bugün
- hep kendini suçlamak12
- arkadaşlar bakar mısınız10
- çocuğa yabancı isimler vermek3
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- yeni biriyle tanışmak5
- abd'nin b52 bombardıman uçağının düşmesi2
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı11
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- hangi manifest kızısın10
- havalar da ısındı9
- winamp msn messenger half life windows 983
- allah2
- ona bir şey söyle18
- hazır mantı6
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- yalnız yaşamak12
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- yks'ye öylesine girmek2
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- güne bir şarkı bırak6
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- sigarayı tersten yakmak4
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- true'ya arkadan sahip olmak15
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- devlet bahçeli4
- araplaşmış türkler3
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- ergenlikten kişilik analizi2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- türkçe ezana kuduran türk3
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- götü büyük kadın3
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- baygın koku2
- sadece bayan entrylerini okumak4
- pizzanın kenarını yememek4
- güne bir söz bırak2
- şapka2
- kuran-ı kerim2
- namus takıntısı olan erkek17
- paşa gönlüm bilir2
entry'ler (28)
o tam ihtiyacim olan baslik, cok sevindim ki ben.
neyse aradigim ozellikler ve bende bulunan ozellikler:
saci uzun olsun, 48-62 kilo arasi mumkunse buyuk memeli bir hanimefendi tercihimdir.
bunun disinda herhamgi bir fiziksel sartim yok hatta bunlar da esnetilebilir.
ayrica biraz konuskan olsun muzikten ve sinemadan edebiyattan mumkunse biraz anlasin. baska bir sartim yok gerisi zamanla anlasilir.
ben de fit sayilirim fiziksel anlamda bir sikinti yok yani ne cirkinim ne de yakisikli.
siyasetle hasir nesirim. edebiyati sever knut hamsun'a bayilirim. slavoj zizek'i sevmem karl korsch'u cok severim.
pek konuskan degilim, tembelim ama eglenceli olmadigim anlamina gelmesin bu. ayrica cok da fedakarim.
soyleyeceklerim bu kadar. taliplerimi beklerim esra erol'a basvurmadan.
habnir de mumkunse ilk iliskisi benle yasama gibi bir dusuncesi olmasin lutfen.
kistaslara uyan qizlar eqlesin.
neyse aradigim ozellikler ve bende bulunan ozellikler:
saci uzun olsun, 48-62 kilo arasi mumkunse buyuk memeli bir hanimefendi tercihimdir.
bunun disinda herhamgi bir fiziksel sartim yok hatta bunlar da esnetilebilir.
ayrica biraz konuskan olsun muzikten ve sinemadan edebiyattan mumkunse biraz anlasin. baska bir sartim yok gerisi zamanla anlasilir.
ben de fit sayilirim fiziksel anlamda bir sikinti yok yani ne cirkinim ne de yakisikli.
siyasetle hasir nesirim. edebiyati sever knut hamsun'a bayilirim. slavoj zizek'i sevmem karl korsch'u cok severim.
pek konuskan degilim, tembelim ama eglenceli olmadigim anlamina gelmesin bu. ayrica cok da fedakarim.
soyleyeceklerim bu kadar. taliplerimi beklerim esra erol'a basvurmadan.
habnir de mumkunse ilk iliskisi benle yasama gibi bir dusuncesi olmasin lutfen.
kistaslara uyan qizlar eqlesin.
malum oldugu uzere ulkenin iq ortalamasi cok dusuk. bunun sonucunda da akp, ulkucu, kemalist gibi guruhlar var. bu guruhlara mensup insanlarin da algi kapasiteleri gayet dusuk zaten en basidinden bu konu hakkinda yazilan seyler bunu gosteriyor dolayisiyla kürtlerin biji serok obama demesini aciklamaya kimse kalkismasin; bosuna yorulmasin. hedef kitle aha karsimizda. iyimser olmaya gerek yok.
neyse isid kopeklerini besleyen devletin elemanlarinin elestirmeye hakki olmadigi, denge politikasi adini verdikleri kucak danslarini unutan bir toplumun soz soyleme yetkisinin bulunmadigi bir soylem deyip kapatayim.
neyse isid kopeklerini besleyen devletin elemanlarinin elestirmeye hakki olmadigi, denge politikasi adini verdikleri kucak danslarini unutan bir toplumun soz soyleme yetkisinin bulunmadigi bir soylem deyip kapatayim.
topraklarını savunan insanlar terörist olduğuna göre bu dünya'daki her şey terörist veya türevleridir. dünya'yı kapatıp gidelim amk.
bir de çıkıp utanmadan haseke'den ilk göç dalgasındaki kürtler ypg'den kaçtı diyor kısa adam. ya hu bunların mantığı nasıl işliyor anlamıyorum ki? kendilerine bir dönüp bakamıyorlar mı? kıyaslama yetenkleri yok mu? hadi her şeyi geçtim bunlar yoksa bari aç oku bir iki şey de terör örgütü nedir ne değildir öğren.
bu mantıkla, bilgi, kibir ve gözü gönmüşlükle zor bir durum yaşanırsa türkiye için ülke batar, paramparça olur. yazık ya.
bir de çıkıp utanmadan haseke'den ilk göç dalgasındaki kürtler ypg'den kaçtı diyor kısa adam. ya hu bunların mantığı nasıl işliyor anlamıyorum ki? kendilerine bir dönüp bakamıyorlar mı? kıyaslama yetenkleri yok mu? hadi her şeyi geçtim bunlar yoksa bari aç oku bir iki şey de terör örgütü nedir ne değildir öğren.
bu mantıkla, bilgi, kibir ve gözü gönmüşlükle zor bir durum yaşanırsa türkiye için ülke batar, paramparça olur. yazık ya.
Sacmalik. Dogrusu gasp edilen kurd haklarinin iade edipmesi surecidir. Toprak sacmakmis. Hastirin lan. Kimin topragini kime veriyorsunuz got laleleri.
Ezik bir turkcu. Turkcuye laf edince kan beynine sicriyor. Zaten pek calismiyor, boyle durumlarda hepten yitik hale geliyor. Hatirladikca bunu sukrederim.
Zekamla yaptigim.
Caylak olmus.
imdi yurek yirtilir.
imdi yurek yirtilir.
Kucu kucularin lafi.
Taktige gerek yok, cok basit zira.
Verilmeyecektir. Alinacaktir. Salaklar lutufmus gibi konusuyorlar bir de. Beyinsizler surusu.
varsa yureginiz kurdistan'a da bekleriz seklinde karsilik bulmus bir iddia. burada bunlari deyip icini rahatlatmakla olmaz sevgili kucu kucular. gidin de oralarda da deyin bunlari yoksa zavalli gibi gorunuyorsunuz valla ben diyeyim de.
ortalama bir turkiye vatandasidir.
turkculerin uluma gunu.
en sevdigim yazar. insanligi da gorusleri de tam bana gore.
bu kadar efendi, uslu olmasina ragmen neden hala bu yazara saldirip prim yapmaya calisanlar oldugunu da ayrica anlamiyorum. belli ki is cikmayacak buradan size, bu israr niye? cok acaip.
bu kadar efendi, uslu olmasina ragmen neden hala bu yazara saldirip prim yapmaya calisanlar oldugunu da ayrica anlamiyorum. belli ki is cikmayacak buradan size, bu israr niye? cok acaip.
(bkz: #23658780)
Sanirim agir kezbanlardan biri buradaki. Bir de kiskanc. Ustelik de ataerkil bir akli evvel.
Sanirim agir kezbanlardan biri buradaki. Bir de kiskanc. Ustelik de ataerkil bir akli evvel.
Suphesiz veletlere dert olmustur. Bu kadar bos beles insan nasil toplanmayi basarmis burada anlamak guc.
Rumuz vermeleri gerekir. Ulkucu tosuncuklardan okunmaz hale gelmis sozluk; bari onlari takip edeyim de bir seyler okuyabileyim dogru duzgun.
günah işlemiştir.
Sempatik bir adam. Ben seviyom valla.
Abdullah öcalan bunlardan biridir.