bugün
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- herkes yatsın iyi geceler8
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- sözlük kızlarının kombinleri20
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- velvet vs nervio19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- aklını yitirmek4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- horoz hayası çorbası5
- velvet13
- slavko vincic15
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- bira cips6
- nervio11
- ispanya20
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- eski nahif sözlük kızları2
- manifest grubu3
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- ona bir şey söyle9
- acıktım ben3
- 2026 dünya kupası25
- kadim kültürler4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- laptop5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- aga be şarkılar5
- manyak olmaya karar verdim9
- tememda kenka nalaka10
- gocusuz sözlük4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- devlet bahçeli5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
entry'ler (71)
Geyikte üstüne yoktur ama ciddi konularda da saatlerce muhabbet ederiz, sevdiğim bir şahsiyettir, Allah için yakışıklıdır, jim carrey kadar mimikleri de vardır, candır o can. Milletin sosyal medya hesaplarını ısrarla isteyecek bir kişilik de kesinlikle değildir. Zaten iftira atanın biri de sanırım çaylak olmuş, iyi olmuş.
Kesinlikle 5-10 tane franchising alır, ticarete girerdim. illa ki bir iki tanesi tutar, hobi olarak avukatlığa devam ederdim. Ha bir de audi a7 almayı unutmazdım. Bunları zaten sırayla yapacak olsam da bana çıksaydı hemen yapardım güzel olurdu dedirten başlık.
Seveyim diye bir kitap okuma grubuna gireyim dedim, her toplantısında şehir dışına çıktım, turnuvaya denk geldim falan. Herkese nasip olmayan birşey yani.
kadınları anlıyorsa o şan ve şöhreti hak eden yazardır. tam anlayacağım dediğin anda aslında hiç anlamadığın şeydir kadın psikolojisi. Az mı derdini çektim ben bu psikolojinin. onun için bu yazarı severim de okurum da.
Başlıkların benim için ifade ettiği anlamları yazıya dökmek.
Her zaman mutlu olmak zorunda olmadığının farkında olmaktır.
Sözlükte sevgili yapmak için takılanların sözlüğü yanlış anladığını gösteren başlıktır.
Gerçekten seviyor isen denir, ama sevgiliyi de gitme gitme diye de hayattan bıktırmamak gerekir. Erkeğin delikanlısı kavgada, sevgilinin kalitelisi ayrılıkta belli eder kendini.
Arada bir iyi giden dir, bir nevi fuckbuddydir.
Avukat.
Belki de açılan olta başlıklardan ötürü bu tercihi yapmış yazarlardır.
Bermuda şort ve altına timberland ayakkabıyla güzel kombin yapanıdır. Tavsiye ederim.
Elif şafak in Baba ve piç adlı kitabında meydana gelen olaydır.
Sorunlar karşısında neden böyle oluyor diye isyan etmek yerine sorunu çözmeye odaklanmış insandır.
Burç kova, yükselen akrep.
Polisiye severler için Ahmet Ümit in Sis ve Gece, Beyoğlu nun En Güzel Abisi kitaplarını tavsiye ederim.
Seni uzun ilişki adamı haline ben getirdim, çok emek verdim diyen kadındır. Başka bir kadınla ilişkiye başladığınız zaman içi cız eden ve sizi yeniden kazanmaya çalışan kadındır aynı zamanda.
Fotojenik çıkmamışsın. Neden diyeceksiniz anlatayım.
Fotojenik, fotografta güzel bir etki bırakan yüz veya duruşa denir. Herkes fotojenik olamaz, olduğundan güzel çıkanlar olduğu gibi gerçekte çok güzel biri de fotoğrafta kötü görünebilir. Bu nedenle fotojenik çıkmamışsın demek, gerçekte olduğun kadar güzel çıkmamışsın demektir. Ama anlayana işte. Ters bir etkiye de yol açabilir.
Fotojenik, fotografta güzel bir etki bırakan yüz veya duruşa denir. Herkes fotojenik olamaz, olduğundan güzel çıkanlar olduğu gibi gerçekte çok güzel biri de fotoğrafta kötü görünebilir. Bu nedenle fotojenik çıkmamışsın demek, gerçekte olduğun kadar güzel çıkmamışsın demektir. Ama anlayana işte. Ters bir etkiye de yol açabilir.
Yapmayın dedirten dizidir. Kusacağım artık.
Genelde komik olmayan ama askerlikte mantık aranmaz mantığından kaynaklanan ilginç olaylardır.
Askerliğin acemilik döneminde gece eğitimi denen bir olay vardır. Gece eğitiminde de kuyruklu yıldızın nasıl bulunacağı da öğretilir. Ancak dersi veren komutanlar da bunu doğru düzgün bilmediğinden hep bulutlu havalarda bu dersi verirler; bu havalarda tespiti mümkün olmadığı için. Bir gün bize de bu ders verilir, hava tabiki bulutludur. Ve beklenen açıklama gelir komutandan, hava bulutlu olmasaydı kuyruklu yıldız nasıl bulunur onu da anlatırdım diye.
Askerliğin acemilik döneminde gece eğitimi denen bir olay vardır. Gece eğitiminde de kuyruklu yıldızın nasıl bulunacağı da öğretilir. Ancak dersi veren komutanlar da bunu doğru düzgün bilmediğinden hep bulutlu havalarda bu dersi verirler; bu havalarda tespiti mümkün olmadığı için. Bir gün bize de bu ders verilir, hava tabiki bulutludur. Ve beklenen açıklama gelir komutandan, hava bulutlu olmasaydı kuyruklu yıldız nasıl bulunur onu da anlatırdım diye.