bugün
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- yeni parti44
- kız nick altı meriçleri13
- tai lung15
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- birader ne demek3
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- baş meriç4
- sular kesikken gelen kaka3
- parayla limon almak3
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- mehdi ile islam gariplikten çıkacak2
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- beni seven yazarlar10
- bırakın kavgayı maç başlıyor7
- gocu bey meh meh reyiz2
- göz makyajı2
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- sersem herif2
- sözlük yazarları nasıl hissediyor3
- arkadaşlar sizce ben5
- öykü serter8
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- aslan eti4
- kemal kılıçdaroğlu11
- sizi en iyi anlatan şarkı2
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum11
- sözlük yazarlarının çayları12
- bu kitabı okuyum mu4
- hatırladığınız en eski anı7
- sanat sepet tayfa6
- online yazarlar neden yazmıyor12
- kızları çok seviyorum2
- uludağ sözlük için öneriler8
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak6
- gammazlar adam mıdır sorunsalı6
- debe'nin nick altı entry dolması7
- musluk tamir eden erkek çekiciliği3
- evli erkeklerin kadınlara daha çekici gelmesi5
- erkek nickaltı meriçleri4
- ismet inönü hain midir sorunsalı5
- gammaz yazarlar lokali5
- gecekonduya 18000 btu inverter klima almak2
- gammaz olmayı bir halt sanmak4
- liseden arkadaşlar6
- zaman baba7
entry'ler (15)
Hergün burada senin yeni yazılarını belki görebilirim diye bekliyorum. Senin yazdıklarını okuyorum sürekli, biliyorum uzun zamandır yoksun belki bir daha burda yazmayacaksın, belki artık sadece sen de kağıt parçalarına yazıyorsun.. Her zamanki ben işte, hiç değişmedim.. Hala aynıyım, senle büyüdüğüm gibi, senin gibi...
Çok klişe bir durum.
Benim hayatımın ne olacağı belli değil. Sen okumuşsun, artık güzel de bir mesleğin var. Bundan sonra karşına bir sürü adam çıkacak. Boşver beni, senin hayatını da mahvedemem. Kendine yeni bir yol çiz. iyi bir yerlere gel. Sen herşeyin en iyisine layıksın.
Sezen AKSU- Gitti Cancağızım.
Direk cehenneme gitme korkusu. Yaşıyorken cennete gitmek için hala bir fırsatın vardır.
Hiç unutamadığı biri vardır.
Kapıcının çok sinirlendiği ve yazan kişiye küfrettiği basit bir eylem.
Artık tamamdır bitti kesinlikle diyorsun ve 1 ay geçtikten sonra tekrar başa dönüyorsun.. 9 yıldır aynı şeyi sürekli sürekli yaşıyorsun.. Yaşadıkların kısır döngü halini almış ve bunun farkındasın ama düzeltemiyorsun. Kanına eroin gibi işlemiş.. Sürekli geziyor damarlarında. Bu bağımlılıktan kurtulamıyorsun. Vücudunun her bir hücresinde her an hissediyorsun ya, kurtulamıyorsun ya ve her defasında kendini kandırıyorsun ya... Ve en önemlisi de ne biliyor musun?. O'nun sana yaşattığı acıları sen her defasında günahsız insanlara yaşatıyorsun ya... Ne acı bir durum!
Maili sarhoşken atmışım. Dikkate alma.
Hiç kimsenin olmadığı, dağ başında, yeşilliğin içinde ahşap bir evde yalnız kalmak. Şömine karşısında, karanlıkta uyumak. Uzun bir süre kimseyle görüşmemek. Sadece o'nu yanımda hissetmek. Asla dönmeyeceğini bile bile.. Yine de yanımda hissetmek.
Aslında kişinin kendi kendine yarattığı bir dünyadır. Kendini en mutlu, en sakin, en yalın ve en kimsesiz hissettiği bir dünya. Kimseyi istemediğim zaman kaçtığım ve en mutlu olduğum dünya.
Pkk' ya karşı düşüncelerinizi belirten söylem şekli. Pekaka pkk karşıtı, pekeke ise pkk yandaşı olan kişilerin söylediği şekildir.
seni sevmediğini bile bile hala onu sevmeye devam edip, onun hislerini görmemezlikten gelmek.. ve 9 yılını ona verip en sonunda karşılığında ''ben mi sana dedim bekle beni, hayatına baksaydın'' laflarını duymak!.
yaşam tarzıma en uygun tv kanallarından sadece biri.
ukalaca davranışlar sergileyen, çok fazla gevezelik yapan, boş konuşan ve altın veya gümüş kolye takan erkekler.