunuz12
- dünyanın dümdüz olduğu gerçeği11
- haribo8
- green flag16
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör12
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi11
- 19 yıllık karısı erkek çıktı14
- sahibinden com ölücüsü10
- denizin içerisinde cinsel ilişki18
- çok su içmek8
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler19
- yumurtalı ekmek8
- en iyi nemlendirici9
- allahı kim yarattı28
- istanbul'un fethi14
- burçlara inanan erkek9
- suriyede konsere saldırı15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi21
- green flag sözlük erkekleri14
- ali koç'tan sözcü'ye ilan ambargosu10
- uludağ sözlük dini hikayeler10
- kahverengi ile mavinin uyumu9
- abdülhamit'in kıbrısı ingilizlere savaşsız vermesi8
- red flag9
- bir kız için kendini feda etmek12
- türk soyu ve arap soyu birdir13
- kola içmenin haram olması8
- erdoğan ne yaparsa akçomarlar eleştirir9
- siyasetçi olmak isteyenlere verilecek tavsiyeler9
- deccal'in ortaya çıkması8
- türkiye'nin örnek alması gereken ülkeler15
- dünyaya 44 dakikada bir sinyal gönderen nesne8
- geceye bir şarkı bırak8
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi19
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi12
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci13
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi10
- türkiye'de eksik olan şeyler22

entry'ler (97)
Biriyle anlaşmana gerek yok, Ölmek yada öldürmek istiyorsan, yanı başımızdaki suriye ye git dedirtmiştir.
Ajdara balon demek, balona yapılmış bir hakarettir. Bu tiplerden anca bok çuvalı olur.
Hasta çok hasta.
Tavşan dağa küsmüş, dağın şeyinde olmamış. Bu da çok pastoral oldu.
Herhangi bir ırka düşman olmayan ve herhangi bir ırk ayrımı yapmayan bir insanım. Benim için türk, arap, kürt, ingiliz, ermeni aynıdır. Yazdıklarım da hiçbir ırka karşı bir düşmanlık da yoktur. yazdıklarım, Bazı Çomarların zoruna gitmiş anlaşılan.
Ovropo ozontosi, çıktığı om, çıktığı suk, yovsok ut,kopoglu kop. Hahahahaha dedirtmiştir.
PKK bizi kandırdı ey milletim, cemaat bizi kandırdı ey milletim, bizi sürekli kandırıyorlar durduramiyoruz, ne kadar da mal mışız ey milletim ve sizler de biz mallara hala güvenip oy verdiğiniz için bizden çok malsınız dedirtmiştir.
Bir genelleme yapıp, tüm ırkçıların mal olduğu gerçeğini vurgulamak istiyorum. Gök tengri tüm malları korusun.
Gol attıktan sonra zafer işareti yapan, deniz nakinin yanında olmuşlardır. Emre belözoğlunun gol attıktan sonra rabia işareti yapması kadar doğaldır. Bunu eleştiren tipleri görünce şaşırmıyorum artık. Sagolsunlar artık alıştık kendilerine.
Öncelikle dunyamızın karşılaştığı bu durum çok kaygı vericidir. Ben, afedersiniz ama daha önce sayın barakı, nasanın çalışmaları konusunda uyardım ancak beni dinlemedi. Bu konuda sayın baraka çok kırgınım. Şuan ise, uzaylıların istilası sonucunda yaşanan göç, bizim ülke nüfusumuzu, iki katına çıkarmıştır. Ben avrupaya sesleniyorum buradan, bakın diyorum, bu sorun sadece bizim sorunumuz değildır diyorum. Ama bakıyoruz, dinleyen yok.
Yeni Türkiye.
Açıktan eksi yollayan yazar. Helal olsun, tebrik ederim.
Sabahattin alinin yazdığı hikaye kitabının ismidir. Kitap ismini, kitabın başındaki değirmen adlı ilk hikayeden alır. bir çingenin aşkını anlattıgı hikaye, bana göre kitabın en güzel hikâyesidir.
Bu toprakların kendi değerlerine sahip çıkmadığının en büyük kanıtı Sabahattin alidir.
(bkz: BiM)
Timurun fillerini hatırlatan kızdır.
her yazara başlık açma yetkisi verilmesin dedirtmiştir.
Bizim bir üniversite hocası, Ergenekon operasyonlarının yaşandığı dönemlerde, "ben asıl, ergenekonun rövanşından korkuyorum" demişti. Ee cemaat kadrosu temizlenince, yerine eskisini getirmişler.