bugün
D
designp152 yıl önce
sözlük erkeklerinin bugünkü kıyafetleri
SELAM. KIZLARINKiNi MERAK EDiYONUZ TAMAM KIZLARDA ERKEKLERiNKiNi MERAK EDiYODUR BENCE. ÇOK DÜŞÜNDÜM TAŞINDIM BAŞLIĞI AÇMAYA KARAR VERDiM. SÖZLÜK ERKEKLERiNiN BUGÜN GiYDiĞi KIYAFETLERDiR. BU TANIM ŞEYSi. EVET. SiYAH GÖMLEK, SiYAH KRAVAT, GRi-SiYA… devamını gör
D
designp152 yıl önce
SELAM. KIZLARINKiNi MERAK EDiYONUZ TAMAM KIZLARDA ERKEKLERiNKiNi MERAK EDiYODUR BENCE. ÇOK DÜŞÜNDÜM TAŞINDIM BAŞLIĞI AÇMAYA KARAR VERDiM. SÖZLÜK ERKEKLERiNiN BUGÜN GiYDiĞi KIYAFETLERDiR. BU TANIM ŞEYSi. EVET. SiYAH GÖMLEK, SiYAH KRAVAT, GRi-SiYA… devamını gör
D
designp152 yıl önce
D
designp158 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
D
designp158 yıl önce
anın görüntüsü
D
designp158 yıl önce
anın görüntüsü
D
designp158 yıl önce
anın görüntüsü
D
designp158 yıl önce
anın görüntüsü
D
designp158 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
D
designp158 yıl önce
anın görüntüsü
D
designp158 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
D
designp158 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
D
designp158 yıl önce
anın görüntüsü
D
designp158 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
D
designp158 yıl önce
anın görüntüsü
D
designp158 yıl önce
bittiğine üzüldüğünüz şeyler
ranch sosdur. patates kızarttım tabağa aldım sos hazırlıyım dedım ama o kıymetlimiz artık yok. aaalama annnemmmm.
D
designp158 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
D
designp159 yıl önce
geceye bir şey bırak
açılın kezbanlar ben kezban terbiyecisiyim.
D
designp159 yıl önce
anın görüntüsü
D
designp159 yıl önce
national geographic
özellikle 100 fotoğraf ile türkiye yolcuğulu albümü nefes kesen, her sayısı bir görsel şölen ve bilgi kaynağı olan, üyelik koşullarının bir çok kişinin okuyabilecek kadar uygun olduğu, masa başında dünyayı gezmek isteyenlerin zevkle okuyabileceği yay… devamını gör
D
designp159 yıl önce
günün repliği
günü gününe duyulan, o günün en güzel replikleridir... 30 Dk önce polis çevirmesi sırasında. trafik polisi: Çek çek... (siyah doblo kenara çekilir.) gençler: evet abi? trafik polisi: gençler sislerden ceza yediniz... genç: abi o bozuktu çalışmı… devamını gör
D
designp159 yıl önce
günün repliği
günü gününe duyulan, o günün en güzel replikleridir... 30 Dk önce polis çevirmesi sırasında. trafik polisi: Çek çek... (siyah doblo kenara çekilir.) gençler: evet abi? trafik polisi: gençler sislerden ceza yediniz... genç: abi o bozuktu çalışmı… devamını gör
D
designp159 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
D
designp159 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
© copyright 2005 - 2026