bugün

entry'ler (119)

beş dakika sonra öleceğini bilsen ne yaparsın

Başlıkta kesinlik var. Beş dakika sonra öleceksin, yaptıkların yanına kâr kalacak diyor. Kesinlikle olasılık arasındaki farkı ayırt etmeyi bilmeden başlık hortlatmayalım ey cemaat.

tadına bakmadan yemek yapabilmek

En iyi yaptığım şeylerden biri. Nokta atışı tadını, tuzunu, pişmesini ayarlarım her zaman.

adblue

Toyota Hilux'ta her 2-3 depo yakıtta bir depo adblue dolduruyorum. Bildiğimiz çiş aslında. Ama kapitalist sistem işte. Çişi bize parayla satıyorlar.

30 yaşında pubg bağımlısı olmak

Silah mekaniği en dandik olan 2. Oyuna nasıl bu kadar bağımlı olabildi insanlar anlamıyorum.

kemal sunal'ın bugün yaşasa linç yiyeceği gerçeği

Kemal Sunal, Levent Kırca gibi isimlerin bugün yaşıyor olsalardı yaşayacakları ortak kaderdi bu. Mesela şöyle bir şey var;

https://youtu.be/f9UXuaW-Otc?si=ExY1z-BrgdGPZ3tN

bik bik'in mutfağına konuk olmak

Çorba okey ama o ıspanaktaki yumurtalar ishal eder. Aman diyeyim.

emekli zombi

Çıkra teflonunu göster deme sırası sende.

metroda başkasının telefonunu okuyan tip

Hayalet ekrandır bunların baş düşmanı. Yeni nesil cihazlar artık uyarı veriyor hadsizin biri ekranını izliyor diye.

kuduz

Öldürme oranı yüzde yüz olan bir hastalık. Jeanna Giese adlı kadın, yarasadan kaptığı kuduzu aşı olmadan atlatan ilk ve tek insan.

müslümanlar neden iran'ı sevmiyor

Siyasal islamcı oldukları için. Halkına yobazlaştırılmış şeriatı dayarken, çocuklarını Avrupa ülkelerinde ateist olarak yaşattıkları için. Mesele inanç değil, iki yüzlülük.

askerde zamanın durması

Askerde değil de sanırım bankada görev yapıyorlar. Zor azizim zor. O parayı yatırıp da dekont almak için beklemek zor.

bir kadına kadınlığı anlatmak

Bunu yapmak zorunda bırakıyorsa o kadın değildir ve hiç kadın olmamıştır. Kestaneyi çizdirmeden kaçın oradan.

oturarak işeyen erkek

Karikatür kadın ama siz onun yerine erkek düşünün.

Not:oturarak hacet gidermek en sağlıklısı.
görsel

gece gece kopan moderasyon kıyameti

Bu başlığı açanda iran içindeki mossad ajanı havası seziyorum. içinizdeki hayınları temizleyin eeyyyyy moderasyon.

düşün ki o bunu okuyor

https://genius.com/Ismail...allah-belan-versin-lyrics

sahurdayız uludağ sözlük

görsel
Sahuru yaptım, rust oynuyorum.

yemek yapma kursuna giden erkek

7 kurs bitirdim. Bir tanesi pastacılık.

f16 sürmeyi bilen yazarlar

görsel
Bu da F16C. Evet uçurmayı biliyorum.

f16 sürmeyi bilen yazarlar

görsel
F15C MSIP II uçuruyorum şu an.
Amerikan ve Rus uçaklar uzmanlık alanım.

türkler eninde sonunda kürtlere biat edecek

Daha sözün doğrusunu bilmeyen öşek sevicilere; önünde sonunda. Öşeklerin duası kabul olsaydı gökten hewal yağardı.
© copyright 2005 - 2026