bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- babuş diyen kız10
- ucan tekme atan hipopotam28
- bacılar çabuk bakın15
- netanyahu7
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- yaprak döken adam2
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- nervio'nun erkek olması31
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- iltica41
- queen feristah10
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- yahudi kızları3
- dişil enerji yağı4
- from gold from dust29
- dişil enerji3
- sözlük kızlarının kekleri5
- beyler acilen koşun3
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- bacılar koşun yanıyorum6
- çok uykum geldi4
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- kavaklıdere5
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- çocuğa israil diye isim koymak2
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- havuçlu tarçınlı kek4
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- tırda uyumak3
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- joseph shomolo kuschca2
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
sevdiği entry'ler
iş bulamama ya da iş beğenmeme durumu.
Çok uzun süren bir iş arama sürecinden sonra iş aramayı bıraktım. Çünkü piyasa sizi buna mecbur ediyor. Bu duruma gelmeden önce ben de "nasıl iş bulunmaz ya çalışacak olana her yerde iş var." Derdim ama öyle olmuyormuş.
Öncelikle bütün sektörlerde artık çok sıkı bir şekilde torpil dönüyor, bu yüzden eğer kişiliğiniz el veriyorsa bir tanıdık bulup bir yere yerleşme şansınız var.
Ha hiç mi torpilsiz iş yok derseniz, var. Ama bunun için de at gibi olmanız lazım. Yani çok iyi bir görünüşe sahipseniz de iş bulma imkanınız var.
Bunlar dışında, okuduğunuz bölümün, aldığınız eğitimlerin, bildiğiniz dillerin hiç önemi yok. Mecburen kendi sektörünüz dışına itiliyorsunuz. Okuduğunuz bölümle hiç alakası olmayan işler yapmak durumunda kalıyorsunuz. Sonra da gelsin "ben bu işi yapmak için mi o kadar yıl okudum?" Bunalımı. Gelsin "ailemin gözüne batıyorum" gerginliği. Gelsin "evlensem mi ne yapsam "çaresizliği.
Umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar, bu devran elbet bir gün dönecek.
Ekonometri okumuş bir gelinlik tasarımcısından notlar.
Çok uzun süren bir iş arama sürecinden sonra iş aramayı bıraktım. Çünkü piyasa sizi buna mecbur ediyor. Bu duruma gelmeden önce ben de "nasıl iş bulunmaz ya çalışacak olana her yerde iş var." Derdim ama öyle olmuyormuş.
Öncelikle bütün sektörlerde artık çok sıkı bir şekilde torpil dönüyor, bu yüzden eğer kişiliğiniz el veriyorsa bir tanıdık bulup bir yere yerleşme şansınız var.
Ha hiç mi torpilsiz iş yok derseniz, var. Ama bunun için de at gibi olmanız lazım. Yani çok iyi bir görünüşe sahipseniz de iş bulma imkanınız var.
Bunlar dışında, okuduğunuz bölümün, aldığınız eğitimlerin, bildiğiniz dillerin hiç önemi yok. Mecburen kendi sektörünüz dışına itiliyorsunuz. Okuduğunuz bölümle hiç alakası olmayan işler yapmak durumunda kalıyorsunuz. Sonra da gelsin "ben bu işi yapmak için mi o kadar yıl okudum?" Bunalımı. Gelsin "ailemin gözüne batıyorum" gerginliği. Gelsin "evlensem mi ne yapsam "çaresizliği.
Umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar, bu devran elbet bir gün dönecek.
Ekonometri okumuş bir gelinlik tasarımcısından notlar.
Yıllar içerisinde değerini iyice kaybetmiş platform.
Yazarların yarısının kafatasının içine kuşlar yuva yapmış. Boş yani, ot, çöp, saman.
Cidden kayda değer birilerini okumak istesen sayı yirmiden yukarı çıkmaz.
Milli bayramlarda Atatürk'e sövmeyi, dini bayramlarda islam'a giydirmeyi bir halt sanan, hayattaki tek başarıları nefes alma işini sürdürmek olan insanlarla dolu burası.
Bunun bir diğer adı fotosentez.
Daha önceleri sözlük ben gibi düşünmeyeni de okuma aracıydı benim için fakat durum özellikle son iki yılda iyice çığrından çıktı.
Edip Cansever başlığına "osbir " yazan adam var. Adamın profiline bakıyorsun bütün entryleri "osbir" üzerine kurulu. Tek dostu sağ eliyle sadece sözlüğe "osbir" yazmak için vedalaşıyor belli.
Yani dostlar sözlükte altı sene içinde gördüğüm tek şey kaybetmek. Önce zeka kaybediyoruz, zaman içinde düşünmek işini hobi olarak yapan insanlar var etmeye başladık. Etik duygumuzu, vicdani değerlerimizi, saygıyı, mizahı.. sonuç hep zayiat.
Yazarların yarısının kafatasının içine kuşlar yuva yapmış. Boş yani, ot, çöp, saman.
Cidden kayda değer birilerini okumak istesen sayı yirmiden yukarı çıkmaz.
Milli bayramlarda Atatürk'e sövmeyi, dini bayramlarda islam'a giydirmeyi bir halt sanan, hayattaki tek başarıları nefes alma işini sürdürmek olan insanlarla dolu burası.
Bunun bir diğer adı fotosentez.
Daha önceleri sözlük ben gibi düşünmeyeni de okuma aracıydı benim için fakat durum özellikle son iki yılda iyice çığrından çıktı.
Edip Cansever başlığına "osbir " yazan adam var. Adamın profiline bakıyorsun bütün entryleri "osbir" üzerine kurulu. Tek dostu sağ eliyle sadece sözlüğe "osbir" yazmak için vedalaşıyor belli.
Yani dostlar sözlükte altı sene içinde gördüğüm tek şey kaybetmek. Önce zeka kaybediyoruz, zaman içinde düşünmek işini hobi olarak yapan insanlar var etmeye başladık. Etik duygumuzu, vicdani değerlerimizi, saygıyı, mizahı.. sonuç hep zayiat.