bugün
D
differentft9 yıl önce
kürdün gücünü göreceksiniz
Foşik töce tüm hewallerin gücünü görecek. Gerçekten çok korkutucu bir iddia.
D
differentft9 yıl önce
kürdün gücünü göreceksiniz
Foşik töce tüm hewallerin gücünü görecek. Gerçekten çok korkutucu bir iddia.
D
differentft9 yıl önce
bunu okuyacağını bilsen ona ne söylerdin
Herşeyi akışına bırakmak lazım jonnhy.
D
differentft9 yıl önce
yılbaşında 60 milyon tl size çıksa ne yapardınız
kendime turbanlilardan olusan bir harem kurarim.
D
differentft9 yıl önce
cizrede bombalı saldırı
Benim bayrağım şehit kanıyla boyandı, güneş hiç batmasa gölgesinde bekleriz bu toprağı, gece ansızın bastırsa hilali bandırdım şehidimin kanına, ışığında bekleriz, ay batarsa sevinmeyin! yıldızları inci yaptık daha dumanı tüten ılık şehit kanına, ış… devamını gör
D
differentft9 yıl önce
cizrede bombalı saldırı
Benim bayrağım şehit kanıyla boyandı, güneş hiç batmasa gölgesinde bekleriz bu toprağı, gece ansızın bastırsa hilali bandırdım şehidimin kanına, ışığında bekleriz, ay batarsa sevinmeyin! yıldızları inci yaptık daha dumanı tüten ılık şehit kanına, ış… devamını gör
D
differentft9 yıl önce
26 ağustos 2016 cizre saldırısı
önlem alınmıyor diyenler allah'tan korkun, ilçe içine giremiyor, kontrol noktasına 50 metre kala geçemeyeceğini anladığından patlatıyor şerefsizler. el insaf ya.
D
differentft9 yıl önce
26 ağustos 2016 cizre saldırısı
önlem alınmıyor diyenler allah'tan korkun, ilçe içine giremiyor, kontrol noktasına 50 metre kala geçemeyeceğini anladığından patlatıyor şerefsizler. el insaf ya.
D
differentft9 yıl önce
cizrede bombalı saldırı
D
differentft9 yıl önce
cizrede bombalı saldırı
D
differentft9 yıl önce
kerimcan durmaz
gebererek gülüp eğlendiğim snapchatter. adam sağlam komik, gay may ama sırf bunun için telefonda tutuyorum snapchati. milletin Adamlarına bıkkınlık getirişi, saçlarının güzelliğinin travestilikli eşcinselliği? ~swh~ eeynfaayğnğyn!
D
differentft9 yıl önce
pkk saldırılarına sosyal medyada sevinen kürtler
(img:#1152857)
D
differentft9 yıl önce
D
differentft9 yıl önce