bugün
- laf sokarken imla hatası yapmak6
- tanga giyen erkek6
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi8
- sözlük yazarlarının kombinleri13
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir11
- zor erkeği oynamak4
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak8
- erdoğanın eski gücünü kaybetmesi6
- semicenk3
- queen feristah4
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- özgüveni düşük tuvalet kapağı3
- gerizekalı yazarlar zirvesi10
- hapşıracak gibi olmak3
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış3
- geldi yine deli3
- deniz göktaş12
- ben ekonomistim4
- önüme geleni friendzonelarım2
- okulda felsefi sorgulama yasağı3
- bugün ne yaptınız9
- iyi futbol oynar mısınız9
- kemal kılıçdaroğlu11
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- 158 boyundaki diva kız2
- şahsuvaroğlu2
- spor yapmayan erkek6
- avrupa klima krizi4
- gizem altunsoy3
- yazın dışarıda çırılçıplak dolaşmak isteyen insan2
- pandela24
- matrix'deki zencinin torbacı olması6
- tırcı kadınlar2
- mustafa kemal atatürk13
- tanga giyen kız2
- taksicilerin gri pantolon ve gömlek giyecek olması2
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- aşk9
- gay bedenler klübü2
- atatürk'ü sevmemek8
- birazdan temmuza giriyoruz12
- senin işin ekimde bitiyor2
- matematikte en büyük ve en küçük sayının olmaması3
- amsızlık4
- dünyanın en ünlü dört keli3
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi4
- ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları3
- devlet4
- nutuk4
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12

`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları.
haftada 1 değişiyorum.
(bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları)
edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım:
sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör

tanım lazımmış: söylenmek istenen şeylerin kağıda dökülmüş halidir.
...
"benim için beklenmedik bir talih oldun, tanrı`nın lütfu oldun. şimdi eskiden bilmediğim bir şeyi biliyorum: değeri bilinmeyen her lütuf felakete dönüşüyor. artık hayatta… devamını gör

yakın bir zamanda eklenecek olan logonun şu an paraların üzerinde bulunmamasıdır. bazılarının mübarek paralarında kimlerin sureti var bilmem ama bizim buradakilerde bilim adamları, edebiyatçılar ve sanatçılar bulunuyor. Bir de tabi üzerinde yaşadığım… devamını gör

yakın bir zamanda eklenecek olan logonun şu an paraların üzerinde bulunmamasıdır. bazılarının mübarek paralarında kimlerin sureti var bilmem ama bizim buradakilerde bilim adamları, edebiyatçılar ve sanatçılar bulunuyor. Bir de tabi üzerinde yaşadığım… devamını gör

uefa ya yapmış oldukları şikayet neticesinde türk futbolunun yerlerde sürünmesine neden olmuşlardır. bu galatasarayın ilkokul çocuklarından farkı yokmuş, hocam bunlar kopya çekiyor der gibi ispiyon etmişlerdir. madem öyle biz şike yaptık, beşiktaş ş… devamını gör

bir gün önceki saf ve temiz halinden eser kalmayan, ikinci bir şansı bir daha asla yakalayamayacak, ikinci bir hayatı asla hak etmeyecektir..
ortaya çıktığı gün ilk lafı masum olanınız atsın..

FIBA'nın 2010 Dünya basketbol şampiyonası için yapmış olduğu, türkçe'ye "dev buluşma" olarak çevrilmiş tanıtım kampanyası.
resimleri :
(img:#193060)
(img:#193061)
http://3.bp.blogspot.com/_Wdi6vLT3Esg/S7rmvcLFrII/AAAAAAAAQmY/ND_Bi_MEPJo/s1600/Ton… devamını gör

FIBA'nın 2010 Dünya basketbol şampiyonası için yapmış olduğu, türkçe'ye "dev buluşma" olarak çevrilmiş tanıtım kampanyası.
resimleri :
http://3.bp.blogspot.com/_Wdi6vLT3Esg/S7rmvcLFrII/AAAAAAAAQmY/ND_Bi_MEPJo/s1600/Ton… devamını gör

resimleri :

sevgilinizin sizi aldattığını öğrendiğinizde yapılacaklardır. yapılacak çok şey vardır ama hiçbirşey yoktur böyle berbat bir ikilem yaşarsınız..

bir kısmının oruçlu olduğunu bildikleri insanlara karşı yaptıkları bir terbiyesizliktir.
gidin israil'de politika yapın amq.

çok cins bir olay. tam rüya bitti diyorsun oh şu an uyandım, aha o da rüya. ondan uyandım diyorsun ama bir gariplik var, evet o da rüya. bu sefer kalktım diyorsun, yürürken zorlanıyorsun, yine rüya. zamanla üstesinden gelinebiliyor.