bugün
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur12
- kadın olsaydım çok açık giyerdim7
- namus takıntısı olan erkek17
- ece irtem5
- kadınsı erkek3
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması4
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı5
- kavurmalı yumurta4
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi15
- regl dönemi çirkinliği5
- curaçao6
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- kadınlar sözlük5
- güzel kızların isimleri9
- namus4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı6
- 15 haziran 20262
- true'ya arkadan sahip olmak3
- talkan ve curcan katliamları4
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- diyete başlama pazartesisi5
- pernado bey birader3
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması4
- ekber ve erşed kanunları2
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i3
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- diamond bosphorusss2
- müzisyen yazarlar3
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi3
- sözlük yazarlarının suları3
- sari renkli seker ibnesi2
- buddy dude23
- iran'a iltica etmek2
- yem borusu çalmak3
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- ibni tekerlek el keşiş dağı2
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- ona bir şey söyle14
- suni arabistan2
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- deli1i6
entry'ler (50)
Merhabalar yurt dısında ingilizce öğrenmek için hem iyi hem de uyguna kurs arıyorsanız size malezyadaki Elicos English Language Center ı öneririm.Yaşam standartları bir çok ülkeye göre uygun olan Malezyada yabancı bir öğrenci için konaklama,ulaşım ve yiyecek içecek masrafları çok ekonomiktir.Üstelik malezya iklimi sene boyunca sıcak iklimdir. malezya konum itibariylede bir çok Doğu Asya ülkesini gezebilme avantajı sağlar ve son olarak Asyanın mutfak cennetidir. Malay,hint ve cın kültür ve yemeklerini barındırmasıyla birlikte western mutfak ,Türk mutfağı ve ona yakın Arap restaurantları oldukca yaygındır.
Peki neden Elicos ?
1)Konum itibarıyle Klcc ye sadece 5 dakika yürüme mesafesınde.
2)Öğretmenlerin hepsi Native
3) Calişanlar arkadaş canlısı
4)Derslerin hepsi aktıf ve sıkıcı değil
5)Ders dısı aktıvıteler sayesinde malezya ve cevresını gezme ve yenı seyler görme ve kesfetme imkanını size saglıyorlar .( Mesela biz fil barınaklarına gitmiştik ve hayatımda ilk kez bir fil e dokunma ve onu yıkama deneyimi yaşadım.)
****Kesinlikle tavsiye ederim eğer Malezya da yabancı dil eğitimi almak istiyorsanız #Elicos bu işte gerçekten çok iyi.
Peki neden Elicos ?
5)Ders dısı aktıvıteler sayesinde malezya ve cevresını gezme ve yenı seyler görme ve kesfetme imkanını size saglıyorlar .( Mesela biz fil barınaklarına gitmiştik ve hayatımda ilk kez bir fil e dokunma ve onu yıkama deneyimi yaşadım.)
****Kesinlikle tavsiye ederim eğer Malezya da yabancı dil eğitimi almak istiyorsanız #Elicos bu işte gerçekten çok iyi.
Merhabalar yurt dısında ingilizce öğrenmek için hem iyi hem de uyguna kurs arıyorsanız size malezyadaki Elicos English Language Center ı öneririm.Yaşam standartları bir çok ülkeye göre uygun olan Malezyada yabancı bir öğrenci için konaklama,ulaşım ve yiyecek içecek masrafları çok ekonomiktir.Üstelik malezya iklimi sene boyunca sıcak iklimdir. malezya konum itibariylede bir çok Doğu Asya ülkesini gezebilme avantajı sağlar ve son olarak Asyanın mutfak cennetidir. Malay,hint ve cın kültür ve yemeklerini barındırmasıyla birlikte western mutfak ,Türk mutfağı ve ona yakın Arap restaurantları oldukca yaygındır.
Peki neden Elicos ?
Peki neden Elicos ?
karizmatik bir gülüş.
sevmek zamanı.
yalnızlık ömür boyu.
ailesyle yaşıyodur , sevgilisi uzaktır ve ocağın 2 sinde finalleribaşlayacaktır. Ailesinden çok kitaplarla geçirecektir.
öpmek,sarılmak , koklamak, sırnaşmak, dokunmak, yemek ,içmek, limonum süper maryom dıyıııp dıyııp sevmek..
ilk başta şuna ne yazmış buna ne yazmış dıye merak edıyorsun ama sonradan bura duygulurunu düşüncelerını rahatça anlatabildiği bir yer o yüzden sonradan okusan bile okudugunu belli etmiyorsun nasıl rahatsa öyle davransan düşüncelerini fikirlerini söylesin diye rahatsız etmek istemiyorsun . ee zaten fikirlere saygı kavramı varsa çokta sorun değil ama tabi biraz çekinme oluyor olmuyor değil ama burda yazmaktan zevk alıyorsa bbence çok fazla sınırınada girmemek lazım ..
en ideali 25.
hem cinsiyle ilişkiye girmesi.
her kör satıcının bir kör alıcısı vardır.
eskimeyen sevgilisi olmak .
umut kitabı oldukça ıyıydı dönemın olaylarını insanların psikolojisini aşkı da içine katarak o dönemdeki aile yapısı oldukça başarılı anlatmış . Tavsiye ederim ama öncesinde veda yı okumalısınız karakterler aynı çünkü bir nevi devamı niteliğinde veda yı kurtuluş savaşı dönemi gibi düşünülenebilir umut/hayat akan bir sudur da kurtuluş savaşı sonrası değişen yapılar cumhuriyetin ilk dönemleri gibi düşünülenebilir.
benim annem bir ara sıla gibisin derdi.. sonra bir de sey var aynı nuray teyzesine cekmiş özel çocuk bu ..haa bir de asıl bombası şu olmuştu sen zaten yanlışıkla doğdun sende benim hatalarımdan birisin sen en büyük günahlarımın sebebisin senin için harcanan zamana yazık valla da yazık villa da yazık boş yere gidiyor emeklerimiz .. işte devamı da bu tarz şeyler ..
bir yere kadar katlanılabilir.Lakin cıvığını çıkarmamak lazım ..
çok hoş bir hareket gibi gözüksede kız sizden hoşalanmıyorsa boştur.Çünkü şiirinizin değerini anlamaz .
tavuk burger i favorim .hatta bir ara kıng boy chikken burgerin yanında ayrıyetten tavuk burger bile alıyordum ..
hoşbulduk.
iğrenç bir duygudur. zararlıdır .
üzgünse , kırmıs ya da kırılmışsa,tartışamaktan veyaa kavga etmekten yorulumuşsa sıkılmışsa..