bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük7
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz4
- nickten isim tahmini yapmak10
- büyük filmlerden büyük replikler3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- haramidere de haramilik yapmak5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- full metal jacket vs the thin red line2
- guinness birası3
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var2
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- yürüyen bok4
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- sinem dedetaş11
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- kilolu olmak5
- kedin mi var derdin var4
- caddebostan da bostan yetiştirmek3
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- sözlüğü doğru kullanmak2
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- muşlettin amca2
- her gün tuvalete çıkmak2
- zall adlı yazar4
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak2
- çerçeve yasa7
- mason greenwood11
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- oral süspansiyon3
- amerikaya taşınmak2
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak2
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- batıl inançlar6
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- allah 1 metin 2 rte 33
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- renault 9 broadway12
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı8
entry'ler (53)
görsel
Yalnızlığın çaresini Beypazarı maden suyunda buldum:)
Yalnızlığın çaresini Beypazarı maden suyunda buldum:)
Ben çok kararsız kaldım bu konuda ikisi de hemen hemen aynı fiyatta.
Çobanını bulmuş yazarın koyunun ta kendisi olduğunun farkında olmayan zat bir insan sorgulamadan körü körüne inanması işte tam burda koyun olduğunu ispatlıyor ,kardeşim sen ınsanlar geçinemiyor asgari ücret yetmiyorken çocuklar sokakta dilenirken insanlar düşünceleri yüzünden hapse atılırken zenginler daha zengin fakirler daha fakir olurken nasıl sorgulamaz ve körü körüne bağlanırsın.Nasıl bu kadar kör oluyorsun ve bir kez daha koyun olmaya devam ediyorsun.
Müzik ve yalnızlığın ta kendisidir.
Gel çay içelim seninle canı sıkılan arkadaş.
Nurettin rençber :söyle sunam
Zaten baştan beri sıradanız doğduk yakışıyoruz şansa yarın da bir ihtimal yaşayabiliriz ama öleceğiz her ınsan gibi ,kısır döngünün içindeyiz yani bir başka deyişle sıradan olduğunu düşünüyorsan sıradansın önemli olduğunu düşünüyorsan önemlisin,lakin ölüm yakın öleceğini düşündüğünde sen de artık sıradan bir insansın..
Hiç yaşamamalıymışım çok eski kafalıyım dünyaya ayak uyduramıyorum bu hıza yetişemiyorum yoruldum dünya bana göre bir yer değil ceketi alıp gidesim geliyor yolculuk Mars’a yolum açık olsun biri arkamdam su döksün
Bakire olmaması en az bir kere seviştiği anlamına gelir zaten bırakın sevişsinler efendim, bu ülkede ınsanlar takmış iki bacak arasına beyin bakirelikten öte geçemiyor.
Insanlar yalnızdır ama hiç bir zaman da yalnız değildir kendileriyle baş başadırlar ama farkında değiller yani hiçbir zaman yalnız kalmadık kendimizle o kadar çok konuştuk ki içimize sığamadık ve bu muhabbeti dışarıya taşıdık biz ve diğerleri olduk sonra.
Nuh’un gemisidir.
görsel
O an bu an.
O an bu an.
Ispanak yemeğini yoğurdu ayrı ayrı yiyen tip acaba midende ıspanak ve yoğurt için ayrı bölümler mi var.
An itibariyle kendimi Küba’da bulmak istiyorum.
Görüş önemli değil düşünce ve yaptığınız eylemler davranışlar bir insanı insan yapar.
Biz burda fakirlikten ölelim ekmek mi alalım okula mı çıkalım arkadaş geçinemiyoruz,siz burda düşünce yargılayın birbirinize hakaretler edin heyy enflasyon nereye gidiyor arkadaş ya bırakın şu işleri...
Bir şey yapmalı:Moğollar günün şarkısı
Biz burda fakirlikten ölelim ekmek mi alalım okula mı çıkalım arkadaş geçinemiyoruz,siz burda düşünce yargılayın birbirinize hakaretler edin heyy enflasyon nereye gidiyor arkadaş ya bırakın şu işleri...
Bir şey yapmalı:Moğollar günün şarkısı
görsel
O an bu an.
O an bu an.
Bir Küba olsa fena olmazdı.
Irkçılıkta Nirvana’ya ulaşmışsınız tebrikler sözde Müslümanlar sayın kafatasçı mahluklar oyun lan bu, bu bir program adam halkıyla almış dokunulmazlığı neyin tartışması,bir Türk böyle mi olur ınsanlarını ayırıp böler hepimiz mi? Ayıp aynı topraklarda yaşıyoruz bu ülke için savaştı atalarımız Türk,kürdü mü var.Zihniyetinize sokayım.