bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı8
- sözluk kız ayarlama yeri değildir11
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler9
- en iyi yanık kremi5
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması6
- kemal derviş4
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- alternatif sözlük arayışı4
- bir gün ölecek olmak6
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- en iyi terapi6
- sokaktaki çocuk sesleri3
- e okul not girme süresinin bitişi2
- ismail kartal9
- leblebi şekeri3
- bugün ne yedin10
- çocukluğun bittiği an2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- uludağ sözlük ai3
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- müzik dinlemenin felsefesi5
- günün şiiri7
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım3
- şu anda ne yapıyorsun19
- kızları etkileme taktiklerini başaramayan erkek3
- güne bir şarkı bırak14
- 2026 dünya kupası11
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- kapitalizmin gerekliliği2
- insanların kötü kalpli olması2
- istanbul2
- kaos show2
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- herkesin sevdiği saydığı sempatik bir yazar olmak2
- chp'nin marka değeri düştü3
- anın görüntüsü20
- arda güler egosu6
- yalancı insanların en büyük özellikleri2
- 30 lu yaşlar14
- hayatın anlamsız olduğu anlar3
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak4
- fokur fokur lubunya kaynaması6
entry'ler (22)
fenerlilerin en büyük derdi baroni bir de türk olsun o zaman görün siz.
devleti bilirim paralel devleti anlarım da bu pavalel devlet neyin nesi bir türlü kavramış değilim acaba şahs ı muhteremin yatıp çıktıktan sonraki seçim vaadiyle ilgili birşey mi?
mahremiyet bölgesi .
diego lugano alfredo moreno.
ilk 11 inden 7-8 tanesi amatör topçu olan takımdır.
çok büyük bir yıldız olmasına rağmen tamamen galatasarayın çilek sevdası yüzünden alınmış ve alınmasıyla birlikte sistem değişmiştir. hem galatasarayı hem selçuğu bozmuştur 4 4 2 li galatasaray takır takır top oynuyorken bu galatasaray vasatı aşamamıştır çünkü snejder vasatı aşamıyordur.
seven samuraideki gerizekalı köy halkına sövmek. ne ayak lan bunlar IQ lerini hesaplasan buçuktan aşağı çıkmaz.
doğru eminim gözümle gördüm polis ışın kılıcı kullanıyor. polis direnişçilere pusu kurup kelle alıyor. yeni haber geldi şimdi de elektrikli testere kullanmaya başlamışlar.
biri istediği kadar gol kralı olsun istediği kadar gol atsın üst düzey forvet olmayan bir oyuncu. diğeride takımı istediği kadar uefa kupası kaldırsın fenerbahçe düzeyinde olmayan ve hala beğenilmeyen bir teknik adam.
o uefa kupasından hayır gelmeyeceğinin ispatıdır.
bazı insanların bayern münih barcelona maçında robbenin barcelonaya mıntıka temizliği yaptırmasından sonra kurduğu hayallerdir. robbenin galatasaraya gelmesi için ya 35 yaşında olması ya da en az 1 yıldır top oynamıyor olması gerekir.
Lisede bizim okul müdürü olan şahıs tam mikrofon sevdalısıydı. Mikrofonu alınca boşalırcasına zevk alırdı. Sanarsın ki adam seçim mitinglerinde konuşma yapıyor. Beni 800 kişi önünde rezil etmişti. törende isim ve soyismimi vererek "yakınlarda rehabilitasyon merkezi var oraya gitmen lazım" demişti. Kendisini hep anarım.
büyük ihtimalle asansörün yapıldığı maddelerin erimesinden dolayı asansörden kurtulmuştur.
umuyoruz ki 15 mayıs gecesi olacak olaydır.
yardımcıları kesinlikle selçuk bekir caner ve ziegler olurdu.
ebru yaşar ismail yk gibi çok değerli sanatçımızla düet yapma şerefine nail olmuş. Ebru yaşarı nichole scherzingerden ayıran en önemli fark bu. Geri kalan farkları boşverin tey tey.
o zaman ne geziyorsun bu dünyada desek bu kadınlara yeridir. Aynı zamanda bunlar daha sonraları uzun kuyruklu ince bacaklı yünlü köpekleri evladım diye gezdiren tiplerdir. Sen kariyeri bırak itinin arkasından elinde çöp poşeti bokunu toplarsın.
(bkz: don carlione) yok bu biraz fazla baba oldu.
zavallılar o kadar acizdirler ki hayatları bir kişinin sağ parmağını oynatmasına bağlıdır. sadık ülke vatandaşdırlar. itaatkârdırlar.
(bkz: köylü milletin efendisidir)
(bkz: köylü milletin efendisidir)
ibrahim dam üstünde un eler rahatlıkla bu şarkıyı her yerde söyleyebilirsiniz işe giderken işten eve gelirken okulda arkadaş ortamında aile ortamında her yerde ama her yerde.