bugün
- beni seviyor musun sözlük14
- ağlıyorum sözlük9
- sözlük ablası14
- günaydın allahın belası sözlük2
- sen farklısın diyen erkek18
- ahmet hakan'ın ben böyle yağmur görmedim yazısı4
- volvo ex303
- sabahları 2 simit 2 açma 2 poğaça yiyen insan2
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek34
- iddaa oynamayi birakma sebepleri2
- osmanlı dönemiyle gurur duymak6
- dünyanın altı günde yaratılması6
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı70
- said nursi denilince akla gelen şeyler18
- 210 olduğunu iddia eden sözlük beyinin 158 çıkması4
- 623 000 bin asker kaçağı12
- fon skandalı yasa teklifinin komisyonda kabulü3
- 15 ekim 2026 hoffenheim beşiktaş maçı15
- 30 yaş üstü erkeklerin patatese dönmes3
- kant'ın ahlak felsefesinde niyetin önemi2
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı87
- köpeği hakaret olarak kullanmak13
- iltica23
- ikinci kez sünnet olmak11
- ayrıldık36
- evde çiçek yetiştiren erkek19
- abd israil vs türkiye farkı18
- aşk7
- gay diyerek hakaret ettiğini sanan insan10
- arkadaşlar size bi soru sorucam56
- queen ravenna ve gücü7
- wtfadamim2
- cuma namazına gitmek yerine sözlükte takılmak7
- cinler bilinçaltı karanlığında yaşamaktadır7
- istanbul mahvoldu19
- napıyosun bakiyim gece gece7
- gün 40 saat olsaydı6
- deccal'in gelişinin alametleri2
- affedersiniz ama kartoncu12
- dündar ziya gültekin9
- bütün yazarların bir gün öleceklerini düşünmek5
- beşiktaş6
- game of thrones taki kerhaneci12
- tengir budun neden sözlükte yazmıyor artık6
- aquila bicipite5
- ilkokul bebesine türbanı savunmak33
- fenerbahçeli yazarlar19
- eski sevgiliye mesaj atma bahaneleri8
- arkadaşlar ben hapise giriyorum7
- queen ravenna hanım10
entry'ler (161)
aklı olanın yapmayacağı eylem.
doğru önermedir. hz muhammed in 40 yaşına kadar müslüman olmadığı bir gerçek. e o zaman çok iyiydi, çok güvenilirdi demenin mantığı yok. ne kadar iyi de güvenilir de olsa kafirlerin yanacağı kuran da geçmiyor mu kardeşim. ha yok adam kureyş kabilesinden, kabilesinin bütün büyükleri putperest, ama kendisi hazreti ibrahim in dinine inanıyormuş, bırak yav. adam 40 yaşına kadar putperestti. allah ım sen bana sabır ver yarabbim.
bazı insanların iddia ettiği tespittir. yok artık. bahaneleri de şuymuş. yok efenim hz. muhammed resullullah 40 yaşına kadar müslüman değildi. ömrünün yarısını kafir olarak geçirdi. yok artık.
edit: en iyi müslüman benim bu arada
edit: en iyi müslüman benim bu arada
türkiye nin faşist bir devlet özelliği göstermesinin sebeplerinden biridir.
çaylaklıktan kurtulup nanik yaptığım çaylak.
gerçektir. kendimden biliyorum.
vicdani mastürbasyon yapan türbanlılardır.
düşük zekalı kemalistlerin aklı sıra yüce önder, son osmanlı padişahı 1. Recep Tayyip Erdoğan' a taktığı lakablar. lütfen böyle şeyler yapmayalım arkadaşlar. ayıp oluyor ama.
itiraf ediyorum, seri eksi oy almak beni daha da tahrik ediyor.
"neredeyse doğru önerme. biri ABD' ye diğeri ingiltere' ye satılmış kana sahiptir." diyen arkadaşlarım var. oysa öyle midir? ikisi de birbirinden asil müslüman halkların kanıdır. gün gelir devran döner, bu hesap sorulur o hristiyan, yahudi kafirlerinden. yolumuz açık olsun din kardeşlerim. allah-u ekber.
karşılaştığım gerçek. ben askeri lisedeyken basket oynamaya giderdik. bir bakardık bu elemanlar da oynuyor. biz okulun verdiği ve giymenin zorunlu olduğu kırmızı dandik eşofmanları giyerken, onlar en güzel adidas, nike eşofmanları giyerlerdi. neyse konumuz bu değil.
neyse efendim, bu insanlar öyle bir yetişirler ki. yıllarda lojmanlarda kalıp, beleş yiyeceklerle semirirler, dışardaki hayatı bilmezler, babaları çalışırken kendileri bunu sefasını sürerler.
not: yalnız çok küçük bir azınlık bu genellemeye girmez. onlar da işin garibi çok iyi, çok saf olurlar.
neyse efendim, bu insanlar öyle bir yetişirler ki. yıllarda lojmanlarda kalıp, beleş yiyeceklerle semirirler, dışardaki hayatı bilmezler, babaları çalışırken kendileri bunu sefasını sürerler.
not: yalnız çok küçük bir azınlık bu genellemeye girmez. onlar da işin garibi çok iyi, çok saf olurlar.
dincilerin sahip olduğu vicdandır. bu insanlar genelde şovlarla iyilik yaparlar. aslında kendileri de yukarda bir allah olduğuna inanmaz. allah için değil kendileri için iyilik yaparlar. tek amaçları kamuoyunun dikkatini çekmektir. yazık. bak üzüldüm şimdi filistin de yardım bekleyen gariban insanlara. böyle bir ikiyüzlülüğün kurbanı olmak ne kötü.
subay çocuğu kesin.(#8302575)yoksa bu kadar alınmazdı.
türkiye deki vatani görev anlayışının ürünü. şimdi efenim askeriye öyle leş bir ortamdır ki* gariban vatandaşları alırlar, vatana hizmet edeceksiniz derler. sonra ordu evine gider bir kısmı. ordu evine giden kısım subay karılarına, subay çocuklarına garsonluk, bahçıvanlık, hamallık, berberlik vb. hizmetlerde bulunurlar. yok saç traşı 1 tl, yok çay 10 kuruş. ucuz işçi oluyor diyeceğim, ucuzu geçtim beleş işçi bu askerlerimiz. bu vatana en büyük ihanet - kanımca halka yapılan ihanettir- gene bu vatanın askerlerinden geliyor. ne ironik.