bugün

entry'ler (31)

kişinin kendini affedememesi

vicdanın sesini susturamamak.

sadece türkiye'de görülen olaylar

denize beyaz donla girmek.

nefret edilesi hitap şekilleri

daha hiç tanımadığınız ınsanın iki gün içinde -naber kanka? dıyerek gayet lakayt bir tavırla konuşması.

camdankalp

cok güzel bir funda arar şarkısı.

tüm zamanların en iyi yabancı dizileri

maviay,kuzenler,zorluikili.

unutulmaz film kareleri

selvi boylum al yazmalım'da türkan şoray'ın yıllar sonra kadir inanır'ı görünce elindeki odunları yere düşürmesi ve ahmet mekin'in onun eski kocası olduğunu anladığı ve aşk nedir diyerek kendilerini sorguladıkları sahne şahaneydi.

yazarları motive eden şeyler

nik altına yazar arkadaşaların olumlu veya olumsuz düşüncelerini yazması ve buna göre yazılan entry hakkında fikir edinebilmek.

acilarimdan yeniden dogacagim

elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım, acılar olmasa insanlar yaşanan güzel olayların değerini anlayamazdı,önemli olan acıları yaşadıktan sonra yeniden doğmak yıkılmadan herşeye rağmen ayakta kalabilmek ve yine yeniden doğmak.

hayatim zamanlama hatalarindan ibaret

bir zaman hatası anladım. yanlış yerde yanlış bir kadın. gitmek zorundaydım. diye başlayan ve dinlerken gözleri nemlendiren, bir aşkın nur yengi şarkısı.

bal mumu

başrollerinde paris hilton'unda olduğu korku filmi adında lanse edilen ama içinde korkudan başka her türlü saçma sahnelerin bulunduğu filmin ismi.

8 aralik 2007 galatasaray fenerbahce basket maci

88-77 galatasarayın üstünlüğüyle biten karşlaşma. akşamda inşallah galatasaray'ın alması dileğiyle.

hanımı çalışıp kendi ev işleri yapan adam

kemal sunal'ın şendul şaban filmi buna güzel ve komik bir örnektir.

yaralarima tuz basiyorum

asla kapanmayacağını bile bile o acıyı kanatmak, hergün uyanınca ilk uyumadan önce en son onu düşünmek, ama her onu anışında yinede seviyorum diyebilmek ve bu sözle yaraları biraz olsun hafifletmek onun iyi yanını düşünmek.

en güzel düet şarkılar

şevval sam ve kazım koyuncu gelevera deresi.

başka takımı tutuyor diye sevgiliyi terk etmek

zaten takım taraftarı sonradan olunmaz, cok saçma ya da gerçeği söyleyemediği için böyle bir neden uydurmaktır.

üzüntünü paylaşırken sinsice gülümseyen pislik

dostun iyisi kötü günde belli olur, atasözünün gerçekliğini gösteren olay.

galatasaraylılık

sonradan olunmaz, galatasaraylı doğulur ve gerekirse ölünür.

aşık olunan kişinin başka birine aşık olması

yaşadığım çok acı veren insanın yavaş yavaş eridiğini hissettiren canını acıtan duygudur.

zirvelere gelmeyen sözlük yazarı

sözlüğü okumaktan ve entry girmekten başını kaldıramayıp gelemiyor olabilir.

geçmişe sünger çekmek

sil baştan başlamak gerek bazen, hayatı sıfırlamak.
© copyright 2005 - 2026