bugün
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler8
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü7
- ofis dedikodular6
- yaşlanınca cumaya gitmeye başlamak8
- ktç'nin hala hayatta olması10
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba17
- beklentiyi çok yüksek tutmak6
- 450 bin konutun maketini bile yapamazlar3
- sözlük yazarlarının düşünme biçimi3
- kemal kılıçdaroğlu40
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- muhittin böcek'in yeni ifadesi3
- gençler iş beğenmiyor11
- market poşetlerini tekte taşımak7
- abazanlık insana neler yaptırır6
- almancıları aşağılayan lanet millet10
- ilşkisini herkese anlatan kızlar9
- türkiye ekonomisi2
- süresiz nafaka3
- üzerinde şu an ne var terör örgütü3
- zamanla azalan şeyler5
- etol3
- sağ eli sol cebe sokmaya çalışmak3
- özgür özel5
- okulda yüzme dersi9
- patronu görünce hızlanan çalışan4
- terli terli soğuk su içmek3
- selahattin demirtaş4
- avradı olmayan bir erkeğe ne söylersiniz2
- çaya şeker atan erkek4
- mısır4
- pampin2
- üniversite öğrencilerinin işe başlaması3
- birazdan bira içecek olmam2
- günün şiiri9
- nervio5
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- iremga6
- türkiye a milli futbol takımı4
- her evde bulunan bozuk para biriktirme alanı4
- fenerbahçe 2026-2027 sezon formaları2
- sessiz insanların gizemli sanılması6
- ekonomi çok iyi10
- özgürlük ile güvenlik arasındaki sahte ikilem2
- sözlük botlarının artık abartması2
- kılıçdaroğlu'nun siyasi ahlakı2
- sadettin saran2
entry'ler (15)
Hergün burada senin yeni yazılarını belki görebilirim diye bekliyorum. Senin yazdıklarını okuyorum sürekli, biliyorum uzun zamandır yoksun belki bir daha burda yazmayacaksın, belki artık sadece sen de kağıt parçalarına yazıyorsun.. Her zamanki ben işte, hiç değişmedim.. Hala aynıyım, senle büyüdüğüm gibi, senin gibi...
Çok klişe bir durum.
Benim hayatımın ne olacağı belli değil. Sen okumuşsun, artık güzel de bir mesleğin var. Bundan sonra karşına bir sürü adam çıkacak. Boşver beni, senin hayatını da mahvedemem. Kendine yeni bir yol çiz. iyi bir yerlere gel. Sen herşeyin en iyisine layıksın.
Sezen AKSU- Gitti Cancağızım.
Direk cehenneme gitme korkusu. Yaşıyorken cennete gitmek için hala bir fırsatın vardır.
Hiç unutamadığı biri vardır.
Kapıcının çok sinirlendiği ve yazan kişiye küfrettiği basit bir eylem.
Artık tamamdır bitti kesinlikle diyorsun ve 1 ay geçtikten sonra tekrar başa dönüyorsun.. 9 yıldır aynı şeyi sürekli sürekli yaşıyorsun.. Yaşadıkların kısır döngü halini almış ve bunun farkındasın ama düzeltemiyorsun. Kanına eroin gibi işlemiş.. Sürekli geziyor damarlarında. Bu bağımlılıktan kurtulamıyorsun. Vücudunun her bir hücresinde her an hissediyorsun ya, kurtulamıyorsun ya ve her defasında kendini kandırıyorsun ya... Ve en önemlisi de ne biliyor musun?. O'nun sana yaşattığı acıları sen her defasında günahsız insanlara yaşatıyorsun ya... Ne acı bir durum!
Maili sarhoşken atmışım. Dikkate alma.
Hiç kimsenin olmadığı, dağ başında, yeşilliğin içinde ahşap bir evde yalnız kalmak. Şömine karşısında, karanlıkta uyumak. Uzun bir süre kimseyle görüşmemek. Sadece o'nu yanımda hissetmek. Asla dönmeyeceğini bile bile.. Yine de yanımda hissetmek.
Aslında kişinin kendi kendine yarattığı bir dünyadır. Kendini en mutlu, en sakin, en yalın ve en kimsesiz hissettiği bir dünya. Kimseyi istemediğim zaman kaçtığım ve en mutlu olduğum dünya.
Pkk' ya karşı düşüncelerinizi belirten söylem şekli. Pekaka pkk karşıtı, pekeke ise pkk yandaşı olan kişilerin söylediği şekildir.
seni sevmediğini bile bile hala onu sevmeye devam edip, onun hislerini görmemezlikten gelmek.. ve 9 yılını ona verip en sonunda karşılığında ''ben mi sana dedim bekle beni, hayatına baksaydın'' laflarını duymak!.
yaşam tarzıma en uygun tv kanallarından sadece biri.
ukalaca davranışlar sergileyen, çok fazla gevezelik yapan, boş konuşan ve altın veya gümüş kolye takan erkekler.