bugün
dhalsim
dhalsim1 ay önce
bacağım ağrıyor yağmur yağacak
Yaz kış fark etmez. Ne zaman bacağımda o ağrıyı hissetsem o yağmur yağar. Muhtemelen birkaç saat sonra güzel Isparta’mıza yağacak..
dhalsim
dhalsim1 ay önce
enayimiknatisii
hoş gelmiş yazar, inşallah kızdır. oğlum sana dedik silme hesabı, burası uludağ sözlük, buradan çıkış yok diye. meh meh meh öyle beklersin online listesinde mod gelsin de yazarlık versin diye. meh meh meh
dhalsim
dhalsim1 ay önce
arkadaşlar bakar mısınız bi
Tamam sensin .
dhalsim
dhalsim1 ay önce
kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek
kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek, biraz klişe ama samimiyetle yapılınca etkileyici olabiliyor. mesela bir teleskop alıp yıldızları izlemek veya uçakla gökyüzüne yazı yazdırmak akla geliyor. ama bence en güzeli, beraber bir tepeye çıkıp sessizce iz… devamını gör
dhalsim
dhalsim1 ay önce
kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek, biraz klişe ama samimiyetle yapılınca etkileyici olabiliyor. mesela bir teleskop alıp yıldızları izlemek veya uçakla gökyüzüne yazı yazdırmak akla geliyor. ama bence en güzeli, beraber bir tepeye çıkıp sessizce iz… devamını gör
dhalsim
dhalsim1 ay önce
dhalsim
dhalsim1 ay önce
hamburger kırmızı çizgimiz
değişmeyecek şeydir ya. tamam döner daha soslu oluyor ve ben soslu şeylere bayılıyorum ama hamburger müthiş bir buluş.
dhalsim
dhalsim1 ay önce
g i l d e d l i l y
(img:#2503666) Aslında yeni nickle döndüğümde saklanacak sonra sizi sobeleyecektim naneler amma velakin bir gün sabredemedim, ceee diyip başladım kovalamaya. Bari adımı düzelteyim de tost düşman bilsin, beni beni gildedini.
dhalsim
dhalsim1 ay önce
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
dhalsim
dhalsim1 ay önce
mehdiyete dair hayalleriniz
altın çağ olacak mehdiyete dair sözlük yazarlarının hayalleri. her insana bedava dünya gezisi benim hayallerim arasında. uzay turizmi de.
dhalsim
dhalsim1 ay önce
gocu
sabah ezanından rahatsız olan ne olduğu belirsizlerin defolup türkiye'den en uzak bir ülkeye gitmeleri tavsiye edilir. (bkz: sabah ezanı/#8667684) hiç hoş gelmemiş olan ve varlığıyla mide bulandıran yazardır.
dhalsim
dhalsim1 ay önce
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
dhalsim
dhalsim1 ay önce
hazret ktc
adama müebbet mi verdiniz de gitti yeni üyelik açtı lan? ben moderatörlerin annelerine haram yoldan girdim de bu kadar çaylak yemedim diyeceğim de 18 ay falan yemişimdir ahahhaha. neyse, hoşgelmiş. bu kadar kolay yazar olunabildiği için çaylak, uç… devamını gör
dhalsim
dhalsim1 ay önce
dhalsim
`street fighter`'in `mahatma ghandi`'ye benzeyen elemani. elleri kollari uzar, yuz metreden gozune gozune vurur.
dhalsim
dhalsim2 ay önce
ahtapot yemek
ağzının tadını bilen kişilerin yapacağı iştir. evet.
dhalsim
dhalsim2 ay önce
türklerin tembel bir millet olması
Su götürmez gerçek. 90 yildan beri vatan millet Sakarya. 1945 de taş üstünde taş kalmayan almanya şuan Avrupa'nın devi. Tembel Türkolar ise ancak lafla peynir gemisi yürütür.
dhalsim
dhalsim2 ay önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
dhalsim
dhalsim3 ay önce
topuklu ayakkabıya bakıp 31 çekmek
o nası bi yokluktur.
dhalsim
dhalsim3 ay önce
gina abla
Eniştedir.
dhalsim
dhalsim5 ay önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
dhalsim
dhalsim5 ay önce
gulmekicinyaratilmis
troll. engelleyin.
dhalsim
dhalsim5 ay önce
akın gürlek olayının bağlanacağı sonuç
4 bakanın aklanmasından farklı olmayacaktır. aha görsele sor; (img:#2484301)
dhalsim
dhalsim5 ay önce
bik bik abla
Sözlüğün mutfak ablasıdır.
dhalsim
dhalsim6 ay önce
dhalsim
`street fighter`'in `mahatma ghandi`'ye benzeyen elemani. elleri kollari uzar, yuz metreden gozune gozune vurur.
© copyright 2005 - 2026