bugün

entry'ler (49)

dışarı boşalırken dikkat edilmesi gereken hususlar

sokun götüne boşalın diyerek olayı kapattığım gereksiz başlık.

durduk yere adamın amına koyan şarkılar

Bu aralar çok pis koymaktadır. koyup koyup döndürür, döner tekrar koyar. Sanki bir refleks gibi duyar duymaz gözlerin dolar. Eskilere gidersin, sevipte kavuşamadın,Kavuşupta kıymetini bilemediğin elinden ürkek bir kuş gibi kaçıp giden aşkların gelir aklına. Birde üstüne büyük usta Kayahanın sonsuzluğa uçması eklenir. Öff be sözlük şu an en sert haliyle koydu.

bizimkisi bir aşk hikayesi Kayahan

https://www.youtube.com/watch?v=Il0wHvauUPc

fenerbahçenin kadıköyde eline alacağı boru

Aziz başkan sahaya mayın döşer yine vermez o maçı gençler sakin.

love me harder

Beni daha sert afedersiniz sik diye inleyen çıtır çerez Ariana Grande şarkısı.

10 mart 2015 real madrid schalke 04 maçı

Hayatımda bu kadar kötü çekim açısı görmediğim uefa cl şeysi.

hepinizin amk

Aynen ya lan dedirten laf öbeği şeysi.

78 98

Dandik bir philips led tv modeli.

a haber

an itibariyle spiker muhalefet partilerinin şah fırat operasyonunda tutumu için ne emmeye geliyorlar nede koklamaya dedi. hala gülüyorum.

berkay

Ciddi anlamda kendini aşmış bir şarkı bu kadar mı içten söylenir dedirten şarkıcı.

ilk kez buluşulan kızı kelleciye götürmek

mekanda saatlerce süren kop kop tan sonra bünyeyi kendine getirip geceyi mutlu sonla bitirmek için uygulanması vacib olan hadisedir. (bkz: swh)

ariana grande

Verse salyalarını akıtarak koşa koşa gidecek sözlükte ki bir siki beğenmeme timinin bok attığı çıtır çerez.

ipekgorgun

On birinci nesil olmasına rağmen pek bir meşhur olan yazar.

sevgiliyle uyumak

O kadar abartılmaması gereken hadisedir.Ama sevgiliyle ama yalnız uyuyacaz bir şekilde (bkz: swh)

en iyi diziler

Nip/tuck. Soundtrackları zamanında yarmıştı.

bu soğukta banyo yapıp dışarı çıkılır mı sorunsalı

Kel olduğum için ben tarafta bir sıkıntı olmayan hâdisedir. Bir adet bereyle pek ala sıkıntı çözülebilir.

evleneceği kızda bekaret arayan dallama

Her ne kadar aşkınızdan ölüp gebersenizde eğer kız bakire değilse kafanızın bir kenarında ilgili hatun kişinin daha önce başkası, hatta başkaları tarafından pozisyondan pozisyona, yatay dikey çatır çutur afedersiniz sikilmiş olduğu gerçeği ömür boyu gitmez. Hele ileride çocuğunu öperken acaba o dudaklarla kime sakso çekti diye düşünürsünüz.

Diğer taraftan bakire olmayan kızda pozisyon bilgisi yüksek olabilir bakire bir kıza göre. Er kişiyi zevkten bayıltabilir.Ancak her bakire kızada güvenmemek lazım. Günümüz Kezbanlarında götü ver amı kurtar modası söz konusudur.

Netice olarak iki ucu boklu bir değnektir her türlü. Yapılması gereken ağır roman filmindeki gibi, önce 100 mumluk ampule gözünü kırpmadan 5 saniye bakıp sonrasında ilgili hatun kişinin gözlerine bakmaktır. Eğer hala kızın gözlerini görebiliyorsanız düşünmeyin hiç evlenin.

türbanlılara ehliyet verilmesin kampanyası

Koş sevim sözlüğü laikçiler basmış. (bkz: bi bitmediniz amına koyim)

kendini yakan pkk lıyı görünce yapılacaklar

Yorumları görünce doğru yerde olduğumu anlamamı sağlayan başlık. Süpersiniz lan sözlükte tek faşo benim sanıyordum.

laikliği abartan insanlar

(bkz: kafa siken laikçi zırvaları)

jennifer lawrence

Açlık oyunlarında kendisine aşık etmiş, son x-men de ise gözlerinden süzülen yaşla içimizi burkmuş aşmış/über hatun kişisi.
© copyright 2005 - 2026