bugün
- hindistanda türk malı boykotu11
- kayseri'de öz kızına tecavüz eden baba11
- akp atatürk ten neden korkuyor11
- 19 mayıs atatürk ü anma gençlik ve spor bayramı12
- kedi besleyen insan evi17
- anın görüntüsü14
- linet19
- şampiyon galatasaray24
- akraba evliliği tehlikeli midir12
- galatasaray10
- sarhoş olmak8
- insan olmaya ceyrek kala10
- sari renkli seker12
- vatan haini nasıl olur9
- galatasaray taraftarı15
- ali koç tutuklansın13
- plajda bira içmek8
- 18 mayıs 2025 galatasaray kayserispor maçı10
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi10
- en son ne yediniz20
- cin10
- tütsülenmiş yiyecekler9
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip12
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz21
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi12
- ak parti anketlerde önde14
- iş kadını ile sevgili olur musunuz11

entry'ler (433)
son günlerde laptop batağına düştüm hiç anlamıyorum bu işlerden, genelde günlük işler için arıyorum. youtube, netflix, ofis işleri, photoshop ve bloga yazı yazmak için kullanmayı planlıyorum ( hiç oyun oynamıyorum, HiÇ.) önerilerinize açığım.
Arkadaşlar kız değil kadın diyoruz.
sayısal derslerini o kadar iyi anlatırdı ki sayesinde matematiği çok sevdim lise hayatım mükemmel matematik notlarıyla geçti ama asla onun kadar iyi bir sayısalcı olamadım. canım babuşum.
bir süre izinli olduğum için sözlük içinde kendime yeni bir görev edindim kadınları tanımlayan, sıfatlar dalgasında boğan işte efendime söyleyeyim tek derdi kadınların ne yapması, ne giymesi, nasıl yürümesi, hangi pozisyonda sevişmesi kısacası nasıl yaşaması gerektiğini anlatan 3.5 ıq ile açtığınız her başlıktaki 'kız' kelimesini düzelteceğim. 18 yaşından büyük olan her insan dişisi kadındır.
bir süre izinli olduğum için sözlük içinde kendime yeni bir görev edindim kadınları tanımlayan, sıfatlar dalgasında boğan işte efendime söyleyeyim tek derdi kadınların ne yapması, ne giymesi, nasıl yürümesi, hangi pozisyonda sevişmesi kısacası nasıl yaşaması gerektiğini anlatan 3.5 ıq ile açtığınız her başlıktaki 'kız' kelimesini düzelteceğim. 18 yaşından büyük olan her insan dişisi kadındır.
bir süre izinli olduğum için sözlük içinde kendime yeni bir görev edindim kadınları tanımlayan, sıfatlar dalgasında boğan işte efendime söyleyeyim tek derdi kadınların ne yapması, ne giymesi, nasıl yürümesi, hangi pozisyonda sevişmesi kısacası nasıl yaşaması gerektiğini anlatan 3.5 IQ ile açtığınız her başlıktaki 'KIZ' kelimesini düzelteceğim. 18 YAŞINDAN BÜYÜK OLAN HER iNSAN DiŞiSi KADINDIR.
Zaten her yeni gün bizi yavaş yavaş öldürüyor.
2018 yapımı kötünün kötüsü bir korku filmi (film demek istemezdim) bunu izlemek için ayırdığım zamana çok üzüldüm.
izlemeyin, izlettirmeyin.
izlemeyin, izlettirmeyin.
10 cm'e tutunuyordur.
Tespitlerime göre erkeklerin çoğu kilolu, ter ve sarma sigara kokuyor.
soğan salça sıvı yağ üçlüsü evinizde bulunuyorsa üstüne ne atarsanız atın yemek olur zaten. amaaan bunu da dert etmeyin kendinize erken kırışırsınız.
Bu durum beni çok üzüyor bir tane bile esmer herif kalmadı...
Kendi kendine söz geçiremiyor mu?
Erkekler de insan olduğu için ağlayabiliyorlar haberiniz olsun. Ağlamak üzülmek gibi duygu durumları sadece kadınlara özgü değildir. Niye kendinize böyle misyonlar yüklüyorsunuz? iÇiNiZDEN GELDiĞi GiBi DAVRANIN lütfen.
kezban nedir? nasıl kezban olunur?
Patates kızartması değil adeta bir ilah.
Bir nedenim bile yok...
Kılsız olmanız ve beyninizi kullanmanız yeterli beyler beyaz atı biz alırız kendinize bu kadar misyon yüklemeyin.
Bamya kadar çükleri ve akıllarıyla çakallık peşinde kendi özgüvenlerini tatmin etmeye çalışan Yarreaak kafaları desem hiç ayıp olmaz çünkü beyni olan böyle bir şey yapmaz. Öpüldünüz.
Yurt maceramda iki durumu da deneyimledim. Üstte yattığınız sürekli inip çıkmak adamı deli ediyor çişin geldi gideceksin ama aşağı inerken çıkaracağın ses diğerlerini uyandıracak yatağa işe daha iyi o dırdırı çekeceğine, prize uzaksındır, yatağını toplamak veya nevresimleri değiştirmek tam bir eziyettir ama altta yattığında bunları yaşamazsın ama üste kalanlar duştan çıkınca yatağına çöker senin yatağında oturup muhabbet edilir yol geçen hanı gibi olur. Of bilmiyorum tercih etmek çok zor.