bugün

entry'ler (59)

sedat pekerin has yegeni

bu sedat pekerin yeğen leri de bi bitmedi gitti. her kurtlar vadisi gibi dizi izleyen çocuk özeniyor bu tür kişiliklere

erkeklerden kızlara tavsiyeler

Okula giderken 5 saat önceden kalkan kızlar var. Ben mesela sekiz de kalkıyorum kahvaltıyapıptım, giyindim derkken sekizbuçukda evden çıkıyorum. dokuzda da okulda oluyorum. Şimdi bazı kızlarımız var ve ben bu kızları gerçekten anlamıyorum. Şimdi okul dokuzda başlıyor ya, ben sekizde kalkıyorum, bazısı yedide kalkıyor evi uzak. kimisi beş de! neymiş efendim erken kalkıp saçlarımı yapıcam, güzel görünmemlazım. Gerizekalımısın? bi erkeği etkilemek için aşırı derecede saça,başa,ota,boka,süse,püsküle ihtiyacınız yoktur. o saçı saatlerce düzleştirmeye,maşa yapmaya nebilyim,üstünde simetrik deneyler yapmanıza gerekyok! Uyuyun lan. bi erkeği etkilemek için gerçekten saç önemli değil. siz benim tavsiyelerimi dinleyin kızlar. bu arada öyle saç önemli değil dediysem de hiç saçını başını taramadan okula gitme cadı gibi. işte bu 15-20 dk nı ayır gene tara, yıka bişeyler yap.

pitbull dehşeti

ısırdığı zaman çenesini kitleyen bir köpek türüdür. o istemedikçe asla bırakmaz. çene kasları aşırı güçlüdür. ısırıdıgı zaman bir ton bastığı söylenilir.
Not: video yu izleyince içim parçalandı.
(bkz) http://www.youtube.com/wa...uhwfE&feature=related

akp ye alternatif açılımlar

Ak günleri Karartan Parti

sözlük yazarlarının itirafları

Klavyemin tuşlarının arasından eski sevgilimin kırıntıları çıktı. üzüldüm biran sevişcem diye çok hırpalamışım galiba.

sözlük yazarlarının itirafları

Sene 2012 olmuş bu mesajı 10 kişiye gönder yok bugün ölecen yok ruhlar babanneni sikecek Mesajlarına inanan malları görünce beynimde şimşekler çakıyor. Onlar farketemsede kim olursa olsun içimden ana,avrat sövüyorum. (ohh rahatladım )

damat oyunu

düğünümde damat halayı çalarsa kimseyi oynatmam. sonuçta o şarkı benim için yapılmış. tek başıma şovumu yapar, efendi gibi yerime otururum.

nurtopu gibi çocuk

sağlıklı,eli,yüzü düzgün. genellikle yeni doğmuş bebeklere babasına verilirken denilen söz.

sözlükte küfreden ahlaksız yazar

sözlüğün geneli bu tür yazarlardan hoşlanmaz ve samimi bulmazlar. Başkasının düşüncesine saygısızlık yapan ahlaksizlardır.

alex de souza

tanıdığım bütün galatasaray lı arkadaşlarım sever.

başçavuşun eşeği

genelde hep osurur.

türk

güçlü,kuvvetli,yenilmez anlamına gelir.

alexis texas

pov da gideri çok fazla. hayallerimin yıldızı.

klitoriste sigara söndürmek

hayatı boyunca unutamıyacağı bir acıdır.

türk kızı

aya ayak basmaya göndersen ilk adımı aydan bekliyebilecek kapasitede olan bir zihniyete bürünmüş dişi.

elma

genellik legüzel kızların cinsel organının benzetildiği meyve olarak da kullanılır.

seni seviyorum a verilecek uyuz cevaplar

KIZ=Aşkım 'seni çok seviyorum'
ERKEK=Hay amk gene başladık 'bene seni seviyorum'
KIZ=Nekadar seviyosun ?
ERKEK='Hep aynı şey amk' Dünyalar kadar
KIZ=Ayy aşkım biliyordum <3
ERKEK='Biliyorsan neden soruyorsun o.ç.' Yerim <3

kızılderili isimleri

gün doğarken gıbırdaşan bizon, bayıra garşı apışan kuala ,dili bir karış olan tapir.

erkek dediğin evde oturmaz

erkeklerin boş durmaması çalışmasını anlatmaya çalışan bir cümledir.'Şimdiden çalışmaya alışsın yoksa ilerde karısına bakamaz' diyen teyzelerimizin ünlü lafı. birde Çalışmayan çocuk da şöyle diye bilir tabi. 'erkek evde oturmazsa' nerde oturur? Dağda mı?

yasal tefeciler

Günümüzdeki bütün bankalar, bankacılar.
© copyright 2005 - 2026