bugün
- herkesi seven insan7
- hard sevmeyen bir kızı harda nasıl ikna edersiniz7
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- ikizler burcu kadını olmak7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği10
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor23
- götünden tanırım seni8
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz28
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler9
- sarı poşet kudurtması15
- sözlüğe renk katan yazarlar7
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek10
- çok hastayım sözlük4
- true nickli yazar14
- en çok ihanet eden burçlar7
- her konuda bilgisi olanı ukala diyerek hor görmek6
- celal şengör'ün burç yorumu6
- evliliği ayakta tutan güçler13
- iş hayatında takılan maskeler6
- manisada okul saldırısı17
- türkiye de muhalefet var mı10
- tas kafa traşlı hırt sorunu12
- tai lung11
- kutsi3
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- iyiliğin yan etkileri4
- y o r u l d u m5
- bik bik'in neden bu kadar tatlı olması7
- oğlak burcu kadını4
- kova burçlari bakar misiniz5
- 22 eylül 2026 istanbul sağanak uyarısı2
- arkadaşlar grup açıyorum gelmek ister misiniz5
- hava burçları3
- kış geliyor6
- odam kireç tutmuyor2
- siyaset üstü yazarlar9
- inşaat mühendislerindeki dayanılmaz çekicilik4
- pkk lılar ermeni dölüdür deyince hırttıran hırt9
- betray me5
- z kuşağı9
- yılbaşında marketler havai fişek satmalı3
- beyaz torosta büyümüş kaltaklar4
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi8
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- sözlüğümde siyaset istemiyorum kampanyası8
- sözlükte herkesin kavga edecek bir şey bulması5
- beleş tuvalet kağıdı ve beleş sıvı sabun3
- kendinden bile sakladığın şey4
- türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü8
- berbere gidince söylenenler5
entry'ler (9)
internet alışverişlerinden para iadesi almanı sağlayan pratik ve bir o kadar da güvenilir bir site. Neredeyse alışveriş yaptığın bütün siteleri bulabileceğin bir site Bonusbay. http://www.bonusbay.com.tr
Lidyana, Morhipo, Groupon, D&R, EBAY, Booking.com, Markafoni, Gold, Sunexpress, Boyner, Beymen gibi bir çok mağaza alışverişlerinizden %4, %3,75, %5, vs. oranlarında para iadesi alabiliyorsun. Bonusbay'e üye olmak bedava, ayrıca üye olunca 10 TL Hoşgeldin Bonusu Bonusbay hesabına yatıyor. Daha sonra alışveriş yaptıkça bonusların hesabında birikiyor.
Bazen Bonusbay'in kampanyaları oluyor. Diyelim ki Lidyana alışverişlerine %5 bonus veriyor. Ertesi gün bir bakmışsın o bonus %10 olmuş! Belirledikleri günlerde böyle yüksek oranda bonus verebiliyorlar. Bazen de instagram sayfalarında bloggerlarla yarışma düzenliyorlar. Yarışmadan ürün kazanman her an olası!
Sürekli internetten alışveriş yapanlara kesinlikle tavsiye edebileceğim bir site. Bonusların birikir, sonra dilediğin zaman bu bonusları banka hesabına göndermelerini isteyebilirsin. Şahsen denedim, hesabımda olan bonuslarımın transferini banka hesabıma istedim ve net aynı tutar banka hesabıma geldi, gelmesi sadece 1 hafta sürdü.
Lidyana, Morhipo, Groupon, D&R, EBAY, Booking.com, Markafoni, Gold, Sunexpress, Boyner, Beymen gibi bir çok mağaza alışverişlerinizden %4, %3,75, %5, vs. oranlarında para iadesi alabiliyorsun. Bonusbay'e üye olmak bedava, ayrıca üye olunca 10 TL Hoşgeldin Bonusu Bonusbay hesabına yatıyor. Daha sonra alışveriş yaptıkça bonusların hesabında birikiyor.
Bazen Bonusbay'in kampanyaları oluyor. Diyelim ki Lidyana alışverişlerine %5 bonus veriyor. Ertesi gün bir bakmışsın o bonus %10 olmuş! Belirledikleri günlerde böyle yüksek oranda bonus verebiliyorlar. Bazen de instagram sayfalarında bloggerlarla yarışma düzenliyorlar. Yarışmadan ürün kazanman her an olası!
Sürekli internetten alışveriş yapanlara kesinlikle tavsiye edebileceğim bir site. Bonusların birikir, sonra dilediğin zaman bu bonusları banka hesabına göndermelerini isteyebilirsin. Şahsen denedim, hesabımda olan bonuslarımın transferini banka hesabıma istedim ve net aynı tutar banka hesabıma geldi, gelmesi sadece 1 hafta sürdü.
Evlilik, bir kacis olarak gorunmemelidir. Eger guzel bir iliskin varsa, evet artik baska birsey istemiyorum, bu kisiyle hayatimi gecirmek istiyorum diyorsan, o zaman evlilik fikrine isinmaya baslamalisin derim.
Agustos ayi sicaktan hic cekilmeyen, fakat diger butun aylarda sorunsuz yasanabilen guzel bir yer Antalya. Olimpos ve Kas en sevdigim ilceleridir. Köfte-piyaz' da gidildiginde yenmesi gereken yemekleridir ve takibi bir de yanik dondurma!
Heryerde bulunmayan, herkesin özledigi turden bir gazeteci olan, cesur bir kose yazarimizdir. Okumaktan keyif aldigim, bilgili bir abimizdir.
Olmazsa olmazlardan olan lipstick, nemlendirici, pecete. Ayrica ayna, kalem, not defteri, gunes gozlugu.
Fenaaa! Kuzen dedigin kardes yarisidir. Kuzenle iliski yasamak kadar absurd birsey yoktur.
Eskilerde kalmış olan adetlerimizden biridir.
Peki bayanın daha yaşlı olduğu bir evlilikte erkeğin mi bayanın elini öpmesi gerekir?
Muhtemelen bu durum geleneksel yapıya sahip kişiler tarafından tartışılır.
Peki bayanın daha yaşlı olduğu bir evlilikte erkeğin mi bayanın elini öpmesi gerekir?
Muhtemelen bu durum geleneksel yapıya sahip kişiler tarafından tartışılır.
Tabikide dedikodu!
Çok tehlikelidir.
Bazen sıkıcıdır da.
Çok tehlikelidir.
Bazen sıkıcıdır da.
Aksamdan kalma olup bütün günü yatakta geçirmektir.