bugün

entry'ler (1)

kötü bir anneye sahip olmak

Benim gayet kotu sayilabilecek bi annem var ben onu hep anlamaya calistim cocuklugumdan berri sevmeye derdini anlamaya. Ama goruyorumki onu anlamaya calisirken ben yok oldum. Ben gercekten sizden yardim istiyorum napabiecegimi bilmiyorum . akil vericek tavsiye vericek bi dostum buyugumde yok 2 aydir evden hic cikmiyorum yemek yiyesim gelmiyor aslinda hastayim ama annem bunu bile fark etmiyor gelip gidip beddua okuyo kufur ediyo babama dovdurmekle tehtt edio evi temizlemedigim icinmis surekli uyudigum ocinmis uni bitirdim ve issizim arti depresyondayim hastayim ne olmis benim kizima bile demiyo babam eve gelecegi aksamlar yemek hazirlayip gelmedigi aksamlar hazirlamio babam varken sahteden bi iyi olmaya calisio numara yaptigi o kadar blli oluyorki sahte tavirlaari sahteciligi . babamin eve erzak almasi icin verdigi parayla kendine kiyafet aliyor inanirmisiniz nerdeyse 2 yildir sadeece tek bir pantalonla geziyorum kendi dolabi full dolu ve ben anne olsam oncelik kizim olurdu. Simdiye kadae hic gurur duymadi millet beni parmakla gosterir ken kendisi yerin dibine sokmaya calisti hayatta hep 5.0 geriden basladim ve simdi dusunuyorum belkide olse mutlu bile olurum bi evlada bunu soyletebilmenin gururunu duysun. Ne diyimki
© copyright 2005 - 2026