C
challenger6710 yıl önce
günaydın derken yanlışlıkla seks yapmak
Yeni evlilerin günaydın deme yöntemidir.
C
challenger6711 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
C
challenger6711 yıl önce
ben bu yazıyı sana yazdım
tanım lazımmış: söylenmek istenen şeylerin kağıda dökülmüş halidir. ... "benim için beklenmedik bir talih oldun, tanrı`nın lütfu oldun. şimdi eskiden bilmediğim bir şeyi biliyorum: değeri bilinmeyen her lütuf felakete dönüşüyor. artık hayatta… devamını gör
C
challenger6712 yıl önce
türk lirasinda lira simgesi olmaması
yakın bir zamanda eklenecek olan logonun şu an paraların üzerinde bulunmamasıdır. bazılarının mübarek paralarında kimlerin sureti var bilmem ama bizim buradakilerde bilim adamları, edebiyatçılar ve sanatçılar bulunuyor. Bir de tabi üzerinde yaşadığım… devamını gör
C
challenger6712 yıl önce
yakın bir zamanda eklenecek olan logonun şu an paraların üzerinde bulunmamasıdır. bazılarının mübarek paralarında kimlerin sureti var bilmem ama bizim buradakilerde bilim adamları, edebiyatçılar ve sanatçılar bulunuyor. Bir de tabi üzerinde yaşadığım… devamını gör
C
challenger6712 yıl önce
C
challenger6712 yıl önce
C
challenger6712 yıl önce
C
challenger6712 yıl önce
C
challenger6713 yıl önce
atatürk ün savaşın ortasında fotoğraf çekinmesi
C
challenger6713 yıl önce
gs formasından türk armasını çıkartmalıdır
uefa ya yapmış oldukları şikayet neticesinde türk futbolunun yerlerde sürünmesine neden olmuşlardır. bu galatasarayın ilkokul çocuklarından farkı yokmuş, hocam bunlar kopya çekiyor der gibi ispiyon etmişlerdir. madem öyle biz şike yaptık, beşiktaş ş… devamını gör
C
challenger6714 yıl önce
islak guru
hayallerini gerçekleştirmesini dilediğimiz 6 nesil yazar.hoş gelmiş.
C
challenger6714 yıl önce
salca nın kötü emellerine alet ettiği kız
bir gün önceki saf ve temiz halinden eser kalmayan, ikinci bir şansı bir daha asla yakalayamayacak, ikinci bir hayatı asla hak etmeyecektir.. ortaya çıktığı gün ilk lafı masum olanınız atsın..
C
challenger6714 yıl önce
gülüşüne aşık olunan insanlar
Liv Tyler'dır efenim kendileri.
C
challenger6714 yıl önce
giant get together
FIBA'nın 2010 Dünya basketbol şampiyonası için yapmış olduğu, türkçe'ye "dev buluşma" olarak çevrilmiş tanıtım kampanyası. resimleri : (img:#193060) (img:#193061) http://3.bp.blogspot.com/_Wdi6vLT3Esg/S7rmvcLFrII/AAAAAAAAQmY/ND_Bi_MEPJo/s1600/Ton… devamını gör
C
challenger6714 yıl önce
giant get together
FIBA'nın 2010 Dünya basketbol şampiyonası için yapmış olduğu, türkçe'ye "dev buluşma" olarak çevrilmiş tanıtım kampanyası. resimleri : (img:#193060) (img:#193061) http://3.bp.blogspot.com/_Wdi6vLT3Esg/S7rmvcLFrII/AAAAAAAAQmY/ND_Bi_MEPJo/s1600/Ton… devamını gör
C
challenger6714 yıl önce
giant get together
C
challenger6714 yıl önce
sevgilinin aldattığını öğrendiğinde yapılacaklar
sevgilinizin sizi aldattığını öğrendiğinizde yapılacaklardır. yapılacak çok şey vardır ama hiçbirşey yoktur böyle berbat bir ikilem yaşarsınız..
C
challenger6714 yıl önce
iş yerinde yükselmenin püf noktaları
Erkekseniz patrona vermenin pek işe yaramayacağını düşündüğüm noktalar bütünü.
C
challenger6714 yıl önce
herkes oruçluyken chp masasında ziyafet verilmesi
bir kısmının oruçlu olduğunu bildikleri insanlara karşı yaptıkları bir terbiyesizliktir. gidin israil'de politika yapın amq.
C
challenger6715 yıl önce
rüya içinde rüya gördüğünün farkına varmak
çok cins bir olay. tam rüya bitti diyorsun oh şu an uyandım, aha o da rüya. ondan uyandım diyorsun ama bir gariplik var, evet o da rüya. bu sefer kalktım diyorsun, yürürken zorlanıyorsun, yine rüya. zamanla üstesinden gelinebiliyor.
C
challenger6715 yıl önce
rapun zall
fil dişi kulesinden saçlarını sarkıtıp prensini beklemektedir. ükte: rapunzell
© copyright 2005 - 2026