bugün
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- uludağ sözlük size ne kattı3
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması3
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i5
- recep tayyip erdoğan5
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- kıvırcık saç8
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- piercing takmanın zorluğu5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- kurucu önder3
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği3
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak2
- serhat kılıç20
- mesai ücretine çöken iş veren2
- seri eksicim kooooş3
- kelebek saç kesimi4
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi4
- biraderitasyon2
- abd de valilik adayına silahlı saldırı3
- tulumba tatlısı6
- mel mel bakan birine usulca sokulmak2
- çomarizasyon2
- tung tung tung sahur3
- rüyada çaylak olduğunu görmek2
- çomarların herkesi pkk lı yapması2
- bir bela geliyor11
- kredi kartı ile ödeme almayan esnaf2
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
- akılda kalan film replikleri2
- tai lung42
- yalnızlık edebiyatı13
- filenin sultanları7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- 2020'lilerin okula başlaması2
- kalite tesadüf değildir2
- rennie4
- en sevmediğin insan tipleri9
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- ikinci defa askere gitmek8
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- deccal internetten çıkacak10
- sağlıklı beslenmek2
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
entry'ler (123)
Karun kadar malın olacağına fındık kadar lahmacunun olsun. en azından karnın doyar.
akıllara hemen siz listenizdekileri mi kontrol ediyorsunuz sorusunu getiriyor olabilir ama asla. mesaj kutusunda bir anda instagram kullanıcısı yazısını görünce insan fark ediyor.
Ruh hastasıdır. Bunun bir üst modeli de hem çocukluk aşkı hem de eski sevgili olup da pat diye engellemektir. Kendisi tescilli delidir bu arada.
Bir yardım talebi.
Ey sözlük halkı. Yaptığım mobil uygulama için 20 android kullanıcısına ihtiyacım var. Yardımcı olmak isteyen olursa özelden yazabilir ya da google play group linkini buraya atabilirim.
Ey sözlük halkı. Yaptığım mobil uygulama için 20 android kullanıcısına ihtiyacım var. Yardımcı olmak isteyen olursa özelden yazabilir ya da google play group linkini buraya atabilirim.
Başlıkta kesinlik var. Beş dakika sonra öleceksin, yaptıkların yanına kâr kalacak diyor. Kesinlikle olasılık arasındaki farkı ayırt etmeyi bilmeden başlık hortlatmayalım ey cemaat.
En iyi yaptığım şeylerden biri. Nokta atışı tadını, tuzunu, pişmesini ayarlarım her zaman.
Toyota Hilux'ta her 2-3 depo yakıtta bir depo adblue dolduruyorum. Bildiğimiz çiş aslında. Ama kapitalist sistem işte. Çişi bize parayla satıyorlar.
Silah mekaniği en dandik olan 2. Oyuna nasıl bu kadar bağımlı olabildi insanlar anlamıyorum.
Kemal Sunal, Levent Kırca gibi isimlerin bugün yaşıyor olsalardı yaşayacakları ortak kaderdi bu. Mesela şöyle bir şey var;
https://youtu.be/f9UXuaW-Otc?si=ExY1z-BrgdGPZ3tN
https://youtu.be/f9UXuaW-Otc?si=ExY1z-BrgdGPZ3tN
Çorba okey ama o ıspanaktaki yumurtalar ishal eder. Aman diyeyim.
Çıkra teflonunu göster deme sırası sende.
Hayalet ekrandır bunların baş düşmanı. Yeni nesil cihazlar artık uyarı veriyor hadsizin biri ekranını izliyor diye.
Öldürme oranı yüzde yüz olan bir hastalık. Jeanna Giese adlı kadın, yarasadan kaptığı kuduzu aşı olmadan atlatan ilk ve tek insan.
Siyasal islamcı oldukları için. Halkına yobazlaştırılmış şeriatı dayarken, çocuklarını Avrupa ülkelerinde ateist olarak yaşattıkları için. Mesele inanç değil, iki yüzlülük.
Askerde değil de sanırım bankada görev yapıyorlar. Zor azizim zor. O parayı yatırıp da dekont almak için beklemek zor.
Bunu yapmak zorunda bırakıyorsa o kadın değildir ve hiç kadın olmamıştır. Kestaneyi çizdirmeden kaçın oradan.
Karikatür kadın ama siz onun yerine erkek düşünün.
Not:oturarak hacet gidermek en sağlıklısı.
görsel
Not:oturarak hacet gidermek en sağlıklısı.
görsel
Bu başlığı açanda iran içindeki mossad ajanı havası seziyorum. içinizdeki hayınları temizleyin eeyyyyy moderasyon.
görsel
Sahuru yaptım, rust oynuyorum.
Sahuru yaptım, rust oynuyorum.