bugün
C
colin mcrae4 yıl önce
bir hayalini yaz
Bir hayalimin gerçekleşmesi.
C
colin mcrae4 yıl önce
yılmaz güney
yönetmen-oyuncu-senarist-yazar-katiL-hükümLü-çirkin-soLcu kraL gb sıfatLarLa anıLan zat...
C
colin mcrae4 yıl önce
katlanması zor gelen şeyler
Gecenin sabah olmaması. Katlanamıyorum sözlük. Bu güneşin bizle derdi ne. Bu uyku bize niye düşman. Ne yaptık olm biz bunlara.
C
colin mcrae4 yıl önce
engelli öğretmenini döven tik tokçu
Beyni olmadan yaşayabilen bir tür ara geçiş formu olan tik tokçulardan birinin yaptığı eylem. Sırf iki saniye ünlü olayım diye engelli ingilizce öğretmenini hastanelik etmiş onun bunun çocuğu. https://haberglobal.com.tr/dunya/tiktok-trendi-icin-do… devamını gör
C
colin mcrae4 yıl önce
bubba
amerikan hapisanelerinde eşcinsel zevkleri olan kaslı aktif gay siyahilerdir. isimleri bubba değil lakap olarak bubba deniliyor. rahatsız edilmekten hoşlanmazlar tecavüzcülere tecavüz etmek işleridir genelde mark henry ye benzerler. (img:#2179030)
C
colin mcrae4 yıl önce
teletekse girmiş efsane nesil
(img:#2179017) çoluk çocuğa karışmış çoğununun eklem ağrıları başlamış nesildir.
C
colin mcrae4 yıl önce
sözlük moderasyonu
(#41096511) Uyuyorlar amk. Resmen uyuyorlar. Vakit geç oldu tabii. Adam atamızı şekilden şekile sokuyor. Puuu adamlığınıza.
C
colin mcrae4 yıl önce
catsuit
genel kullanımı casusluk, hırsızlık, kamuflaj olan bayan giyisisidir latex ve deri türleri bulunur. çok işlevli bir giyisi olup bdsm-fantezi seanslarında da kullanılır parlak olduğu için cinsel açıdan çekicidir (bkz:sexy). (img:#2175841)
C
colin mcrae4 yıl önce
türk gençlerinin derek winyard olacağı gerçeği
kaçınılmaz bir sondur. mülteci sorunu her türk gencini derek winyard'a dönüştürecektir. gündeme gelen "afgan 18 yaşında genci öldürdü" haberleri gençleri çok kızdırdı. (img:#2175487)
C
colin mcrae4 yıl önce
clio 2
almak istediğim ama alamayacağım binektir. ben iki yıldır bu araba için sabah 7 de işe gidiyorum akşam eve 8 de dönüyorum ama .mına koduğumun yabancıları karne hediyesi olarak alıyor. önden bakınca etrafa gülücükler saçan arabadır. araba bile türk … devamını gör
C
colin mcrae4 yıl önce
somali ye 30 000 000 dolar hibe
5 ağustos resmi gazetesi ile onaylandı. somaliye aylık 2.5 milyon usd olarak 12 ay hibe vereceğiz. toplamda 30 milyon dolar olacak. zenginiz de paramız hep ele.
C
colin mcrae4 yıl önce
evrenin teletabi kulağı olmadığının kanıtı
(img:#2173401) ne demek evren teletabinin kulağı değildir. biz kanıtsız da inanırız kanıt olsaydı herkes inanırdı.
C
colin mcrae5 yıl önce
dante
izmir karşıyakada bir bar.
C
colin mcrae5 yıl önce
gelmiş geçmiş en kötü sözlük
C
colin mcrae5 yıl önce
ayak görünce tahrik olan tip
Ciddi anlamda tedavi olması gereken değişik tiptir. Bunun bir üstü damacanaya hallenmek. Evet.
C
colin mcrae5 yıl önce
srebrenitza katliamı
ilk fırsatta gidip görmek istediğim topraklar... sırp köylerinin arasında ufak bir köy srebrenitsa bu köyün diğer boşnak köylerden tek farkı sözde güvenli bölge olması bosna da savaş devam ederken bu bölgeye gelen hollandalı birleşmiş milletler g… devamını gör
C
colin mcrae5 yıl önce
dilek öcalan a aşık olmak
koymayın şu karının resmini lütfen amk lütfen. Allah rızası için. Bak ağlıyorum göstermeyin şunu. Lütfen abicim ya..
C
colin mcrae5 yıl önce
yerli otomobil göklerde
helal olsun size denilesi bir durumdur.
C
colin mcrae5 yıl önce
ısı adası etkisi
daha fazla çim ve park yada binaların eski anadolu kasabalarında ki gibi sokakları gölgelik yapacak şekilde inşa edilmesi de çözüm olabilir herhal...
C
colin mcrae5 yıl önce
yazarların sevdiği oyun karakterleri
her yazarda olan belli basli karakterlerdir. benim sevdiklerim ise ezio auditerie de firenze connor ve captain price.
C
colin mcrae5 yıl önce
turkovac
Bedava olmasını temenni ediyoruz.
C
colin mcrae5 yıl önce
kuşlardan korkan insan
Kuşlardan korkan insan olduğu gibi en sevdiği kuş baykuş olan insanlar var ilginç.
C
colin mcrae5 yıl önce
hayvanlar çok sevimli ama bu pitbullar ürkütüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması. tam hali şöyle: "Hayvanlar çok sevimli ama bazen bu pitbullar falan ürkütüyor."
C
colin mcrae5 yıl önce
uzayda cigara içmek
(img:#2154353) bir uzay sigarası yakalım. uzay sigarası görünmez.
© copyright 2005 - 2026