bugün
- masklavinin bu aralar çok gergin olması27
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması8
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum12
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi8
- küresel nerde yahu9
- vampirov'a sorular13
- müge anlı mı esra erol mu8
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- muhalifler neye muhalifler18
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması12
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri20
- ekrem imamoğlu41
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler9
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek9
- gulmekicinyaratilmis13

entry'ler (433)
son günlerde laptop batağına düştüm hiç anlamıyorum bu işlerden, genelde günlük işler için arıyorum. youtube, netflix, ofis işleri, photoshop ve bloga yazı yazmak için kullanmayı planlıyorum ( hiç oyun oynamıyorum, HiÇ.) önerilerinize açığım.
Arkadaşlar kız değil kadın diyoruz.
sayısal derslerini o kadar iyi anlatırdı ki sayesinde matematiği çok sevdim lise hayatım mükemmel matematik notlarıyla geçti ama asla onun kadar iyi bir sayısalcı olamadım. canım babuşum.
bir süre izinli olduğum için sözlük içinde kendime yeni bir görev edindim kadınları tanımlayan, sıfatlar dalgasında boğan işte efendime söyleyeyim tek derdi kadınların ne yapması, ne giymesi, nasıl yürümesi, hangi pozisyonda sevişmesi kısacası nasıl yaşaması gerektiğini anlatan 3.5 ıq ile açtığınız her başlıktaki 'kız' kelimesini düzelteceğim. 18 yaşından büyük olan her insan dişisi kadındır.
bir süre izinli olduğum için sözlük içinde kendime yeni bir görev edindim kadınları tanımlayan, sıfatlar dalgasında boğan işte efendime söyleyeyim tek derdi kadınların ne yapması, ne giymesi, nasıl yürümesi, hangi pozisyonda sevişmesi kısacası nasıl yaşaması gerektiğini anlatan 3.5 ıq ile açtığınız her başlıktaki 'kız' kelimesini düzelteceğim. 18 yaşından büyük olan her insan dişisi kadındır.
bir süre izinli olduğum için sözlük içinde kendime yeni bir görev edindim kadınları tanımlayan, sıfatlar dalgasında boğan işte efendime söyleyeyim tek derdi kadınların ne yapması, ne giymesi, nasıl yürümesi, hangi pozisyonda sevişmesi kısacası nasıl yaşaması gerektiğini anlatan 3.5 IQ ile açtığınız her başlıktaki 'KIZ' kelimesini düzelteceğim. 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLAN HER iNSAN DiŞiSi KADINDIR.
Zaten her yeni gün bizi yavaş yavaş öldürüyor.
2018 yapımı kötünün kötüsü bir korku filmi (film demek istemezdim) bunu izlemek için ayırdığım zamana çok üzüldüm.
izlemeyin, izlettirmeyin.
izlemeyin, izlettirmeyin.
10 cm'e tutunuyordur.
Tespitlerime göre erkeklerin çoğu kilolu, ter ve sarma sigara kokuyor.
soğan salça sıvı yağ üçlüsü evinizde bulunuyorsa üstüne ne atarsanız atın yemek olur zaten. amaaan bunu da dert etmeyin kendinize erken kırışırsınız.
Bu durum beni çok üzüyor bir tane bile esmer herif kalmadı...
Kendi kendine söz geçiremiyor mu?
Erkekler de insan olduğu için ağlayabiliyorlar haberiniz olsun. Ağlamak üzülmek gibi duygu durumları sadece kadınlara özgü değildir. Niye kendinize böyle misyonlar yüklüyorsunuz? iÇiNiZDEN GELDiĞi GiBi DAVRANIN lütfen.
kezban nedir? nasıl kezban olunur?
Patates kızartması değil adeta bir ilah.
Bir nedenim bile yok...
Kılsız olmanız ve beyninizi kullanmanız yeterli beyler beyaz atı biz alırız kendinize bu kadar misyon yüklemeyin.
Bamya kadar çükleri ve akıllarıyla çakallık peşinde kendi özgüvenlerini tatmin etmeye çalışan Yarreaak kafaları desem hiç ayıp olmaz çünkü beyni olan böyle bir şey yapmaz. Öpüldünüz.
Yurt maceramda iki durumu da deneyimledim. Üstte yattığınız sürekli inip çıkmak adamı deli ediyor çişin geldi gideceksin ama aşağı inerken çıkaracağın ses diğerlerini uyandıracak yatağa işe daha iyi o dırdırı çekeceğine, prize uzaksındır, yatağını toplamak veya nevresimleri değiştirmek tam bir eziyettir ama altta yattığında bunları yaşamazsın ama üste kalanlar duştan çıkınca yatağına çöker senin yatağında oturup muhabbet edilir yol geçen hanı gibi olur. Of bilmiyorum tercih etmek çok zor.