bugün
- beyazsemsiyeliyabanci40
- yorgun mermi25
- satranç haram yasaklansın7
- gammazlama yapmamak11
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- sözlükteki vatan hainleri4
- çağrı isimli yazar4
- haysenin1212
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- aziz yıldırım9
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- yaz geceleri4
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz7
- bu köyden olsam ne olacak8
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- bir gün bana kudüs valiliğini nasip et2
- toplu taşıma3
- gina carano13
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- sydney sweeney'in memeleri3
- en gey özelliğiniz15
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- iş hayatının kişiyi sıradanlaştırması2
- beybi leydi den hoşlanıyorum ne yapmalıyım3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- yapay zeka moderatörü14
- tai lung2
- zaman baba5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- ormanda jaguar saldırısı karşısında yapılacaklar2
- diamond bosphoruss denen yazar7
- başlık tsunamisinde boğulan kaliteli entry2
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın4
- anın görüntüsü21
- sözlüğün kırbacı8
- katatespizartmasi15
- kavgacı yazarlar3
- isimsiz orospu çocukları3
- baba olmak istemeyen erkek4
- karton toplayan çocuk4
- melis sezen'in memeleri3
- buddy dude17
- heyt bea2
- kilis2
- 90 yaşında adamı espri yaptı diye tutuklamak2
entry'ler (37)
bir haftada ortada bir insan kalmayacağına delalettir.götüne sahip Çık.
ayaklarının Çirkin olmasından daha kötü değildir.bir duj tavsiye edilir.
başına bir gelecek var götüne de girecek var.
sorgulanması gereken bir durumdur. en kısa zamanda çok yakın bir arkadaş edinilmelidir.
Abi beni bu işe bulaştirma . biz aracıyız.
telefonumdaki en gerekli uygulamadır. son görüldüler bir çok ilişkiyi derinden sarsmaktadır. dikkatli olun gençler
Niyeti baştan belli kızdır .Sonlari aşikârdir.
Kas yapmanin en zor yoludur.Azmin zaferidir.Her babayiğidin harcı degildir.
formata yazık olduğu zamanlarda söylenen bir cümle.
(bkz: kitabe i seng i mezar)
(bkz: kitabe i seng i mezar)
sevdiği kişi uğrunda canından vazgeçecek kadar sevmektir. taparcasına sevmektir.
not: günümüzde böyle bir şeyin olduğuna inanmıyorum. en son kays* bu kadar sevmiş olmalı
not 2: akıllara şu soruyu getirir: acaba kimse bu kadar sevilmeye layık mı?
not: günümüzde böyle bir şeyin olduğuna inanmıyorum. en son kays* bu kadar sevmiş olmalı
not 2: akıllara şu soruyu getirir: acaba kimse bu kadar sevilmeye layık mı?
aşık ol, değer ver vs değildir. erkeğin gitmesine sebep olan şey çoğu zaman heyecanın gitmesidir. genelde kadınlar çok sıradanlaştı diye şikayet eder ama asıl erkeklerin sorunudur bu monotonlaşma.
adam işten çıkmış, senin için yolunu uzatıp sana çiçek almış, sen "üff yine mi çiçek?" bakışıyla teşekkür ederim der isen, adamın en sevdiği mekana giderken yine mi orası? dersen adam ne yapsın? çiçek yerine hayvan mı alsın? senin için en sevdiği mekanı mı değiştirsin? yalnız bir husus daha var ki erkek de biraz yaratıcı olmalı ve azar azar göstermeli. birden gösterince bütün maharetleri bu sefer ileriye bir şey kalmıyor.
adam işten çıkmış, senin için yolunu uzatıp sana çiçek almış, sen "üff yine mi çiçek?" bakışıyla teşekkür ederim der isen, adamın en sevdiği mekana giderken yine mi orası? dersen adam ne yapsın? çiçek yerine hayvan mı alsın? senin için en sevdiği mekanı mı değiştirsin? yalnız bir husus daha var ki erkek de biraz yaratıcı olmalı ve azar azar göstermeli. birden gösterince bütün maharetleri bu sefer ileriye bir şey kalmıyor.
önce hak etmediği halde sırf amı var diye şımartılan kızın götü kalkınca onlara kezban demektir.
kabul edin gençler bu gerçeği kendimiz yarattık. hayatında kız olmasından başka hiçbir özelliği olmayan, sıradan olarak bile sınıflandırılamayacak kızları baş tacı etmeye çalıştık. sonra da bu kendini ne sanıyor? diye kızdık, sinirlendik.
egosu olmayan, insan olarak da değeri olan kızlar sizin hakkınızı ödeyemeyiz. bağışlayın.
kabul edin gençler bu gerçeği kendimiz yarattık. hayatında kız olmasından başka hiçbir özelliği olmayan, sıradan olarak bile sınıflandırılamayacak kızları baş tacı etmeye çalıştık. sonra da bu kendini ne sanıyor? diye kızdık, sinirlendik.
egosu olmayan, insan olarak da değeri olan kızlar sizin hakkınızı ödeyemeyiz. bağışlayın.
genelde iş yapamaz. yazık olur o boya, yakışıklılığa ve esprilere.*
kızların ilgisini çekememiş ergenlerin tespit ettiği davranıştır. kim bilir belki ben de onlardan biriyimdir.*
her meslek grubunda olduğu gibi bazıları yata yata hak etmediği kadar kazanır, bazıları da emeğinin karşılığını alamaz.
(bkz: adalet diye bir şeyin olmaması)
(bkz: adalet diye bir şeyin olmaması)
17 metreküp parfüm sıkan kız kesinlikle değildir.
oksford ya da kembiriç mezunu insanların gönül rahatlığıyla yapabilecekleri eylem.
şahsen ben izin veriyorum.
şahsen ben izin veriyorum.
muhatap alınıp konuşulurken bir anda kişinin gözlerini pörtleten kızdır.
tamam sık, herkes parfümü sever kadında ama öbür duyu organlarını geçersiz kılacak kadar değil. bizdeki de burun yani bir sınırı var.
tamam sık, herkes parfümü sever kadında ama öbür duyu organlarını geçersiz kılacak kadar değil. bizdeki de burun yani bir sınırı var.
banyo yaptıktan sonra tanınamayan kızın bir alt modelidir.*
kendi nick altına ilk giriyi yazan yazar.
hoşgeldi.
hoşgeldi.