bugün
- true denilen yazar9
- arkadaşlar nasılsınız4
- diyanetin abd'deki villaları8
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı6
- iç sıkıntısından intihar etmek12
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- otobüs muavini3
- gammazlar çetesi18
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir4
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- siyah sütyen2
- kitaplıktan ödünç kitap vermemek4
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite2
- zaman baba birader bey birader4
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- barış yarkadaş2
- sözlük kızları ve erkeklerinin ortak noktaları2
- cibali sahil2
- osman tuş2
- erecto bey user2
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- bir sözlük kızını aşırı seksi bulmak3
- elon musk2
- ankara'ya yaklaşma hissi2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- türbanlı eşe rakı sofrası kurdurmak2
- uzun yolculuk sonrası esenler'e inmek2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz2
- tek başına tatile çıkmak4
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- 20 cm iyi midir3
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- sadettin saran'ın sarı siteye ilan vermesi2
- pembe ojeli hatun2
- sarı yeleli aslan trump8
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- izmir merkezli feto operasyonu3
- klima çarpması3
- cilgincapkin220
- yazarları gülümseten şeyler6
- yazarların şu an istediği şey4
- aylık asgari ücret iyi midir sorunsalı2
entry'ler (46)
Annelerimizin lugatına "komşunun oğlu/kızı falancaya bak milletvekili oldu sen hala otur" cümlesini katmaya yönelik olan yasa tasarısıdır . Yaktın bizi Devlet Baba .
Tehlike sona erene kadar Türkler Windows'u ve Başka bir internet sistemi bulur ve bütün ağları yeniden kurar dedirtti bana . Zira bakınız ; "Türk'ün aklı ya kaçarken , ya s*çarken" . Bütün dünya çaresiz bir Türk'ten korkmayı öğrenecek .
"nasıl yapılıyo o" olgusunu defalarca yaşatan durumdur .
Ortaokulun o en güzel yıllarında -kendimi okulun en popüler insanı sandığım safhalardan bahsediyorum tabi haliyle- Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini ezberleyip 19 mayısta okuma görevi bana verilmişti . Bu yüce görevde aksama olmaması için hep cebimde bir Gençliğe Hitabe taşırdım . Artık ezberlemiş idim ki otobüste o nacizane kelimeler döküldü dilimden ;
"- Namüsahit bir mahiyette ?"
"- Namüsahit bir mahiyette ?"
Dünyayı ve yıllardır Uzaydan görüldüğü söylenen Çin Seddine ithafen öncelikle ;
"Bak işte bu seddi de biz yaptık . Ama önceler buralar hep dutluktu" denemez mi ?
Denebilir .
"Bak işte bu seddi de biz yaptık . Ama önceler buralar hep dutluktu" denemez mi ?
Denebilir .
büyük ihtimal "neresine basılınca kayda başlıyo bu" gibi bir soru öbeğiyle başlayacağına inandığım kayıttır .
kadın
adam artık gözlerine bakmadığında
o lanet olasıca altıncı hissi ona gerçeği fısıldadığında
adam "git" diyemediğinde kulağına
artık savaşmaya değer hiç bir şey kalmadığında
o inandığı aşk artık onu ısıtamadığında
bir ömür boyu yalanınızın üstündeki sır perdesi kalktığında
kadın ,
aşka mesafe koyulduğunda
Ankara kadar soğuk olduğunuzda
Ayazınızla içini yaktığınızda
Kadın
siz gelmediğinizde gider .
yahut doğrusu şudur ;
Kadın gitmez sadece gitmeler anlam yükler ve bir ilişki sadece kadın gittiğinde biter .
adam artık gözlerine bakmadığında
o lanet olasıca altıncı hissi ona gerçeği fısıldadığında
adam "git" diyemediğinde kulağına
artık savaşmaya değer hiç bir şey kalmadığında
o inandığı aşk artık onu ısıtamadığında
bir ömür boyu yalanınızın üstündeki sır perdesi kalktığında
kadın ,
aşka mesafe koyulduğunda
Ankara kadar soğuk olduğunuzda
Ayazınızla içini yaktığınızda
Kadın
siz gelmediğinizde gider .
yahut doğrusu şudur ;
Kadın gitmez sadece gitmeler anlam yükler ve bir ilişki sadece kadın gittiğinde biter .
"Yerçekimsiz söylemler klavuzu" başlığı altında topladığı binlerce güzel sözün üzerimde yarattığı etkiyle yaklasık 6 sayfalık bu deneme makale şiir yahut herhangi bişey diye tanımlayamadığım nadide eserin sahibidir . Aslen müzik öğretmenidir . Harikalar yaratır . Kelimelerle oynar onlarla dalga geçer .
"Firkati bir telaş gibi olunca insanın sırra kadem basıyordu dikkati" diyerek lise yıllarımda beni kendisine aşina kılan insandır . Dinlenmesi ve okunması tavsiye edilir .
"Firkati bir telaş gibi olunca insanın sırra kadem basıyordu dikkati" diyerek lise yıllarımda beni kendisine aşina kılan insandır . Dinlenmesi ve okunması tavsiye edilir .
Başlığı dahi hayrete düşüren ilginç ötesi eylemdir
kadın psikolojisini çözmüş yazar tipidir .
hayaldir .
beni tereddütte bırakan eylemdir . ne yani dondurma yalayarak yenmiyor muymuş diye düşündürtüyor insana bu başlık .
kendimi bildim bileli yapılanın aksine 1 dakikalık saygı DURUŞU yerine 1 dakika dahi durmadan daha bir şevkle çalışmamız gerektiğine inandığım o siren sesine kulaklarımı kapadığım , duymazdan geldiğim hatta çalmasın diye dua ettiğim gündür . o gün bu gündür !
yazıp yazıp silinen ve bir türlü yeterince acınızı dile getiremediğiniz o mesajdır . belki hala taslaklarda kayıtlıdır . çünkü gönderememişsinizdir işte . günlerce dualar etmiş bir türlü hangi eylemin doğru olduğuna karar verememişsinidir . olmamıstır işte . gitmemiştir o mesaj . ya da gidip her şeyi daha farklı bir duruma getirmiştir . kim bilir .
yılların rutinini bozarak bu yıl gelenlere "şeker mi istediniz alın size kapak olsun" deme maksadıyla Bursa'dan buraya kadar taşıdığım kestane şekeridir . şeker şekerdir sonuçta değil mi ama ?
"Zamanı geriye almak bu kadar kolay mıydı yani ?"
kendisinden aldığımız bilgilere göre son öğrencileri olmaya hak kazandığımız genel fizik dersi hocamızdır . bu sene itibari ile emekli olacaktır ki buna üzülmemek elde değildir . çarşamba günü yapacağı vize hakkında en ufak bir fikrim dahi olmamasına rağmen derste tahtaya çizdiği şekli hayal ederkenki ifadelerime gülen sıcakkanlı bir babadır .
başvurusunu an itibariyle tamamladığım ama sonucun şaibeli oluşunun canımı sıktığı fakat yine de eğer hak kazanırsam vize dönemlerine denk gelmesin diye dua ettiğim garip bir kuruluş .
sözlükte herkesin aynı düşünmediğinin kanıtıdır bi nevi . sonuç itibariyle farklı fikirler farklı entryler .
. . neden bu kadar küçük bir şey istiyorsun ?
- çünkü küçük şeylerle mutlu olabilecekken büyük şeyler istemenin bir manası yok .
- çünkü küçük şeylerle mutlu olabilecekken büyük şeyler istemenin bir manası yok .