bugün
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye10
- yolda namaz kılan davarlar22
- zina çoğalınca deprem olur32
- erdoğan ikinci atatürk tür11
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası23
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam18
- anın görüntüsü17
- allah ı niçin göremiyoruz9
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- v a m p i r o v8
- aykolik yetkili olsun kampanyası20
- imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi31
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik21
- allah'ın fazla acımasız olması42
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer29
- türk milleti tv seyrede seyrede terbiyesiz oldu17
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- kanal istanbul8
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz33
- mesajlaşma adabı9
- tombik kadın mutluluğu15
- beklenen büyük istanbul depremi19
- true nun çaylak olması8
- ali koç8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular9
- 4 hak mezhep10
- uludağ sözlük soruşturması8
- ekrem imamoğlu43
- şener üşümezsoy8
- sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz18
- düğünde ne giyeceğim derdi12
- rock müzik geri gelsin kampanyası10
- kabataş yalanı16
- 26 yıldır yürüyen adam16
- 3 mart 1924 halifeliğin kaldırılması14
- sözlükte sizi en çok etkileyen yazarlar8
- claudia s cloud8
- meriçinizi banyoda yıkar mısınız8
- arkadaşlar sözlük kasıyor pkklılar çıkabilir mi18
- akp liyim sorularınızı alayım8
- parasıyla hava atan erkek11
- sözlüğe nude atmak9

entry'ler (231)
öncelikle şahin k'dan sex dersleri videolu anlatımı youtube'den izlemesi gereken kişidir. "ne canlar yakmıştır bu adam " diyebilmelidir. yoksa başına geleceklerden kimse sorumlu değildir.
dikkate bile değmeyecek davranıştır. sinek küçüktür, ama mide bulandırır.
gereksiz bir insandır. 8 oktav sesin varsa arkadaş, 8'ini de kullanmak zorunda değilsin ki.
aynı zamanda kendisini marjinal sanan bir insan evladıdır. son albüm kapağında görüldüğü gibi. bunu ajdar yapsaydı tepkiniz nasıl olacaktı acaba.
efendim kısacası ilah kabul edilecek bir insan değildir.
gereksiz bir insandır. 8 oktav sesin varsa arkadaş, 8'ini de kullanmak zorunda değilsin ki.
aynı zamanda kendisini marjinal sanan bir insan evladıdır. son albüm kapağında görüldüğü gibi. bunu ajdar yapsaydı tepkiniz nasıl olacaktı acaba.
efendim kısacası ilah kabul edilecek bir insan değildir.
içinde bulunduğumuz konumdan dolayı ister mutlu, ister mutsuz olup, üç sözcükle oluşturduğumuz cümleyi söyleyebilmektir.
akp iktidarının işsizlik sorununa bir çare bulmak için geliştirdiği yöntemin, sayısal versiyonudur. Şimdilik planları işliyor büyük ölçüde. Bakalım mezun verince bu üniversiteler bu kadar kolay bir çare bulabilecekler mi kendilerine.
doğukan ev arkadaşı olan ruhiye sorar.
-ruhi saçlarım çok mu kötü la.kestireyim mi?
ruhi elini kavanoz açarmışçasına çevirerek kestirsen daha iyi olur imajı verir.doğukan aynaya bakıp geldikten sonra;
-önlerden mi kestireyim?
ruhi;
-önder kim la?
.............
-ruhi saçlarım çok mu kötü la.kestireyim mi?
ruhi elini kavanoz açarmışçasına çevirerek kestirsen daha iyi olur imajı verir.doğukan aynaya bakıp geldikten sonra;
-önlerden mi kestireyim?
ruhi;
-önder kim la?
.............
yeni bir faşizm örneğidir.progressive metal haricinde tercih etmediğim müzik türüdür.
esasında rock müzik bir baş kaldırının örneği olsa da, metal kolu hiç de baş kaldırıya örnek değildir efendim.içerisinde faşist duygular besleyen insanların düşüncelerini dışa vuramadıkları zaman, kendilerini iyi hissetmek için kullandıkları bir araçtır nitekim.
esasında rock müzik bir baş kaldırının örneği olsa da, metal kolu hiç de baş kaldırıya örnek değildir efendim.içerisinde faşist duygular besleyen insanların düşüncelerini dışa vuramadıkları zaman, kendilerini iyi hissetmek için kullandıkları bir araçtır nitekim.
Yağmur altında kaldıktan sonra, sırılsıklam olan çocuğun annesi;
-Ne o lan, ıslanmışsın sklmiş çakal gibi?
çakallar skildikten sonra nası ıslanır bilinmez...
-Ne o lan, ıslanmışsın sklmiş çakal gibi?
çakallar skildikten sonra nası ıslanır bilinmez...
zaten herşey ağza alınmaz ki efendim.seçici olmak gereklidir.doğru bir hamledir.
onlar pis, kaka, (ööö..) insanlardır.hepsini öğretmene söyleyeceğimdir.
saba tümer olmadığı kesindir.
sınav haftası yaklaşırken, öğrenci günler öncesinden:
-beşde çalışcam.(1 dk geçer)
-ya tamam yemekten sonra kesin çalışcam.(yine bir müddet zaman geçer)
-ya abi gece yarısından sonra çalışcam.(muhabbet sohbet)
-amaaan.erkenden kalkar çalışırım.(hiç bir zaman erken kalkılmaz)
sınavdan bir gün önce:
-abi deli gibi çalışmam lazım(saat gece yarısına yaklaşır)
derse başladıktan 15 dk sonra:
-çok yoruldum!!??
sonuç:
sıçtın mavisi...
-beşde çalışcam.(1 dk geçer)
-ya tamam yemekten sonra kesin çalışcam.(yine bir müddet zaman geçer)
-ya abi gece yarısından sonra çalışcam.(muhabbet sohbet)
-amaaan.erkenden kalkar çalışırım.(hiç bir zaman erken kalkılmaz)
sınavdan bir gün önce:
-abi deli gibi çalışmam lazım(saat gece yarısına yaklaşır)
derse başladıktan 15 dk sonra:
-çok yoruldum!!??
sonuç:
sıçtın mavisi...
bu fiili gerçekleştiren insanlar, gene olarak marlboro paketini de altına almak suretiyle, bir türlü anlayamadığım bir tutuş tarzıyla, herkese göstermek için bir ton zahmete girerler.gel gör ki; karınları açlıktan guruldamaktadır.
çok lezzetli olmasına rağmen, içerisindeki çikolatanın yenildiğinde hiç bir orgazm belirtisi oluşturmaması beni hayal kırıklığına uğratmıştır.
el feneri virtüözü meslektaşımdır.
her yeni bir gün daha geçtiğinde, internet ve ağ kullanımı artmakta ve buna bağlı olarak bilgisayarlar alınmaktadır. tabi bilgisayarlar da işletim sistemsiz çalışmıyor ki efendim.
asıl önemli olan konu şu. devlet dairelerinde e-devlet sisteminin getirilmesi, hem çalışanlar açısından, hem de halk açısından büyük kazanç. en önemlisi de zamandan kazançtır. fakat devletimiz özgür yazılım olarak kullanılan, açık kaynak kodlu linux işletim sistemini hala bilgisayarlarına entegre etmiş durumda değil. windows'a para yığmaya devam etmektedir.
halbuki linux'un içinde microsoft'un ayrıca parayla sattığı office programları da bulunmakta. hem de ücret talep etmeden.
öncelikle devletimizin bu yükten kurtulması gerekmektedir.
gelelim kişisel boyutuna. linux kullanmak windows'tan sonra pek alışılagelmiş birşey değil. fakat bir öğrenci için, özellikle teknik alanda okuyan bir öğrenci için, tartışılmaz bir laboratuar. kişisel olarak da çok verimli olarak kullanabileceğimiz bir işletim sistemidir linux.fakat kişisel anlamda oturması biraz zaman alabilmekte.
asıl önemli olan konu şu. devlet dairelerinde e-devlet sisteminin getirilmesi, hem çalışanlar açısından, hem de halk açısından büyük kazanç. en önemlisi de zamandan kazançtır. fakat devletimiz özgür yazılım olarak kullanılan, açık kaynak kodlu linux işletim sistemini hala bilgisayarlarına entegre etmiş durumda değil. windows'a para yığmaya devam etmektedir.
halbuki linux'un içinde microsoft'un ayrıca parayla sattığı office programları da bulunmakta. hem de ücret talep etmeden.
öncelikle devletimizin bu yükten kurtulması gerekmektedir.
gelelim kişisel boyutuna. linux kullanmak windows'tan sonra pek alışılagelmiş birşey değil. fakat bir öğrenci için, özellikle teknik alanda okuyan bir öğrenci için, tartışılmaz bir laboratuar. kişisel olarak da çok verimli olarak kullanabileceğimiz bir işletim sistemidir linux.fakat kişisel anlamda oturması biraz zaman alabilmekte.