bugün
- ctrlx'in ayakları8
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi10
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları12
- trump necla ablayı ziyaret edecek mi5
- rafadan yumurta kaç dk olmalı12
- iri kıyım kadın çekiciliği4
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın17
- yunanistan dışişleri bakanının karşılanmaması4
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır11
- psikoloji bilim midir6
- trump'ın tr'ye 5 f35 vereceğiz açıklaması5
- reisin tam bir reis olması4
- erdoğan ın dünya lideri olması5
- yazarların mezun olduğu okullar8
- ankara da nato zirvesi6
- trump'ın netanyahu'dan çekinmesi3
- 23 yaş3
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- sözlükten bir erkekle başbaşa buluşmuş erkek4
- dövmesi olan erkek9
- 7 temmuz 2026 erdoğan trump basın açıklaması3
- beni neden fake saniyorsun sözlük3
- elleri bomboş yazarlar veritabanı3
- uzun zamandır çaylak olmamak4
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- dile dolanan saçma şarkılar3
- tuvalet atıkları bile abd'ye götürülecek5
- yoğurt11
- emekliler emekliyor mu2
- ulu sizi nasıl hissettiriyor3
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak8
- rakının ülseri geçirmesi5
- istanbul da yaşamanın imkansız hale gelmesi5
- günün şiiri24
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- velvet'in güzel ve çekici bir kadın olması2
- mony tontana11
- öbür sözlük5
- erdoğan'ın trump'ı havaalanında karşılaması3
- bik bik'in ayaklarıyla ezdiği üzümden içmek3
- saraca finch house21
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık5
- yazarların siyasi çizgisi2
- velvet31
- hayata direnmek5
- imrandy3
- elin bir başka kadının eline değmesi4
- kol saati takmanın anlamsızlığı5
- baş ağrısı6
entry'ler (66)
hafta sonları dışında kalabalık olmayan sıradan herhangi bir barda bulabileceğiniz sikinidirik patatesi 9 liraya kakalayan içine su katılmış bomontisi 8.5 lira olan sıradan bir barda bulunabilecek her şeye sahip bu mekan kendisine iyi bir mekan dedirtecek hiç bir numarası yoktur hipster takılan ergenlikten yeni çıkmış çömez üniversitelileri bolca barındırır. asmalı mescitteki diğer tüm mekanlar buradan çok daha kalitelidir ha dışarıdan güzel durur o ayrı...
not:evet ağrım var geçen gün hesabıma 30 lira fazladan kitlemişlerdir söylememe rahmen hiç bir elemanı tınmamıştır üstüne üstülükte ben ne yazdıysam o dur cevabını vermişlerdir...
not:evet ağrım var geçen gün hesabıma 30 lira fazladan kitlemişlerdir söylememe rahmen hiç bir elemanı tınmamıştır üstüne üstülükte ben ne yazdıysam o dur cevabını vermişlerdir...
koca götlü teyzeler...
teknik death metalin Hz.Muhammed'i denilebilir kendisi tartışılmaz en iyi türk gitaristtir...
grubun elemanlarının özellikle muhammed'in kesinlikle bu dünyadan gelmedikleri bilinmektedir...
bütün canlı performanslarında taş gibi çalan über gruptur ha deyv abinin sesi gitmiş midir gitmiştir ancak işin çalma kısmında diğer metal gruplarından daha iyi oldukları söylenebilir neden mi? *
ölümüyle birlikte ortalık iyice kerry king denilen rezile kalıcak yazık. büyük insandı çok yetenekli değildi ancak kısıtlı yetenekleriyle çok iyi işler çıkarabildi üşüyoruz başgan...
malkuşoğlu...
(bkz: hüseyin)
bugün elemanlarınının saçma sapan hareketleri yüzünden james rivera ve joey belladonna yı göremedim ki muhtemelen ömrüm boyunca bu kadar yakından görme şansım olmayacak.
ayrıca biralarının asidi çok çabuk kaçıyor bugün 2 bira aldım hepsini yarıda bırakmak zorunda kaldım. normalde her zaman tercih ettiğim bir yer değildir sırf joey ve james için gitmiştim artık dave mustaine bile gelse gitmeyeceğim...
ayrıca biralarının asidi çok çabuk kaçıyor bugün 2 bira aldım hepsini yarıda bırakmak zorunda kaldım. normalde her zaman tercih ettiğim bir yer değildir sırf joey ve james için gitmiştim artık dave mustaine bile gelse gitmeyeceğim...
önüne bakmadan yürüyor.
kutlu doğum haftası adlı yalanı düzenleyen iğrenç cemaat bu adamlar Müslümanlık ta öyle bir aşmışlardır ki isevi takvime göre kutlama düzenliyorlar...
sözlerini Dave Mustaine değil Nick Menza yazmıştır. Şarkı Metallica nın the call of cthulhu şarkısından çalıntı diye ağlayanlar vardır itimat etmeyiniz sadece giriş kısmı the call of cthulhu nun hızlandırılmış halidir evet ancak geri kalan bütün kısımları mustaine ile friedman yazmıştır. Sırf mustaine'e bok atmak için şarkı çalıntı mustaine hırsız konuşanlar vardır söyliyeyim the call of cthulhu şarkısınıda mustaine yazmıştır. Onun dışında solo atışma kısımlarında metronom gittikçe artar tam bir şaheserdir o yüzden...
vahşi bok.
kucak ta ise çogzel olan eylem...
+ ne okuyorsun?
- felsefe.
+ haaa iyi bitirince ne olucna para var mı?
- ya akademsiyenlik düşünüyorum ben.
+ ya o zor değil mi yahu hem formasyonda yok sen niye okuyorsun onu.
- ...
+ harbi para da yok neden okunurki felsefe?
- çünkü eşeğin zikinden dolayı...
- felsefe.
+ haaa iyi bitirince ne olucna para var mı?
- ya akademsiyenlik düşünüyorum ben.
+ ya o zor değil mi yahu hem formasyonda yok sen niye okuyorsun onu.
- ...
+ harbi para da yok neden okunurki felsefe?
- çünkü eşeğin zikinden dolayı...
coated tel kullanıyorum diyip işin içinden sıyrılmaya çalışan andavaldır.
gitmesine mutluluk duymadığım silik yazar rezilliği ile ne güzel ibret-i alem oluyordu herkese...