bugün
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi4
- sinem dedetaş3
- yeni parti54
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak12
- manifest grubu vs tarkan4
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- kemal kılıçdaroğlu15
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası38
- seni onaracağım diyen kadın2
- dansör3
- salat nedir2
- hikayeyi devam ettir54
- allah olsanız peygamber yapacağınız kişi2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- kedilerin artık fare yakalamaması2
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması2
- milliyetçi hareket partisi3
- penis ağrısına iyi gelen şeyler2
- alman finolarının ortak özellikleri2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- türbanlı kızla sevişmek2
- nickten isim tahmini yapmak72
- izmirlilerin bilmedikleri şeyler2
- sokakta kavga teknikleri16
- çapulcuların kudurması3
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- arkadaşlar bakar mısınız28
- mezoterapi11
- geceleri uyutmayan dertler4
- oje kurutucu cila2
- sözlük yazarlarının saatleri10
- bitkiler de acı çeker mi sorunsalı2
- beşiktaş ve galatasaray'ın radarındaki futbolcu2
- çekirge7
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- büyük filmlerden büyük replikler3
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- 31 yaş sendromu5
- enteresan neden kavga yok6
- tekne turu11
- tai lung26
- kavganın kazananı yoktur6
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- uysaljakoben17
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- kürk giyen erkek6
entry'ler (27)
reklams.co; markaların influencer’lar ile kolayca iş birliği yapabildiği, aynı zamanda içerik üreticilerin kampanya alabileceği bir pazarlama platformudur. Türkiye merkezli geliştirilen bu sistem, hem influencer marketing süreçlerini otomatikleştirir hem de reklamverenlere daha şeffaf ve ölçülebilir çözümler sunar.
Platformda:
Kampanya açabilir,
Influencer seçebilir,
Raporlamaları görüntüleyebilir ve tüm süreci tek panelden yönetebilirsiniz.
Kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çeker. Günümüzde sosyal medya etkileyicilerinin pazarlamadaki gücü göz önünde bulundurulunca, reklams.co gibi platformlar reklam sektörünün önemli oyuncularından biri haline geliyor.
Platformda:
Kampanya açabilir,
Influencer seçebilir,
Raporlamaları görüntüleyebilir ve tüm süreci tek panelden yönetebilirsiniz.
Kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çeker. Günümüzde sosyal medya etkileyicilerinin pazarlamadaki gücü göz önünde bulundurulunca, reklams.co gibi platformlar reklam sektörünün önemli oyuncularından biri haline geliyor.
Uzmanfoni freelancer uzmanlara %15 komisyonla iş imkanı sunan, bir bionluk,sadeceon gibi bir sitedir.
Sitede yazdığına göre ücretsiz ofis kullanımı da varmış. inşallah tutar da freelancer uzmanlar yüksek komisyondan kurtulurlar.
Sitede yazdığına göre ücretsiz ofis kullanımı da varmış. inşallah tutar da freelancer uzmanlar yüksek komisyondan kurtulurlar.
Bella fuar, cnr ve tüyap fuarlarında ekipman kiralama hizmeti vermektedir.
detaylı bilgi için websitesine bakabilirsiniz.
detaylı bilgi için websitesine bakabilirsiniz.
Toplu Mail Gönderimi artık yeni yasalarla zorlaşıyor. Bu yüzden bu işi yapmak ve inbox'a düşüp iyi raporlama yapabilmek önemli hale geldi.
Kurumsal Mail gönderimi yapan birkaç firmayı sizinle paylaşıyorum. Hizmet almadan önce görüşün derim..
Kurumsal Mail gönderimi yapan birkaç firmayı sizinle paylaşıyorum. Hizmet almadan önce görüşün derim..
Google Optimizasyonu ve Sosyal Medya optimizasyonunda iddialı bir firma. Araştırdım iyi referansları da mevcut.
Teknoloji sever birisi olarak denk geldiğim, Haberlerin sıkça güncellendiği blog. Tavsiye ederim.
kaynak takıp olmayan saçlarına ilave etmeleri..Tiksindiğim bir durumdur.
uzaktan bakıldığında entel görüntüsü olsa da, konuşunca hanzoluğunu gözler önüne süren özenti erkek.
Yanlış tespit doğrusu.Öğrenci evi altındaki ahlaksız kullanımlar ve birde günlük ev kiralamalar. Fuhuş ibresini arttırıyor ne yazık ki..
facebook'un kurucularından chris hughes, erkek arkadaşı sean eldridge ile hayatını birleştirmiş. güler misin ağlar mısın bilmem ama, facebooktan biraz daha soğumama sebep oldu. (bkz: gay mania)
en az cem yılmaz kadar esprili yurdum insanı.
Günümüz trendlerinde vazgeçilmek reklam kaynağı. Her firmanın artık bir mobili olsa da cepten rahat girebilsek,
Örnek : http://m.uludagsozluk.com/
Örnek : http://m.uludagsozluk.com/
web tasarım ve seo hizmeti sunan yaratıcı bir dijital reklam ajansıdır. Kendilerine sitemizi yaptırdık, iyi sonuçlar aldık. Özellikle google optimizasyonunda sitemizi zirveye taşıdılar. Günümüzde bulunası zor birkaç ajanstan.
Yeni nesil genç kızların kaslı erkeklere karşı karşı konulmaz ilgisi. Göbekli erkekleri fitness salonuna gitmesi icap eden bu durumda, adaletsiz bir dünyanın başgöstermesi (bkz: biscolata erkeği)
uğruna kan dökülen.varlığına ant içilen.fırsat oldu mu tek kalemde silinendir.
iliğine kadar hatun gibi gözükse de, değişmem onu bitaneme.
truman show gibidir gerçekten uzak. durumdan bihaber. gerçeği öğrendiği an. spazm geçireceği andır.
cansın..adamın dibisin. kirli sakalın varlığın son noktası. Adamım benim.
her gün 1600 dk mı geçirdiğim..sebebini bile bilmediğim yer.
hadım etmeli bunları..çıldırtıyor insanı.